Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata la amiaz!

La multe lunite iepurasilor sarbatoriti azi: David Nicholas (de uta_ciun), Maya Rebecca (de Denisa), Andrei Eduard (de riella_ela)!!!

Interesante discutii si duioase.

Baietii mei sunt afara si merg si eu sa fac ceva de papa.
Sper sa intru mai tarziu.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

Am venit si noi de la biserica. Am impartasit fetele si-acum dorm.

brumari frumoase pozele de la botez. Sa-i fie de bine increstinarea!
andra_s da, e bine sa-l ai acest gel (Calgel sau Dentinox). Cert e, ca Ioanei la 1 an si 1 sapt i-a iesit primul dinte, iar de la 7-8 luni tot o chinuia..din ce-am citit pana urca sus' apoi sparge gingia.
Daca e sa-i iasa acum, ii doresc sa nu-l chinuie.
ioanaa28 ma bucur ca-ti plac pozele noastre.
Inca Ioanei ii facusem mult m multe poze cand era bebe.
Legat de pampers, nu-mi fac griji. Va renunta cand va fi pregatita si bineinteles ca o incurajez de fiecare data.

Noi, am avut inca o noapte fara treziri. A dormit Justina de la 22:30 pana la 5 dimineata. Apoi de la 5:30 pana pe la 8, de la 8:30 - 10 somn, si inca m dormea dar am luat-o din patut sa o imbrac si s-a trezit. A dormit un pic in biserica..iar acum isi continua somnul.
Aaa..si cred ca nu are 6 kg, ca sa renunte la o masa noaptea. Nu am cantarit-o, dar cred ca are 4,5-5 kg. La o luna avea 4 kg.

Dupa amiaza avem musafiri.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

of vladi ce m.ai impresionat cu gandurile despre mama , mare dreptate ai
si mi.ai adus aminte de inceputurile odiseei...intr.adevar nu.mi dateam mari sanse

gaby si eu ma intrebam de briza si de inca cineva dar am uitat...

ina, tu de jasmine nu mai stii nimic?

brumari tare dulce fetita ta si tu de unde vrei sa mai dai jos kg ca nu.mi dau seama?

anca eu am amr 4 pus asa sa ma incurajez sa schimb prefixul, dar normal as vrea sa ajung la 56-57

freedelia sa stii ca si lp la biberon poate sa.l refuze si din luna a 3-a si cei hraniti asa cam incep sa nu mai manance asa mult sa fie atenti la ce e in jur si drept urmare sa ia mai putin in greutate
de fapt stii cum e

ioana tare elegante au fost fetitele, mi.au placut mult pozele
eu cu ivan am inceput operatiunea pampers la 2,5 ani si a durat mai putin de.o luna, si nu i.am mai pus nici noaptea, noaptea nu am avut nici.un accident niciodata
nu ma asteptam sa scap asa repede si usor de pampers...

denisa asa deci maya se da direct la oua :)))

brumari mai bine vezi ce marca e scaunul si ce grupa si cauta pe net

anke mai bine du fata la medic , pediatra mea e f relaxata dar la ochi a fost mereu atenta in mod deosebit

ioana cand te aud ma sperii ca si silvana de la inceput a fost cuminte , sa inteleg ca ma asteapta colicii prin luna a 4a?
constipata doar o data a fost de atunci face perfect caca in fiecare zi si aceeasi consistenta

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

La multe lunite si anisori, sarbatoritilor de azi: David Nicholas, Maya Rebecca si Andrei Eduard (sa aveti o zi frumoasa la botez. Imi cer scuze, abia azi dim am vazut sms-ul)!

ioana_fota sa aveti si voi o zi frumoasa, si sa va bucurati!

POZE RECENTE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

ioana tare elegante au fost fetitele, mi.au placut mult pozele
eu cu ivan am inceput operatiunea pampers la 2,5 ani si a durat mai putin de.o luna, si nu i.am mai pus nici noaptea, noaptea nu am avut nici.un accident niciodata
nu ma asteptam sa scap asa repede si usor de pampers...

POZE

AMr...4kg

Eu, am incercat de anul trecut sa nu m faca in pampers. Am lasat-o fara pampers (fiind vara)..o puneam eu dupa anumit timp, insa ea nu cerea. Cand o puneam facea (nu tot timpul). Dar acum nici nu vrea sa stea pe oala, sta dar in joaca un pic si se ridica. In schimb o duc la baie sa stea pe wc (avem reductor).
Banuiesc ca Ivan vorbea, in sensul ca forma propozitii, te intelegeai cu el, Ioana inca nu formeaza..spune anumite cuvinte si tb sa deduc eu ce vrea. Dar stiu ca inteleg si cu timpul va renunta si va vorbi m bine.
Noaptea nu am curajul sa o las fara pampers, deoarece face f mult, bea si multe lichide.

POZE RECENTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

La multe lunite si anisori pt iepurasii David, Maya si Andrei! Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!!!

Gagici eu de ieri m-am apucat de abdomene ieri am bagat 100, acum am mai facut 100, sper ca pana diseara sa mai fac 50 daca as reusi 150 in fiecare zi, ar fi super, am facut socoteala si intr-o ar fi 4500 de abdomene, s-o cunoaste ceva, nu? si azi ii spun sotului sa imi scoata bicicleta (de camera) din beci, ca am mare nevoie de ea ... sincer daca as reusi sa dau cate 1-1,5 kg pe luna eu as fi f multumita, adica pana la sf anului sa slabesc cam 7-9 kg, ohooooo, ar fi parfum si mai ales acum, ca am facut publice planurile mele, sper sa fiu consecventa si sa ma tin de treaba, ca altfel ma fac de ras ca am vorbit prostii

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

andra 100 de abdomene? tu ai facut ceva de performanta sau cum poti?
daca fac 10 pe zi ma consider tare

rebiana mare curaj sa tii scoica pe masa, de fapt e luca f cuminte, eu daca as lasa asa in secunda doi ar fi pe jos, uite ce face ivan la scoica
http://picasaweb.google.es/roxana1777/SilvanaATreiaLunaIunie#5479599546554077810

POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Roxana morrr....saraca Silvana ce pierduta se uita. Tare durdulie e, are niste falcute numa bune de pupacit.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

oana
da o termina ivan daca o prinde :)) de bucile fetei o trag toti cand o prind, si eu nu.i las deloc...e papusa casei

ivan o chinuie daca poate dar cred c.o iubeste in felul lui, dimineata se trezeste si daca n.o vede , in pijama asa adormit fuge prin casa si.o cauta, ca eu de obicei o iau si.o pun in scoica daca ma trezesc inaintea lor

POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Citat:
citat din mesajul lui andra_s

La multe lunite si anisori pt iepurasii David, Maya si Andrei! Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!!!

Gagici eu de ieri m-am apucat de abdomene ieri am bagat 100, acum am mai facut 100, sper ca pana diseara sa mai fac 50 daca as reusi 150 in fiecare zi, ar fi super, am facut socoteala si intr-o ar fi 4500 de abdomene, s-o cunoaste ceva, nu? si azi ii spun sotului sa imi scoata bicicleta (de camera) din beci, ca am mare nevoie de ea ... sincer daca as reusi sa dau cate 1-1,5 kg pe luna eu as fi f multumita, adica pana la sf anului sa slabesc cam 7-9 kg, ohooooo, ar fi parfum si mai ales acum, ca am facut publice planurile mele, sper sa fiu consecventa si sa ma tin de treaba, ca altfel ma fac de ras ca am vorbit prostii

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

andra,nu vreau sa-ti tai elanul,dar nu lucra aceeasi grupa de muschi in fiecare zi.E suficient de 3 ori pe saptamana cam 3 serii a cate 15 repetari pentru fiecare grupa de muschi-asta la inceput..apoi treptat mai adaugi la repetari.Nu ajuta f mult numarul repetarilor ci corectitudinea lor.Daca tot te-ai hotarat sa faci acasa fa-ti un program.Nu mai mult de 2 grupe de muschi pe zi si niciodata sa nu se repete a doua zi grupa pe care ai facut-o ieri.In aceeasi zi nu se fac 2 grupe dificile,sau 2 grupe usoare.Nu stiu daca ai inteles ceva din mesajul asta

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG

Mergi la inceput