Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

jeni, cand am fost la baby expo vindeau unii niste bratari impotriva tantarilor, poate gasesti si tu, erau pt bebei mici ,

dayanara, pozele sunt la semnatura, in acelasi album cu hainute, spre sfarsit - sunt ultimele. eu le tot pun in continuare, nu stiu cum sa le sterg pe cele de cand eram gravi. poate reusesc totsi macar sa fac un album nou. o sa incerc.

vladi, ai scapat de socrii? si de stricaciuni? si bebe Floricica cum mai papa? a mai luat in greutate?

ma duc inapoi la lucru... si am si de calcat... bebe doarme pe burta in camera langa mine si mai arunc cate un ochi la el. momentan e linistit dar a tot marait pana sa adoarma si isi baga manuta in gura pana la cot.

mami de Tudor Cristian 23.04.2010

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Pup fetele si iepurasii sarbatoriti de ieri ca n-am apucat sa intru si de azi La multe lunite inainte!

Azi am avut mari emotii ca a venit pediatra si a facut Infanrix-ul bumbitei. A plans mititica rau cand i l-a facut, dar i-a trecut repede supararea la sanul mamei iar acum doarme. A luat 800gr luna asta, dar e ok, mananca bine si e vesela, uda scutecul, deci nu-mi fac griji.
Ne-a dat si noua 2 pic vigantol/zi, caci e fontanela cam deschisa si Biotics in loc de Debridat pe care-l scuipa si nu e chip sa i-l dau.

Cam atat. Cred ca ma bag si eu langa puiul meu care doarme tare frumos. Va citesc mai tarziu

Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_aDouaLuna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Fetelor priviti ce am gasit...torturi ornamentale din pampersi

http://www.lucrudemana. com/diverse-f11/tort-de-pampersi-t324.htm

Sa nu spun ca e youtube-ul plin de filmulete si tutoriale despre cum sa faci un tort de pampersi.. nu m-as fi gandit vreodata la asa ceva

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

oana ai-ai-aaaa ce tare e eric!!!!!!!!! mai deci el chiar iti imita intonatia, dar pe limba lui, e foarte tare, mi-a placut de nu mai pot

ca tot suntem la capitolul "vorbe de bebelus", mai nou ianis isi canta cand incepe sa ii fie somnic: aa-aa-aa-aaaaa!

denisa mi s-a reglat productia, dar lui ianis i-a trecut puseul

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Buna fetelor!
Va multumesc pentru raspunsurile referitoare la plansul in masina.
Poate ca ii este rau de masina, chiar daca nu are simptome. Ciudat este, totusi, ca plange de cum il pun in masina. Si nu a plans pe serpentinele de pe drumul de Poiana Brasov!
O sa mai vad eu cum o scoatem la capat cand mergem cu masina!

Vroiam sa va spun ca la farmaciile sensiblu este promotie la crema klorane pentru copii, cu galbenele, spf 50+, -33%, am dat pe ea 35 lei in loc de peste 50 lei.
Stiu ca dr. spock nu recomanda cremele spf inainte de 6 luni, dar cand merg pe strada, inevitabil il atinge soarele pe picioruse si Albert are tenul foarte alb, fiind blondut. Si nu ies afara intre orele 12 si 16.
M-am dat si eu cu ea, e faina ca are miros placut, nu ca celalalte creme cu spf.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

bordeancavio ca ai intrebat de socrii mei ... :)) Cind m-am plins eu de ei, au plecatdupa vreo 2 zile. Chestia e ca ieri s-au intors, dar au plecat deja azi, ca-s in turneu prin tara :)
Vestea proasta e ca vin din nou pest eo saptamina, ca pleaca in vacanta cu avionul, apoi peste alta saptamina iar vin, ca se intorc, nu? Si innopteaza la noi... Stricaciunile de tura asta: paletele de la mixer indoite, ca a insistat sa faca pateu din 2 ficatei ce erau in frigider, si bratele spirale cu care trebuia sa lucreze nu i-au placut, a folosi paletele de frisca... Of!!! Acu' tre' sa iau alt mixer ca palete separat nu cred ca gasesc :(
Oricum, e subtire stricaciunea asta, nu de alta, dar n-a avut timp sa produca mai multe :))

Floricica a luat 150 g in 4 zile, sint multumita, acum sa vad daca continua sa mai ia... In weekend am avut noroc ca a fost binedispus si nu a prea plins, a si dormit de vreo 2 ori ziua ca sa-mi trag sufletul, iar de Vladimir s-a ocupat tat;su si apoi bunica, deci nu a fost greu. Doar ca de 3 nopti ma scol din ora in ora ca biziie de durere de burtica, si-i fac avionul noaptae prin casa ca sa mai scoatem gaze... Saracul de el, nu mai scapa de gazele astea... Daca e ca Vladimir, e nasol, ca si in ziua de azi il supara gazele, nue zi fara citeva pirturi la el, asa e modelul lui se pare :)
Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

child eu nu dau creme SPF inainte de 1 an, si atunci doar la mare. Cit e mic, il plimb cu landou si copertina, si ii pun peste partile expuse un cearsaf subtire pe care-l indepartez cind stam la umbra. Iar cind il duc cu portbebe pe piept ii pun pantalonasi si mineca lunga, chiar daca e cald, mai bine decit sa-l arda soarele. Si palariuta in portbebe, of course...
Sint de principiul nechimizarii pielii copilului, nici cu creme dupa baie nu dau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle_sf spune:

Oana bestial Eric! Sa nu mai zic ce fatuca a facut Andrei cand l-a auzit A tacut marc si abia daca respira de atent ce era.

Avem si noi poze proaspete cu Andrei zbarlitul. M-am uitat si eu la toate pozele de pe contul comun si sunt superbe toate. Nu nominalizez, dar repet si eu a 1000-a oara ca avem o odisee cu copilasi minunati

Multumesc mult fetelor pentru raspuns la intrebarea cu lapticul congelat . Azi imprumut pompa de la o prietena si ma apuc de treaba

Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui vladimirescu
castelana sint f invidioasa pe tine, tu ai bebe perfect: maninca rar dar bine, doarme si nu te trezeste noaptea, creste ca-n povesti, nu are colici... Ca sa nu mai zic ce te invidiez pt relatia cu sotul! Bravo voua, asa s-o tineti!!! (sa nu-ti imaginezi ca e invidie adevarata, din aia rautaciosa, Doamne fereste, e de bine :))

mami de iepuras Tudor Florian (13.03.2010) si iepuroi Vladimir (19.05.2005)

Draga mea Vladi, nu ma supar, cum m-as putea supara pe prietena mea virtuala de aici cu care ne-am "batut" in sfaturi si retete pentru fiecare problema.
Nici mie nu-mi vine sa vred sa stii.
Anul trecut pe la data la care m-am inscris pe forum incepeam tratamantul pentru FIV, nu-ti spun ce era in sufletul meu.
Nimeni in afara de sotul meu nu stie de cum a venit pe lume copilul nostru si cat ne-am chinuit pentru a-l avea ( la fiv am ajuns dupa 4 ani de investigatii si tratamente) apoi sarcina fara probleme dar cu 1001 precautii ca doar eram tot sub tratamente, apoi nasterea si venirea acasuca.
Prima luna pentru mine a fost foarte grea, copilul am avut noroc sa fie mare si bun, asa ca a mancat bine de la spital apoi acasa a dormit, nu tu colici, nimic.
Am baut de cand am nascut alternativ o zi ceai de fennel ci chimen o zi de babycalm sin tot asa au trecut cu bine primele 2 luni din viata sa. acum sunt speriata de bombe cu voiajul...vedem noi cum va fi
Dar stii cum e ma pregatesc de ceva rau si apoi mi se pare cam floare la ureche

castelana fericita mami de Cezar
luni am deschis ouletul nostru de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle_sf spune:

Castelana intr-adevar, viata si acordeoane, 6 ore de somn neintrerupt. Nici nu zici ca am avea bebe mic acasa Cand veniti in tara?

bluekidoo faine torturile, am primit si noi unul facut de nasa lui Andrei uite asa . E un pic intr-o parte de la transport, dar e facut de manuta ei si pe noi ne-a impresionat

Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE

Mergi la inceput