Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 13
child spune:
LA MULTI ANI Ovidiu, Mara Andreea, George Theodor, Rares
Citesc din urma si revin.
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
castelanaC spune:
LA MULTE LUNITEEEEEEEOvidiu, Mara Andreea, George Theodor, Rares
IAR LA MAMICI
castelana fericita mami de Cezar
luni am deschis ouletul nostru de
honeybaby spune:
Neata
sa vad ce apuc sa scriu
roxana - Cre ca Maya ar fi tot timpul obosita sa fie in locul Silvanei. Se vede ca ea are antranament :))
Delia super tare vacanta. Astept pozele .
Daca nu pot ai tai sa-i trimita ergo -ul lui Gaby i-l trimit eu prin posta sau pe mircobus
Michelle - poti sa pui si direct in biberon cat mananca la o masa
Trimit ca am inceput mesajul la 8
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
miria_cristina spune:
ROXANA - Pai, tu crezi ca-s absurda cu suncile mele? Vroiam din 3 in 3 kg sa numar, dar vad ca in loc de 67kg am tot 70kg de 3 saptamani. Acuma, zii si tu, e corect?!
miria_cristina spune:
MICHELE - Au raspuns fetele, dar vin numai sa intaresc spusele lor.
Nu pui in nimic de plastic gen PET-uri, temperaturile extreme le fac sa elimine o toxina de care n-ai nevoie pentru bebe.
oanaiacovita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andra_s oana pune te rog direct link-ul cu "dl galagie", ca mie nu imi afiseaza decat textul din mesaj, fara frame-ul de pe youtube |
http://www.youtube.com/watch?v=fELJiHnNbXo
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
vladimirescu spune:
Kossir e vorba de liceul francez Anna De Noailles, apartine statului francez, e fix ca oricare scoala franceza din Franta sau din Maroc. Bac francez, totul e ca si cum ar face scoala publica in Franta. Aici e partial platita de statul francez si partial platita de parinti (cam 3500 eur pe an, nimica toata fata de British care e 10.000 pe an :)). Am inteles ca exista cam in toate tarile pt ca expatii francezi sa aiba unde sa-si dea copiii la scoala. Diplomatii de exemplu se plimba dintr-o tara in alta iar copiii ontinua prcatic aceeasi scoala, ca exista pest etot. Deci n-ar trebui sa fie probeleme cind vii in tara, doar ca nu e f simplu de intrat, nu-s f multe locuri (au de la maternelle pina la lycee).
honeybaby spune:
Andra s-a reglat productia de laptic ??
Oana - mai mai ce frunmos sta eric acolo
Multumim de urari .
Eu nu ma bag la urari din luna in luna pt ca sigur uit pe cineva si nu vrea.
dar normal ca le doresc tuturor iepurasilor nostrii iubiti tot binele din lume.
Ieri am sarbatorit cu un gratar maaaare de avem si acum frigiderul plin de friptura. Bebelunici a sarbatorit stand toata ziua in brate balosidu-mi umarul.
Acum vorbeste cu un balon cu heliu.
aaaa am primit si noi ieri o rochita cu batic. Nu vrea nici baticul, cum il pun il trage jos de la ureche ca stie foarte bine unde e urechea la cat de trage de ea
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
vladimirescu spune:
oanaiacovitza eu cred ac Eric vrea sa zica ceva in japoneza, ca asa intoneaza, dar tu nu pricepi :) Superhaios, bravo!
castelana sint f invidioasa pe tine, tu ai bebe perfect: maninca rar dar bine, doarme si nu te trezeste noaptea, creste ca-n povesti, nu are colici... Ca sa nu mai zic ce te invidiez pt relatia cu sotul! Bravo voua, asa s-o tineti!!! (sa nu-ti imaginezi ca e invidie adevarata, din aia rautaciosa, Doamne fereste, e de bine :))
vladimirescu spune:
castelana, ella si de cit de pricepute sinteti voi doua la primul copil, bravo voua! M-am tot gindit la voi ce v-ati chinuit cu FIV si-s tare bucuroasa ca amindoua aveti copii asa bravi si voi va descurcati asa de bine !