Fulgusorii de nov.dec 2009 (75*)
Raspunsuri - Pagina 13
cryss_oana spune:
O zi buna si tie!!!un brat de flori pentru tine sa treaca starea asta si o sa fie bine pana la urma
sunshine2009 spune:
Buna dimineata fetele,
raportez de pe frontul de vest!
Doua camere incep sa arate iara a camere, pe principiul ca sa faci ordine prima oara faci o si mai mare dezordine
Oana,e foarte normal sa aiba dintisori asa de multi, la fel cum e normal sa nu aiba nici unul exista bebelusi care se si nasc cu dintisori, la fel cum altii de-abia la un an primesc primul! Avantaje si dezavantaje, cine ii are, are mai mult de ingijit, ma bucur ca pe langa multimea de noutati n-a trebuit sa mai spal si zilnic inca dintisori. La noi gurita este inca "cheala" A, si daca se leaga socra ta ca are prea multi, spune-i ca ar fi niste doritoare s-o lase pe ea cu mai putini
Cu dentistul nu ar fi rau sa-i faci o vizita, iti va spune probabil ca daca ii dai fluor in tabletele de vitamina D, sa iei opasta de dinti care nu are, altfel i se pateaza. SI probabil iti va povesti de sticle, sa nu-l lasi sa moflaie pe ele, si o sa-ti mai arate cum sa-i cureti dintisorii mai bine.
A-driana: ma bucur pentru vestile bune, iti tin pumnii sa nu fie decat ceva trecator, poate e ceva aliment nou introdus care nu i-a picat bine, poate caldura sau dintisori. Sper sa iesiti cat mai repede din spital!
Lady: bafta mai departe la invatat!!!
Camy: mi-e si mie o pfta de limonada e o caldura la noi, si pe deasupra si mutattul asta si de mobile...
Katy: poate s-a deplasat numai un pic, iti tin pumnii sa nu fie altceva! Ai vazut cumva "the silent scream", filumletul despre avort?
Fug iara la treaba!
_
Don't feed the trolls!
cryss_oana spune:
Sunshine,de dintisori nu s-a legat...de pasta de dinti nu stiam,am un degetar din ala pentru curatat dintisorii.Eu n-am vazut filmuletul,o sa-l caut pana nu se trezeste piscotelExista stomatolog pentru copii,sau sa-l duc la dr mea,e o tipa tare blanda,la ce fricoasa sunt eu mi-a placut cum lucreazaSpor la treaba
sunshine2009 spune:
Oana: si noi suntem la faza de degetar, insa la noi inca de stofa, cat sa se obisnuiasca sa i se umble in gura. Exista si dentisti specializati pe copii, dar poti incerca prima data sa mergi si la dentista ta. Ideea este ca sa vada BB ca nu i se intampla nimica, ca nu doare nimica, si atunci sa scape de frica de dentist. Profilaxa este cea mai importanta, de asta avem cred ca toti romanii frica de dentisti.
Cu Fluourul este o discutie foarte lunga aici, se cearta medicii cu stomatologii cum e mai bine. In tarile care au apa cu FLuour deja in ea, Olanda, SUA, Elvetia, Irlanda, nici nu se mai discuta treaba asta. La noi (DE)stomatologii zic ca e mai bine sa dai cu pasta de dinti cu fluour ca e mai eficienta iar prin tablete e riscul sa asimileze o cantitate mai mare decat necesara, medicii sustin contrariul, ca e mai bine sa vina "dinauntru", pentru ca este necesar inca de la nastere, cand incep sa se formeze dintisorii in maxilar.
Iti pun aici un link interesant, este din pacate numai pe germana: http://www.ads-zentrum.de/Prophylaxe-Flyer-BayernV200.pdf
Paginile 18-20 sunt despre fluour.
Pana la urma e important sa nu fie supradozare, altfel apar petele alea maronii care raman definitv toata viata pe dintisori.
Legat de filmulet, l-am descoperit si eu la o prietena. Pana atunci era si pentru mine "avortul!" doar un cuvant, ceva ce auzi in fiecare zi si, din cauza asta, isi pierde cu timpul din importanta. Dupa ce am vazut filmuletul, si apoi ai altele, e plin de ele pe youtube, mi-am dat si eu seama de gravitatea faptului. Personal nu am facut nici unul, si, daca li s-ar arata de la varsta de 12-14 ani la adolescenti asa ceva, cred ca s-ar gandi de doua ori daca sa-si inceapa viata sexuala atat de repede cum o fac mai nou.
_
Don't feed the trolls!
vias spune:
copilul meu e ca argintu' viu...am deschis pagina mai demult..si cine stie cand apuc sa trimit...ca zgatia face numai prostioare...acum a inceput sa se ridice singur..ii trebuie doar un punct de sprijin si gata..e in picioare!!..s-a dus linistea mea...
Pirelia am vazut pozele cu printesa mica. O frumoasa si jumatate! Da' las' ca are cu cine sa semene...si tu ti-ai revenit bine...bine dupa nastere!
Cryss..stomatolog deja la bebei?????? in Ro sincer nu am auzit sa mergem de la varsta asta...bine...Favius inca nu are nici un dintisor... Din cate am auzit eu..ca sincer nu am cautat nimic special pt asta...la stomatolog s-ar mereg de la 2 ani si umatate..
Daca m-as duce eu la pediatra mea...nu mai zic..saracuta de ea...cred ca ar ramane la fel de "desteapta" cum e si in mom asta
Dar sa stii ca-s curioasa..sa ne spui ce zic si medicii din afara..poate or fi mai cu "scaun la cap" decat ai nostrii.
dar restul unde sunteti mai gagici????
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
sunshine2009 spune:
Cum este exact cu "contul comun", pusul si vazutul de poze?
_
Don't feed the trolls!
cryss_oana spune:
Sunshine,nu mi-l citeste,o sa incerc mai tarziu alceva acum am trebulita cu bebe,apoi o fuga pana la magazin...Am vazut filmuletul,n-am inteles prea bine imaginile,dar am vazut cum fugea copilasul,slava Domnului ca nu mi-am omorat niciun copilas,nici n-am s-o fac,chiar e o mare crima.
Camy,maine vorbesc cu pediatrul si daca nu imi recomanda el alt dr,o sa merg pentru inceput la dr mea.Iti spun apoi ce si cum a fost.
Am fugit ca ma saboteaza piscotel,va pup
lorelix spune:
imi pare rau de Davidutz, sper sa nu fie nimic grav...poate nu a tolerat vreun aliment
Multa sanatate!
sunshine2009 spune:
ceva sa va descretiti fruntile:
http://www.youtube.com/watch?v=PkNM88dHTqw
_
Don't feed the trolls!
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sunshine2009 Cum este exact cu "contul comun", pusul si vazutul de poze? _ Don't feed the trolls! |
pe prima pagina...la userul nov.dec2009...in josul paginii gasesti 2 adrese de user comun. Intrii acolo si gasesti albumele noastre foto. Dar trebuie sa-ti dau parola. Activeaza-ti PM-ul sa-ti trimit parola si o sa ai acces .
Pupici!!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE