Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 3
andra_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vladimirescu Si, ca mi-am amintit: ce uscat cu foehn, soro? E vara!!! Si bebeii au 3 fire de par |
nu si ianis, are o podoaba capilara chiar aseara i-am facut niste poze dupa baita si avea un par valvoi
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
andra_s spune:
vladi m-a apucat si pe mine nostalgia am intrat la odiseea de mai-iunie acum vreo saptamana, aleesicoo are programata cezariana pe 7 sau pe 9 iunie
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
freedelia spune:
Seara buna, fetelor, va salut din Beijing. Am calatorit cu trenul super bine, nu imi vine sa cred ce conditii sunt in tren -- mai fetelor, fiecare pat avea televizorul lui cu casti si cu butoanele de control pe perete langa pat, ce curatenie, ce paturi comfortabile, ce perne moi -- abia astept sa luam trenul inapoi :)
Insa cand am ajuns, la juma de ora Jodie a inceput sa vominte si ieri toata ziua si toata noaptea i-a fost rau. Azi am mers la doctor, dar deja ii trecuse, acum e bine si sper sa ne bucuram din plin de Beijing. Noroc cu ai mei, ca au mers cu JOhn la vizitat, ca altfel se plictisea saracutul.
Am cantarit-o pe Jane si are 6.100 kg si 62 cm. A luat numai 500 de grame in luna a treia, dupa peste 1 kg in primele doua luni. Si 3 cm. O fi ok? Acum sunt stresata...
Am vazut ca aveti probleme cu sotii -- si noi avem, am avut dupa fiecare copil si e normal. Noi suntem diferite, ne purtam diferit, asteptarile noastre de la ei sunt diferite, insa exprimarea lor nu este clara, asa ca ei nu stiu ce vrem, noi ne enervam ca nu primim ce vrem, ei se enerveaza ca ne enervam si nu iteleg de ce si uite asa incepe cercul vicios... Comunicarea clara, asculatrea celuilalt si multa rabdare este singura solutie...
Oana -- imi pare rau ca aveti dermatita atopica, stiu de la o mamica de cand am nascut-o pe Jodie ce boala afurisita este, cat te lupti cu ea, cata grija tre sa ai si cati bani se duc pe produse fara chimicale...
Diana -- mi-a facut mare placere sa te citesc din nou. Sa fie intr-un ceas bun mutarea...
Miria -- eu cred ca fiecare copil invata in ritmul lui si cand ii vine momentul, fiecare e mai bun la una decat la alta si asa mai departe. In Asia, cultura este sa impingi copilul de la spate cat de mult poti, asa ca la John in clasa (ultimul an de gradinita, cred ca ar fi grupa pregatitoare la noi) sunt copii care stiu sa faca socoteli de 2 cifre in cap (adica sa adune 2 numere de cate 2 cifre), etc. John nu stie, abia invata adunari si scaderi simple, isi foloseste degetele, etc. Pe mine nu ma deranjeaa absolut deloc, noi cand am inceput clasa intai (dupa 7 ani in cazul meu) nu stiam nici sa citim, nici sa scriem, nici sa socotim. Si eu zic ca am ajuns foarte bine... John citeste la nivel de clasa a 4-a, a 5-a, poate chiar a 6-a. Si scrie super bine, e bun la spelling. Si a invatat asta singur singurel, la 4 ani mi-a citit o carte si asa am aflat si eu ca stie sa citeasca (credeam ca doar memoreaza cartile pe care le citim). Fiecare in ritmul lui, nu sunt doi copii la fel, nici macar in aceesi familie.
PLange fata -- inca mai am de citit juma de capitol, poate maine dimineata...
Va pup!
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
miria_cristina spune:
ROXANA - Am 70kg si nu ma clintesc deloc sa scad!!!
Azi am sarit pe cantar de nervi!
miria_cristina spune:
Fetele voi vorbiti de copii ca sunt diferiti, dar stiu si eu asta si mai stiu ca indiferent cat de inclinat este sau nu la o materie, baza tot trebuie sa o invete.
Dami are ureche si talent la muzica, dar nu pot sa o las in dorul ei si sa faca numai orele de muzica, trebuie sa se integreze sistemului de la scoala si sa faca fata cat de cat, nu?
Mi-e cam teama de capitolul asta cu scoala, mai ales in Romania de acum.
miria_cristina spune:
Care dintre fete vorbeati ca bunicul a pus pampersul invers? Nu vreau sa gresesc, ca am neuronii astenici, poate Vio?
Scuze de confuzie, daca gresesc!
Legat de subiectul asta ma bag si eu in seama, dar sa n-aruncati cu rosii.
Chiar daca dintr-o data ati devenit exigente, chiar daca sunteti mai pricepute decat ei, chiar daca va faceti griji treceti peste toate sentimentele si lasati-i sa se bucure si ei de nepoti la varsta asta si apoi la toate care vor urma.
Ganditi-va ca v-au crescut pe voi si pe fratii vostrii (care aveti) si oricat de stangaci ar fi poate mai vor sa mai retraiasca sentimentele de atunci care sunt unice, le stiti foarte bine si voi acuma. Puneti-va in locul lor, uitandu-va la bebelusul de acuma si imaginati-va batrani cu copilul lui in brate. Mie mi se pare mult mai intens sentimentul de 1000 de ori si nu degeaba se zice ca un parinte bun isi iubeste mai mult nepotul decat copilul.
Ce daca gresesc?
Iubesc cu aceeasi putere chiar daca pun pampersul pe dos si poate ies la plimbare pentru ca sunt mandrii si vor sa se bucure de sentimentul asta.
Nu li-l luati doar pentru ca ati devenit de cateva luni mame si credeti ca sunteti unice. Ei, bunicii, sunt mai "unici" decat voi ca v-au crescut si au acum nepoti pe care ii iubesc cu stangacie, dar cu aceeasi daruire.
Explicatile cum functioneaza noile inventii pentru bebei, dar nu le faceti observatii si oferiti-le sansa sa ii vada crescand sub ochii lor.
Eu nu am bucuria asta si copiii mei n-au bunici, asa ca, stiu ce vorbesc!
Repet, sa nu intelegeti gresit sau sa interpretati mai mult decat ca pe un sfat!
Dar e colosal ca un barbat in varsta sa se "lupte" infasand un bebe "neputincios" intr-o "chestia" pe care nici n-o cunoaste.
Eu l-as fi iubit mai mult pe tata pentru chestia asta si pentru stradania si bunavointa lui.
vladimirescu spune:
miria e foarte frumos ce ai scris cu bunicii Sper sa-mi ramina ast ain cap macar pina miine cind vine tatal meu la noi, in baston, si uita sa se spele pe miini cind vine la asta mic... Of, ai dreptate!
Iarta-ma ca te intreb, dar cum adica copiii tai nu au bunici - deloc?? Eu mi-am pierdut mama inainte de a naste primul copil, s-a dus saraca convinsa ca eu nu fac copii, ca aveam atunci deja 32 de ani - f mult dupa parerea ei - si tare-mi pare rau...
miria_cristina spune:
VLADI - Daca uita ii spui tu razand si facand haz de "dileala" ta sa se spele inainte de-a se juca cu bebe.
Nu am bunici pentru Dami si acuma nici pentru bebe. Parintii sotului, niste oameni de-o bunatate cum rar mai vezi la cineva, au murit amandoi avand acelasi diagnostic. Iar bunicii mei care dealtfel m-au crescut au murit si ei.
Mai am intr-adevar o mama, care cand am nascut mi-a zis sa n-o deranjez nici macar la telefon si care sta singura, la 4 statii de casa mea, cu o pisica si joaca toata ziulica sudoku. Pare destul de aiurea si fara sa vrei te intrebi oare de ce e asa cu mine, pai, pentru ca asa a fost toata viata.
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andra_s eu ma gandeam sa cumpar o crema pt durerile de dintisori, sa am in casa ca nu se stie cand ne apuca crizele, voi ce crema de acest gen ati folosit la fratiorii si surioarele mai mari? cineva imi spunea de calgel ... POZE Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010) Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!! |
Da, e bun si Calgel-ul sau Dentinox-ul.
Dar, deja sa-i iasa dintii? stiu ca sunt copii carora le-au iesit dintii la 4 luni..dar e si cazul vostru?
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ioanact spune:
Poze de la banchet si nu numai.
De data asta Ioana nu a vrut sa danseze.
P.S. Cred ca v-ati saturat de atatea poze!
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!