Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 12
nibi_niki spune:
Neata.
Alina2,frumoase poze,frumos peisaj dar si mai frumos personajul. Din cate o cunosc eu pe soacra ta mi se pare o femeie foarte blanda si calma asa ca eu iti zic sa mai faceti cate o escapada cand aveti timp si chef ca fata e pe maini bune.
De programul Mariei nu va zic nik ca dati cu rosii.Se culca pe la 22 se mai trezeste pe la 12-1 pt molfait tzatzica apoi somn de voie pana pe la 10-11.
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG
oanaiacovita spune:
Noi am invatat sa tipam, ai de timpanele mele
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
jeni_h spune:
Servus, mamici si pitici
Dragelor I need HELPPPP
Sambata mergem la un eveniment, mai exact fiica unei prietene tare dragi mie,implineste un an.Cu ocazia asta i se va rupe si turta Toate bune si frumoase doar ca petrecerea va fi undeva pe o pajiste langa un lac . Ce ne facem fratilor, ca-i plin de tantari Baiu mare e ca trebuie sa mergem cu copilu. Asa ne-a rugat pe toti invitatii, sa venim si cu plozii. Si acum, intrebare intrebatoare: daca-i dau peste tot la piticanie cu AUTAN junior, credeti ca-i ok? mie mi-e cam teama pt ca-si baga manutele in gura, daca ar putea ar baga mana pana la cot. Nu stiu daca e chiar ok, cat o fi el de "junior". Voi ce pare aveti? Sau aveti alte solutii contra tantarilor in aer liber si langa apa ???
Va multumesc si va pupacesc
P.S. Sambata am avut cea mai importanta baita din viata lui bebe. Ne-a facut-o tata popa . Gata, ne-am crestinat fetita!!! (suntem si noi in randul lumii ) O sa punem si poze cand le-om primii si cand om descarca aparatele
nibi_niki spune:
JENI,uite un link despre AUTAN:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=76667
Ma gandesc la niste spirale impotriva tzantzarilor puse din loc in loc dar si fumul care il degaja nu cred ca e ok.
Distractie placuta sambata la petrecere.
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiacovita Noi am invatat sa tipam, ai de timpanele mele Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! Cand cineva acolo SUS te iubeste... |
ce dragutz eeeeeeeeeeeee, sa-ti traiasca minunea mica!!!!!!
Cum te mai simti Oana?
Sanatate si sa fii fericita!
castelana fericita mami de Cezar
luni am deschis ouletul nostru de
castelanaC spune:
citat din mesajul lui jeni_h Servus, mamici si pitici Dragelor I need HELPPPP Voi ce parere aveti? Sau aveti alte solutii contra tantarilor in aer liber si langa apa ??? Va multumesc si va pupacesc P.S. Sambata am avut cea mai importanta baita din viata lui bebe. Ne-a facut-o tata popa . Gata, ne-am crestinat fetita!!! (suntem si noi in randul lumii ) O sa punem si poze cand le-om primii si cand om descarca aparatele mami de Sarah Maria 27.02.2010 |
teoretic la varsta asta nu se poate da copilul cu creme contra tantarilor!!!!!!!!!
Exiata spirale la care le dau foc, buline ( adezive) cu citronela si pui in carutz, plase de acoperit carutul.
Nu stiu alte metode, dar cu creme nu l-as da!
Distractie placutaaaaa!!!!!!!
castelanaC spune:
Ellanik eheheheehe cum trece vremeaaaaaaaa, aveti trei luni!
Sa fiti sanatosi si fericiti!
Tu intrebai de piele uscata.
Baiatul meu a avut in primele saptamani, am dat numai cu ulei de masline si in apa de baie am tot timpul un saculetz cu tarate ( elibereaza Vit B) si inca ceva: in prima luna nu am spalat baiatul cu sapun sau cu sampon, si acum pe cap doar o data pe saptamana dau cu sampon, iar pe piele nu dau in fiecare seara cu sapun.
Copii nu sunt saracutii murdarei
Cu ulei de masline fiert (imi amintesc ca si tu la fel il dadeai pe Geo) il dau in fiecare seara, se absoarbe rapid si pialea ramane numai buna de pupacit.
mie dr mi-a dat creme si cremute sa-l dau dar eu am refuzat sa apelez la gama propusa de el : Eucerin.
fetele care vb de cremute de dat la funduletz: eu spal baiatul la schmbarea de scutec numai cu ceai de galbenele!
Creme am si cumparat preventiv si am si primit, am dat o singura data cu una de funduletz de la prenatal ( mi se parea ca parca a aparut ceva roseatza pe pielicica de la funduletz)
oricum ceaiul este magic, fac in fiecare dimineatza si am pe masa de schimbat un castronel in care umezesc vata cu care-l spal la funduletz, servetele speciale am folosit doar daca nu suntem acasa de ex.
va pup si sa aveti copii sanatosi
jeni_h spune:
citat din mesajul lui nibi_niki JENI,uite un link despre AUTAN: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=76667 Ma gandesc la niste spirale impotriva tzantzarilor puse din loc in loc dar si fumul care il degaja nu cred ca e ok. Distractie placuta sambata la petrecere. MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010) http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/ AMR....7KG |
mercic frumos
andra_s spune:
alina2 m-ai dat gata cu pozele voastre
michele daca nu ai bibe de sticla este ok sa bagi lapticul si intr-un borcanel. de asemenea trebuie sa tii cont ca se decongeleaza la temperatura camerei sau in apa ce nu trebuie sa depaseasca 37 de grade
oana pune te rog direct link-ul cu "dl galagie", ca mie nu imi afiseaza decat textul din mesaj, fara frame-ul de pe youtube
La multe lunite si anisori Ovidiu, Mara, George si Rares! Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
jeni_h spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui castelanaC
teoretic la varsta asta nu se poate da copilul cu creme contra tantarilor!!!!!!!!! Exiata spirale la care le dau foc, buline ( adezive) cu citronela si pui in carutz, plase de acoperit carutul. Nu stiu alte metode, dar cu creme nu l-as da! Distractie placutaaaaa!!!!!!! castelana fericita mami de Cezar luni am deschis ouletul nostru de |
multumesc frumos, draga mea