Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui vladimirescu

castelana, ella si de cit de pricepute sinteti voi doua la primul copil, bravo voua! M-am tot gindit la voi ce v-ati chinuit cu FIV si-s tare bucuroasa ca amindoua aveti copii asa bravi si voi va descurcati asa de bine !

mami de iepuras Tudor Florian (13.03.2010) si iepuroi Vladimir (19.05.2005)

scuze am trimis mesajul fara sa-l termin...
sa stii ca nici mie nu-mi vine sa cred ca m-am descurcat pana acum, dar stii cum e mi-am dorit asa te tare acest copil ca eram in stare sa mut muntii din loc pentru a-l avea.
Apoi azi exista informatie multa ( poate prea multa) daca vreai ai si ajutor in casa si tot asa
Ai mare dreptate m-a ajutat moral 1000% sotul meu, cand ai o relatie armonioasa si te bazezi pe celalat orice obstacol pare fleac.
Pentru asta fac tot ce pot sa fie bine-n casa!

te pup si sa stii ca-s sigura ca si tu ai copii perfecti si sotul nui asa rau, esti tu prea perfectionista!

castelana fericita mami de Cezar
luni am deschis ouletul nostru de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Michelle vad ca si Andrei are aceasi freza ca Maria a lui Niki.
Vio- am vazut si pozele cu al tau barbatel in minuatura

Am mai vazut poze dar nu mai retin acum. Toti niste frumosi

Trebuie sa facem si noi vaccinul si nu prea imi vine s-o duc la intepat dar asta e

gata nu mai scriu ca ma cearta Maya

aaa avem si noi cateva poze noi
http://picasaweb.google.ro/deni757/MayaPuiutIubit2Luni#

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

vladi, am inteles, socrii plecati, pagubele ramese...

bafta la scapat de gaze! eu abia astept sa mai treaca colicii... momentan astia sunt mai rai, o zi mai bine, alta mai rau... in fine. ne facem noi mari.

mami de Tudor Cristian 23.04.2010

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

vio am vazut pozele, cand zic seamana cu tine cand cu tati, adevarul e ca are din amandoi cate ceva

michelle si ariciul tau e scump foc!

la freze amandoi sunt tari de tot!

vladi imi pare bine ca te.ai linistit cu floricel , ca a luat in greutate!

castelana tii minte ca vroiam neaparat bebe mic? tocmai pt ca mananca mai bine si e mai bun, asta clar e o intamplare, dar eu am avut copil mare si nici nu manca si nici nu dormea, tipa tot timpul, silvana mananca de sparge si doarme la fel de bine, asa ca nu cred ca are legatura cu marimea

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

denisa, scumpa e maya, am tot vrut sa-ti zic cand am mai vazut pozele cu ea. bafta la vaccin!

mami de Tudor Cristian 23.04.2010

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oana tare de tot eric! cantaret il faci, mie imi suna mai mult a cantat decat a tipat, stai sa vezi mai incolo :)))))

bumbita fetita sa nu faca febra!

denisa bafta la vaccin sa n.o doara pe maya!

si eu am de calcat un morman de haine, acum imediat ce mananca ivan ma apuc si eu

POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vladimirescu

child eu nu dau creme SPF inainte de 1 an, si atunci doar la mare. Cit e mic, il plimb cu landou si copertina, si ii pun peste partile expuse un cearsaf subtire pe care-l indepartez cind stam la umbra. Iar cind il duc cu portbebe pe piept ii pun pantalonasi si mineca lunga, chiar daca e cald, mai bine decit sa-l arda soarele. Si palariuta in portbebe, of course...
Sint de principiul nechimizarii pielii copilului, nici cu creme dupa baie nu dau

mami de iepuras Tudor Florian (13.03.2010) si iepuroi Vladimir (19.05.2005)

subscriu la ceea ce ai spus, nu este bun soarele nici pentru noi (adica pentru pielea noastra) dar pentru bebelusii cu pielicica delicata?
trebuie sa-i protejam cat mai mult de soare!
Cremele oricata reclama au nu-s sanatoase pentru pielicica lor!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui michelle_sf

Castelana intr-adevar, viata si acordeoane, 6 ore de somn neintrerupt. Nici nu zici ca am avea bebe mic acasa Cand veniti in tara?
Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE

In Romania ajungem in primele 2 saptamani din iulie, deci la caldura mare venim.
Dar trebuie sa-i vad si eu pe ai mei si sa-i bucur cu nepotul.
a si pentru pastrat laptele le frigi/conge poti sa pui si-ntr-un borcan obisnuit cu conditia sa-l fierbi( sterilizezi inainte)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Child - cumpara o umblela pt carut si asa scapati de soare.
Vladi nu seincalzeste totusi imbracat in maneca lunga si pantaloni lungi si lipit de port bebe???

Roxi - cah cah sa calci pe caldura asta. Noroc cu mama care a venit de dimineata si a calcat hainutele la bebelunica.

Apropo de vaccin unde se face ? Am inteles ca in picior dar in care si cam in ce loc . Vreau sa-i dau cu lidocaina sa nu simta intepatura si nu stiu unde ?

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

castelana tii minte ca vroiam neaparat bebe mic? tocmai pt ca mananca mai bine si e mai bun, asta clar e o intamplare, dar eu am avut copil mare si nici nu manca si nici nu dormea, tipa tot timpul, silvana mananca de sparge si doarme la fel de bine, asa ca nu cred ca are legatura cu marimea

POZE

AMr...4kg

asa o fi, o fi intamplare!
Adevarul este ca mi-am si dorit-o si stii cum e: ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se indeplineasca.
Nu-mi doream eu baiat cuminte sa doarma in camera sa?
sa pape si sa doarma in patutul sau?
Asta am vrut asta a venit!
Glumesc, acum sunt cand preocupata de voiajul de ma asteapta saptaman viitoare, in fine Doamne Ajuta si sigur va fi bine si de data asta!
Imi pare rau ca va luptati cu colicile, mama lor

Mergi la inceput