Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 4
ioanaa28 spune:
Cristina...ai mare dreptate in privinta bunicilor...
Legat de mama ta ...stiu ca ai mai povestit despre relatia cu ea..sau despre lipsa relatiei..Nu-ti dau sfaturi, nu e cazul, dupa cum te "cunosc", ai facut tot posibilul ca sa fie bine, imi pare rau doar ca se simte o unda de tristete in "vocea" ta...
Si te felicit pentru ca esti o femeie puternica si sensibila, o mama deosebita si vei fi cu siguranta o bunica extraordinara
Tot vroiam sa te intreb...ti-ai pregatit scaunul pe care se te urci ca sa-l pupi pe baiatul tau cand va fi mare, mare??
BB Ovidiu Andrei
Alexandru
ioanaa28 spune:
Vladi, imi pare rau ca ti-ai pierdut mama atat de devreme
Spun asta pentru ca eu, recunosc, de cand sunt mama mi-am schimbat atat de mult atitudinea fata de parintii mei..Nu ca inainte nu i-as fi apreciat si iubit, doar ca acum imi dau seama prin cate dureri si furtuni au trecut sufletele lor pana ne-au crescut pe mine si pe fratele meu...Si acum as vrea sa fie doar sanatosi, veseli si fericiti, as vrea sa-i strang la piept uneori ca pe niste copii, sa-i feresc de orice suferinta....de batranete...de moarte
BB Ovidiu Andrei
Alexandru
Ioanact spune:
I-am facut baie Justinei, a papat si-acum doarme..sper tot pana dimineata.
Sa urez repede pana nu trece ziua:La multe lunite si anisori, sarbatoritilor de azi: Theodor Stefan, Tudor, Tanya Ioana si nu in ultimul rand Cezar!
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
miria_cristina spune:
IOANA - Esti tare draguta si vorbesti tot timpul frumos si impaciuitor.
Da, cu mama am incercat orice ca sa-i fie bine si sunt in continuare la fel de atenta cu ea fara sa mai astept nimic, desi uneori doare pentru ca am acuma un grad de comparatie ... cu mine.
Scaun pentru a ma urca sa-mi pup baiatul cand o fi cat usa nu-mi trebuie. Orice e bun de cocotat numai sa-l vad mare si bun si sa ma lase sa-l mai iau in brate ca acuma si sa rada la mine cu aceiasi ochi senini si minunati.
Azi toata dupa-amiaza mi-a ras si m-a fomfait si mi-a pedalat. La un moment dat incepuse sa rada si cu "G-uri" multe de simteam ca n-am aer sa respir langa el de fericita.
Mi-au luat sufletul hotii astia mici de copii!!
Brumari spune:
babyangel multumesc pentru poza. Dragalasi foc baieteii si intr-adevar sta foarte comod zic si eu. Cred ca din pacate cel pe care il avem e diferit de ce imi arati tu. Maine cand ma vad cu nasii ii intreb sigur de pozitiile scaunului ( a fost cadoul lor). Sper sa nu fie nevoie sa astept prea mult pana il incercam ca altul tati nu ne cumpara
vad ca se vorbeste si de kg ... eu am reusit sa ajung la 60 fara prea multe eforturi dar de acum inainte zau ca nush cum am sa fac sa mai dau jos macar 5 si tot a fi multumita.....
punem si noi pozici cu Perla noastra de la botez babyangel multumesc pentru poza. Dragalasi foc baieteii si intr-adevar sta foarte comod zic si eu. Cred ca din pacate cel pe care il avem e diferit de ce imi arati tu. Maine cand ma vad cu nasii ii intreb sigur de pozitiile scaunului ( a fost cadoul lor). Sper sa nu fie nevoie sa astept prea mult pana il incercam ca altul tati nu ne cumpara :)
vad ca se vorbeste si de kg ... eu am reusit sa ajung la 60 fara prea multe eforturi dar de acum inainte zau ca nush cum am sa fac sa mai dau jos macar 5 si tot a fi multumita.....
punem si noi pozici cu Perla noastra de la botez
http://s765.photobucket.com/albums/xx296/brumari_lavy/botez/
azi am fost in vizita si cand am plecat asa agitata a fost de nu vroia nici tzitzi nici suzeta ... of mai trebuia sa si conduc... pana la urma s-a linistit pe burtica lui tati pe bancheta din spate si a adormit. acasa am avut o noua runda de chin pana a adormit. Mititica era foarte obosita. Maine avem zi de padure cu parintii si cu nasii si sper sa nu oboseasca mai rau cu atata lume in jurul ei.
Avem inca o zi fara kk dar urmarim si maine.
Brumari spune:
fetelor la mine oboseala isi spune cuvantul.... s-au repetat anumite lucruri .... imi cer scuze de greselile facute.
bluekidoo spune:
La multe lunite David Nicholas, Maya Rebecca si Andrei Eduard
Fetelor sunt in dilema.. in august trebuie sa ajung la o nunta in alt oras si nu am cu cine sa las fata.. ai mei sunt si ei la o nunta in aceasi zi, asa ca trebuie sa iau fata cu mine.. problema este ca nu mai am masina si incerc sa vad daca pot lua una de la cineva.. daca nu ramane varianta inchirieri unei masini dar nu prea stiu cum sta treaba ca nu am inchiriat niciodata.. imi puteti recomanda o firma serioasa?
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
freedelia spune:
Neatza -- m-am trezit hotarata sa termin de citit inainte sa plecam de la hotel pe ziua de azi :)
Vladi -- am scis si eu ieri ca Jane a luat numai 500g luna asta, apoi am citit pe aici si am vazut ca mai multe fetel chiar si cu bebelusi care papa completare, au scris ca au luat mai putin decat in primele doua luni. Poate asta e curba, nu stiu, miercuri merg la intalnirea La Leche League (grupul pt suport pt alaptat) si am sa intreb leader-ele sa vad ce zic. NU te ingrijora inca, sper sa fie totul bine cu lapticul vostru...
Roxana -- haha, carevasazica asa, vrei s-o inveti chineza, i-ai pus gand rau lui John :) bine, mai vorbim, iti trimit un curs intensiv de chineza si ma tii la curent cum se descurca donshoara hahaha
Brumari -- nu stiu daca ti-a mai raspuns cineva, dar daca e alaptat exclusiv, poate si pana la o saptamana sa nu faca si totul e ok. MAi ales ca zici ca nu plange, nu se strange, etc.
Mihaela -- si la Jane kk e la fel ca la Angela -- apos, fara nimic solid prin el. E ok la bebeii alaptati exclusiv.
Miria -- trist cu mama ta, oare de ce se comporta asa?? Poate are ceva frustrari legate ce copii care o impiedica sa fie o mama adevarata...
Am terminat de citit tot, acum plec sa ma imbrac si o tulim.
Va pup!
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
babyangel spune:
buna dimineata,
am coborat repede la cafea ca sunt zombie..am avut musafiri si au stat pana la 12, iar Codrin s-a trezit la 6 fara un sfert, ca avea chef de povesti...Am zis ca de-acuma le zic in fata musafirilor cand se anunta ca la 10 jumate se incheie vizita ca eu trebuie sa .
Oana...m-ai convins si pe mine cu balonul..e super Eric cu balonul legat de picior..buna idee
Aster, micutei Ioanna ii prieste sanul doar in "piscina"??Smecherutza , nu ?
Rebi tare bine seamana Mara cu Luca Frmumosi foc! Tu cum te mai simti, ca de aratat..arati tare , tare bine!
Dayanara62 kg? Bravo!!...unde vrei sa ajungi? Eu cand o sa am 62 de kg o sa dau un chef mare
Anca
mami de Codrin
de Lucas
Botez Codrin