Fulgusorii de nov.dec 2009 (75*)
Raspunsuri - Pagina 11
cryss_oana spune:
Slava Domnului ca sunt bine analizele!! sa se faca bine David si sa vina maine acasa
Katyuscha21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cryss_oana La multi ani Elisabeth sa cresti mare si frumoasa si cel mai important multa sanatate(scuze de intarziere ) Andreas-Georgian,comoara mea!!http://community.webshots.com/user/OanaAndreas?vhost=community |
multumesc mult de urari si stii cum mai bine mai tarziu decat niciodata asa ca multumesc mult
SUNT O MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!
Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Poze cu puisorii mei scumpi
Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu!!!
Nu da cu piciorul la sansa de a fi mama!!!
Avortul este o CRIMA!!!
Katyuscha21 spune:
A_driana
sa dea Domnul sa isi revina puiutul tau Doamne ajuta
citat din mesajul lui Alinus25 Seara fetele, Am intrat sa va spun ca A_driana este in spital cu David. Toate analizele sunt bune, dar David a avut cateva episoade repetate de voma la care inca nu se cunosc cauzele. Eu sper ca maine sa ii lase acasa. Noapte buna! Alina de Dragos-Andrei 07.11.2009 si Riana-Antonia 25.01.2007 |
Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Avortul este o CRIMA!!!
Katyuscha21 spune:
bun acum ca am facut prezenta ma duc sa il iau pe Andrei de la gradi
Eu ma simt cam rau ma doare rau burta de la sterilet mai e un pic pana maine si parca mai e o vesnicie OOFFFF speram sa fie bien am programare la 2.30 la mine la voi ar fi in jur de 12 noapte
bun acum ca m-am plans o tai ca trece timpul
PE TOATE
Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Avortul este o CRIMA!!!
Katyuscha21 spune:
am pus poze noi la semnatura
fetele cum sa pun si eu un mic filmulet?ca habar nu am
Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Avortul este o CRIMA!!!
tiusca spune:
Neata fetele!
Am dormit ceva mai bine aseara,cu o singura trezire la 3 dim.Cred ca lui bb ii era cald seara,asa ca l-am culcat intr-un body cu maneca scurta si fara panatalonasi.La noi sunt aproape 26 de grade in casa si e in urcare.
Oana-bravo voua ca aveti asa multi dintisori!De la cat a inceput sa-i apara?Inseamna ca sta f.bine cu calciu(zic si eu).Nu e nimic ingrijorator.
Adriana-cu siguranta o sa fie bine bb.Oare cum s-a intamplat?Te asteptam printre noi
Laura-ce faci?ce fac fetele?
Camy-super buna limonada,dar eu eram franta aseara.
Azi imi pleca baiatul cel mare la mare.2sapt.O sa-mi fie greu fara el.
Va pup si va doresc o zi buna
My_Lady0091 spune:
buna dimineatza cuconitze,
A_driana..imi pare extrem de rau scumpo ca trebuie sa treci prin asa ceva...daca analizele au iesit bine..nu ai de ce sa iti faci griji...poate ca vomita de la caldura..(o fi facut insolatie..sau s-a deshidratat)...ori ii ies dintisorii(unii bebeii mai vomita si de la acest lucru)..sau a papat ceva ce nu i-a priit.te asteptam cu vesti bune. offfffff Doamne..si tu ai dizertatia acum
camy...eu as fi baut limonada dar facem kk "prastie" dupa bere..si mama tot la 4 sta..stiu cum e..e"iad " vara..noroc ca are un aer conditionat in bucatarie..ca altfel ne prajeam
cryss..si Rebecca era la fel cand era mica..daca plecam...se trezea, acum...doarme juma de ora...X 4 ori pe zi...dimineatza, la amiaza, dupa masa.si seara..indiferent daca stauu langa ea sau nu
katyuscha..sper ca ti-am scris corect user-ul..de ce ai recurs la sterilet...mi se pare o masura de protectie cam "greoaie" si costisitoare...si vad ca e si sacaitoare.am vazut pozele...frumosi copii..dar nici mami nu e mai prejos...filmuletzul tre sa il postezi mai intai..apoi pui link-ul pe forul la semnatura...vezi ca e webshot...acolo se pot pune si filmuletze..
tiusca ti-a mai adormit feciorul ieri..
alexxa tu trebuie sa fii in anul 3 mami, nu?ce ai facut bun de papa...spor la invatat..eu m-am apucat de citit subiectele de anul trecut de la licentza...acum sper sa ma lase Rebecca..ca ieri a fost tare maraita..
Edit:am verificat ceva..din gresealaAlinus25..eu te pup si te mai asteptam pe la noi..
deci murim de cald..ieri am iesit la 6 afara.si topeai..si acum dimineatza e la fel de sufocant
Blackmoon Lady&lipishtocul
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
tiusca..si eu o pun pe Rebecca tot la body cu maneca scurta..si atat de 2 zile..caci si la noi e cam 25 grade in casa..in urcare..doar cand ii fac baie ii dau pantalonasi..sosetele si o caciulitza..pe langa body...pe care i le dau jos dimineatza...ca noaptea doarme dezvelita...si cu usa la camera deschisa..ca geamul mi-e frica inca sa il las
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
LMA tuturor fulgusorilor ce au zburat de la Odiseea noastra...va pupam, sa cresteti mari si la cate mai multe lunitze pline de realizari