Fulgusorii de nov.dec 2009 (75*)
Raspunsuri - Pagina 12
Katyuscha21 spune:
My_Lady0091 nu stiu nici eu de ce am ales sterilet sa imi pun cred ca de fudulie sa nu am mare bataie de cap cat despre cost nu mai vb ce sa ii faci am crezut ca merge si la mine dar uite ca ,corpul meu il respinge.astae
cat despre filmulet eu nu ma pricep deloc la din astea daca se paote ceva ajutor ar fi taare bine daca stii tu si iti face placere sa imi acorrzi ajutor trimite-mi un MP daca vrei binenteles.
multumesc mult
SUNT O MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!
Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Poze cu puisorii mei scumpi
Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu!!!
Nu da cu piciorul la sansa de a fi mama!!!
Avortul este o CRIMA!!!
My_Lady0091 spune:
M.Cartarescu-Poema chiuvetei
intr-o zi chiuveta cazu in dragoste
iubi o mica stea galbena din coltul geamului de la bucatarie
se confesa musamalei si borcanului de mustar
se planse tacamurilor ude.
in alta zi chiuveta isi marturisi dragostea:
- stea mica, nu scanteia peste fabrica de paine si moara dambovita
da-te jos, caci ele nu au nevoie de tine
ele au la subsol centrale electrice si sunt pline de becuri
te risipesti punandu-ti auriul pe acoperisuri
si paratraznete.
stea mica, nichelul meu te doreste, sifonul meu a bolborosit
tot felul de cantece pentru tine, cum se pricepe si el
vasele cu resturi de conserva de peste
te-au si indragit.
vino, si ai sa scanteiezi toata noaptea deasupra regatului de linoleum
craiasa a gandacilor de bucatarie.
dar, vai! steaua galbena nu a raspuns acestei chemari
caci ea iubea o strecuratoare de supa
din casa unui contabil din pomerania
si noapte de noapte se chinuia sorbind-o din ochi.
asa ca intr-un tarziu chiuveta incepu sa-si puna intrebari cu privire la sensul existentei si obiectivitatea ei
si intr-un foarte tarziu ii facu o propunere musamalei.
... candva in jocul dragostei m-am implicat si eu,
eu, gaura din perdea, care v-am spus aceasta poveste.
am iubit o superba dacie crem pe care nu am vazut-o decat o data...
dar, ce sa mai vorbim, acum am copii prescolari
si tot ce a fost mi se pare un vis.
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
vias spune:
'neata fete...desi sunt cheauna de somn...piciul doarme..dar ca de fiecare data, cand el doarme eu trebuie sa spal bibe, sterilizez, sa mai fac cate una..alta prin casa....offfffffffff
In primul rand sunt cu gandul alaturi de A_driana...sper sa ajunga azi acasa cu david...si piticul nostru sa nu aibe nimic grav!
Cryss azi mai dau o limonada...imediat ma duc sa fac...am tot ce-mi trebuie!!! si pe vremea asta e numai buna!!!
Alinus25 multumim pt ca ai intrat sa ne spui de A_driana!
katy eu stiu ca pun filmulteul la fel ca si poza...
Am vazut pozele...ce grasunica este Elizabeth...si frumosi amandoi copii, clar!!
Flavius a dormit in body doar tip maieu...si atat....
Si acum doarme la fel...plus geamul deschis...la noi e o caldura de te prajesti!!
abia astept sa plecam in concediu!!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
Katyuscha21 spune:
Camy am incercat si eu sa il pun asa si nu imi da voi imi spune ca fisierul nu este bun sau ceva de genul
SUNT O MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!
Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Poze cu puisorii mei scumpi
Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu!!!
Nu da cu piciorul la sansa de a fi mama!!!
Avortul este o CRIMA!!!
My_Lady0091 spune:
katiusha...cum am timp iti trimit...daca poate altcineva inaintea mea..nu ma supar.o zi buna fetelor
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Pirelia spune:
Va salut si eu fetelor,
Katy, bine ai revenit.
A_driana, suntem cu gandul la tine si la micutul tau. Va fi totul bine. Sper sa ajungi azi acasa.
O sa incerc sa intru pe forum macar o data pe zi, ca sa ma conversez cu voi. Oana are doua premergatoare, unul pentru in casa si unul in curte. Sunt primite ambele si nu m-am ferit sa o pun in premergator, numai ca nu prea sta ea ca isi da seama ca nu este ca in bratele mamei ei. De trei zile a invatat ca poate sa impinga cumva premergatorul ca sa ajunga langa mama ei. Si daca este sa ma iau dupa ideea ca nu-i face bine la coloana ar trebui sa stea doar intinsa pe spate si nu-i place deloc asa. Es vrea doar in picioare, sa faca pasi sau sa stea in brate.
My Lady, poze cu „afurisita" am pus in contul comun.
Pupici tuturor.
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui Pirelia My Lady, poze cu „afurisita" am pus in contul comun. Mama cu program prelungit |
ok.tnx....
cryss_oana spune:
Buna dimineata!
Tiusca,pe 27 martie,i-a spart primul dintisor,dupa aproximativ o saptamana al-2-lea,si tot asa.Acum il cunosc cand ii apare,se inroseste la fundulet si ii apar cateva bubite ca de spuzeala la gurita,in zona unde trebuie sa iasa dintisorul.
Lady,cred ca au crescut si de aceea nu mai dorm asa mult,nu stiu.Frumoasa poezia,pe cea de ieri o stiam cand eram mica.
Camy,foarte buna limonada,multumesc
Katy,am vazut si eu pozici cu puiutii tai,sunt foarte frumosi Sa va traiasca si sa va bucurati de eiAm vrut sa-ti zic de ieri:imi place sloganul tau de la semnatura,pacat ca multe femei nu au aceeasi parere.
Fetelor si puiul meu tot in body sta,doar noaptea ii dau pijama pentru ca nici al meu nu doarme invelit.In legatura cu premergatorul,noi il folosim foarte rar pentru ca am citit ceva cum ca ar merge mai greu din cauza lui,despre coloana,nu stiam,dar nu are spatarul acela sa stea rezemat de el,sau nu e suficient?
A_driana,spre ca sunteti bine
Va pe toate!!
cryss_oana spune:
Fetele,de mult vreau sa va intreb ceva si tot uitVoi ati fost cu bebeii la stomatolog?Am citit cum ca e bine sa mergi cand ii apar primii dintisori,asa la un control de rutina.Eu n-am mers pana acum,dar ma bate gandul.Maine la 11 merg la pediatru pentru controlul de 7 luni si il intreb si despre asta,dar vroiam sa stiu si parerea voastra pentru ca nah cateodata practica cu teoria se cam bat cap in cap
Laura B spune:
Buna dimineata, fetelor!
Cu intarziere ii urez La multi ani lui Elisabeth! Sa-ti traiasca fetita si sa va aduca multe bucurii!
A_driana, ma gandesc la voi. Sper sa nu fie nimic rau... Multumim Alinus ca ne-ai scris.
Eu am sunt cam sucita de cateva zile. S-au adunat cateva lucruri care nu au mers cum mi-as fi dorit, peste asta s-a suprapus oboseala continua, stressul problemelor inca nerezolvate, samd. O sa treaca...
Va pe toate si va doresc o zi buna.
"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner