Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

neata fetele, va servesc cu o cafeluta?

noi ne-am trezit deja, bebe e suparat rau de vineri, cu colicii, of... saracu plange mult de la burtica, si abia se linisteste, am incercat orice. abia are 6 sapt, sper pe la 2 luni- 2 jumate sa ii mai treaca, ca eu sunt chiauna de oboseala, desi am ceva ajutor.

vladi, miria, si cine mi-a mai raspuns cu pampersul invers. (scuze daca am uitat ca sunt obosita rau) nu m-am suparat deloc la faza cu pampersul, din contra m-am distrat de minune. eu stau cu ai mei momentan, si ei mai ma ajuta cu bebe. mama inca lucreaza iar tata e juma de zi pe acasa si ma mai ajuta. mai ales ca eu tre sa mai lucrez sau sa fac curat, spal, calc, etc... el nu e asa invarsta, are 62 de ani, si in putere, zic eu. il iubeste pe asta mic de numa, numa, mai ales ca el a vrut baiat si nu a avut. sta cu el, cate o ora- doua si il scoate pe afara cu caruciorul sa ma odihnesc si eu. iar mama mai ma ajuta seara cand vine si in week-end, ea se descurca si cu pampers, stie si sa ii dea biberon, si sa ii faca ceai.... am inavtat-o. oricum sunt topiti amandoi dupa bebe.

va pup, weekend placut!!!!

mami de Tudor Cristian 23.04.2010

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

ce o fi cu briza marii??? sper ca sunt toate ok.

delia trimiti ergo in tara prin ai tai????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2anke spune:

Buna dimineata fetelor
scriu si eu numai cand am probleme
Am fost ieri in gradina ( nu-i prima data) si desi n-a fost vant ( a fost cand a batut tare) ii curge un ochi la Melina. Mai iese o substanta verde galbuie sau alba din ochiul stang si lacrimeaza. Oare ce sa fac?? Ar trebui sa merg maine la dr cu ea?

Anca cu Melina Isabel (28 Martie) si Lucas 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

freedelia sper sa luam si noi 500 g in luna a 3-a, eu zic ca se poate. A stagnat multa vreme si nu a luat nici un gram, intr-o saptamina doar a luat 250 g, si acum in ultimele 4 zile vad ca a mai pus 150 g. Mai am o saptamina pina la 3 luni, asa ca mai trag sperante :)
Eu imi zic asa: daca meia de crestere e 750 g saptaminal iar intr-o luna al meu a luat 1 kg si am zis ca e normal, atunci tot normal e si 500 g in alta luna, ca doar asa se face mediaq, cind mai sus, cind mai jos :)
Nu-s asa ingrijorata ca n-am lapte, in general am ok, doar in unele zile ma simt flescaita, si u-s panicata pt ca nu da semne ca e flamind. Dimpotriva, face nazuri, problema e ca nu maninca serios, zici ca ia doar aperitve... Si din cauza ca nu maninca bine, la primul semn eu ii dau iar, de fapt acum alaptez cam la 2-2,5 ore, pe cind in prima luna alaptam la 3-4 ore... Si nopatea se trezeste des dar nu de foame, ca-i dau sinul si suge f putin si adoarme. Cind i-l iau se supara dar se impaca usor cu suzeta, de unde trag oncluzia ca vra sa roada ceva, nu sa manince.
Oricum, Jane a luat mai bine per total, al meu nu a trecut de 1kg/luna, asta a fost recordul :)

miria m-ai facut sa ma bucur cind ai zis ca nici nu poti respira uneori de fericire :) Dami e mult mai bien acum cu bebe, nu? :)

ioana28 mare dreptate ai, eu am ajuns sa apreciez ce a facut mama pt mine prea tirziu din pacate, cind am nascut si eu iar ea deja nu mai era... Imi mai "scotea ochii" citeodata ca eu sint rece cu ea si ma port urit, ca ea s-a sacrificat si si-a lasat serviciul pt mine ca eram copil care plingeam f mult si m-a tinut mereu in brat si mi-a dat lapte pina la 2 ani... si eu ziceam ca e normal, ce-mi scoate mie ochii, ca doar daca m-a facut nu trebuia sa ma si creasca, ce mare scofala? Abia cind am fost si eu mama am vazut ce inseamna sa alaptezi, sa ai un copil care plinge de durere de burtica si cit de greu e sa fii mama, chiar daca eram doar una din miliardele de mame de pe pamint, asta nu facea cu nimic mai usoara misiunea de mama... Sper din suflet ca mama mea mi-a auzit pina la urma ginduriel tardive de recunostinta pe care le indrept uneori catre ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

2anke sigur ca de fiecare data e cel mai bine sa-l vada un doctor pe bebe, noi aici pe forum putem evalua gresit situatia si sa zicem sa nu0ti faci griji pt cev acare e mai serios decit pare...
Uite, eu am senzatia ca e o mica infectie a glandei lacrimale (canal blocat probabil, s eintimpla deseori, nu e mare lucru). Trebuie curata ochiul cu tampon sau compresa cu ser fiziologic, dinspre coltul extern al ochiului catre radacina nasului. Dupa aia pus o picatura de Tobrex in ochi, preferabil in coltul extern, pe ochi deschis, evident. Inchide ochiul si maseaza catre coltul dinspre nas, asa se mai desfunda si canalul lacrimal de sediente. De 3-4 ori pe zi, pina trece. Pont: ca sa nu plinga la curatat ochiul, incalzeste sub jet apa fierbinte doza de sr fiziologic inainte de a o folosi - al meu urla din toti bijocii cind e rece, sie ok cind serul e cald bine, ca ceaiul :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

freedelia ce povestesti tu acolo despre trenuri, aici nu vezi nici la hotel de 5 stele ... poate lui jodie de la mersul cu trenul i-a fost putin rau, bine ca a trecut

miria uite un buchet de flori pt cum ai vorbit despre relatia copii-bunici

alina referitor la dintisori, ianis de vreo 3 sapt are balutze rau de tot si de vreo saptamana toata ziua sta cu pumnul in gura si il impinge cu forta spre gingii, iar de cateva nopti se scoala plangand si il linistesc doar daca ii dau in gurita covrigelul "de ros", deci eu zic sa ma pregatesc, nu?
si parca citeam ca avem un iepuras cu dintisor, dar din cauza neuronului singuratic, nu mai stiu cine, are dintisor de la 3 luni si asa a avut si surioara sau fratiorul mai mare

brumari am vazut poze cu printesa ta, este o dulcica

vio citeam ca ai invatat-o pe mama ta sa ii dea bibe, sa ii faca ceai , si eu ii tot spun mamei sa faca aia asa, sa-l tina nu stiu cum, si dupa aceea imi dau seama ca stie mai bine ca mine sa imbrace, sa tina in brate un copil, sa-i povesteasca, doar a crescut 2 ...

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2anke spune:

vladimirescu multumesc pt raspunsul turborapid
Am gasit in casa Bepanthen salbe pt ochi si nas si pe net scrie ca si la sugari e bun.
NaCl 0,9 % ii serul fiziologic?
mai am si sodium hyaluronate 0.18 % sare de natrium ce a primit odata sotul sa-si curete ochiul dar nu cred ca bun de bb, sa mai caut in net.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

of ce dimineata grea am avut..de fapt toata noaptea s-a foit si marait, da de pe la 4 a inceput cu plansete ca lumea...i-am dat ceai caldut si pe la 7 a facut in sfarsit kk..., dupa 3 zile, asa ca s-a linistit, a papat si inca mai doarme. Doar ca nu mai inteleg, in primele luni nu a suferit atat, acum ca e mai mare ne omoara crampele si kk-ul care se lasa asteptat atatOare cat o mai dura pana la nopti dormite si linistite???

BB Ovidiu Andrei
Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Alina, mie-mi place sa vad poze cu printesele tale, bravo ca le faci atat de multe...eu le fac destul de rar.
Nu-ti face griji, vara asta Ioana sigur va scapa de pampers, dar sa ai rabdare. Asa a facut si Alex, in vara dupa ce implinise 2 ani, iar in toamna l-am dus la gradi si nu am avut probleme. Il lasam fara scutecel dar chiar si cand facea pe el nu il certam, Ii spuneam "nu-i nimic, se mai intampla, data viitoare vei face la olita ", sau "acum ai spus prea tarziu dar data viitoare vei spune mai repede, nu-i asa?" Chiar daca par mici ei inteleg nuantele astea si trebuie sa-i facem sa se simta mandri de reusita
fetele...

BB Ovidiu Andrei
Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Citat:
citat din mesajul lui 2anke

NaCl 0,9 % ii serul fiziologic?

neata
da,asta e serul fiziologic

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG

Mergi la inceput