Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Fete, eu nu prea sunt deacord cu suzeta.
Mi-e teama sa nu-i strice dentitia si apoi stimuleaza sucul gastric la greu. Mai stau si cu grija ei, ca daca o da pe jos ii trebuie alta, iar bebe urla ca Simpson al mic daca ii zboara din gura, ca-i tolomac si-o scapa.

Dar vad ca asta mic al meu imi explica in fiecare zi ca ar molfai la una daca i-as da. Are un talent vizibil la explicat. spre exemplu, n-are motiv de agitatie si nici de somn, este super ghiftuit si nu da drumul la tetina, doar o flescaie prin gurita fara sa mai suga o picatura de laptic.

Asa ca, aseara i-am luat suzete. Si dupa ce mi-am facut curaj i-am indesat una in gura.
Fratioare, a sudat-o de zici ca-i lipita de gura acuma si e atat de haios de am stat pe marginea patului sa ma uit cum o mesteca minute in sir!
Si-o misca exact ca Bebe Simpson, cand in stanga, cand in dreapta guritei, continuu si cu o moaca atat de serioasa!
E mortal, ce mai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle_sf spune:

Neata fetili! Si eu tot cu cafeaua in fata va citesc de zor. Nu am mai intrat cateva zile din motive de plimbareala non stop pe afara dar acuma am recuperat tot.

Dayanara am si eu niste prieteni cu doi copii, iar baietelul, care e mai mare tot asa ii face toata ziua fetitei mai mici (care are vreo 8-9 luni). Toata ziua se invarte in jurul ei si o zghihuie in ultimul hal. Dar ei ii place.... Cand merg in vizita are aceleasi apucaturi si pe langa Andrei, dar nu il lasa maica-sa cand vede ca ma albesc la fata

Ella sexos tare Geo, cum are el parul pe o parte... Andrei are mult par si mai nou ii sta in sus. Poate ii fac niste poze diseara cu freza valvoi

Eu raportez cu mandrie schimbarea programului. Am flacau mare, ce sa mai Nu ne mai trezim la 3 ci direct la 5.30 dimineata Deci doarme 8 ore si eu vreo 6 Ziua mananca la 4 ore, deci, ce sa mai vorbim, sunt tare norocoasa si fericita cu strumfuletul meu.

Pot pune lapticul direct in biberon in congelator? Nu m-am ""muls"niciodata dar am o nunta pe 20 si il las pe Andrei cu mama si as vrea sa aiba laptic de la mine, dar nu stiu in ce sa il bag la congelator. Intr-un borcanel merge? sau direct in biberon?

Kossir, Roxana, Miria, Andra si restul fetelor care va chinuiti cu kg, ma primiti si pe mine in club? Si eu am slabit 10 KG la inceput, dar de 2 luni nu am scazut deloc, deloc. Acum am 64, dar as vrea sa ajung la 54 (vise taica...)

Freedelia, tu de unde ai atata energie, fato? Ca eu fac cateva ture de parc si tre sa ma odihnesc ca o baba dupa aia. Distractie placuta in continuare, abia astept sa vad pozele

Bineinteles ca am uitat ce vroiam sa mai scriu. Dar imi amintesc eu si revin

Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

Fete, eu nu prea sunt deacord cu suzeta.
Mi-e teama sa nu-i strice dentitia si apoi stimuleaza sucul gastric la greu. Mai stau si cu grija ei, ca daca o da pe jos ii trebuie alta, iar bebe urla ca Simpson al mic daca ii zboara din gura, ca-i tolomac si-o scapa.

Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

nici eu nu sunt adepta suzetei.
nici pana acum nu a luat-o frumuselul meu, suge la ea dar sa i-o tina cineva.
sotul meu se ajuta de suzi cand stau ei doi

castelana fericita mami de Cezar
luni am deschis ouletul nostru de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

child singurul lucru care.mi trece prin minte e ca datorita serpentinelor, altitudine, vazand ca esti din brasov sa i se infunde urechile si atunci plange, asa fac unii bebelusi la decolare sau aterizare

stefanna imi pare rau ca treci prin clipe neplacute si sper sa rezolvati cat mai repede neintelegerile

vio hai mai, te plangi de 1 kg eu ar trebui sa.mi tai venele:))
la semnatura ta vad doar poze cu hainute

delia 13 acum am reusit sa vad si eu poze cu david, chiar ca are o fetisoara tare dulce, asa ca tine

freedelia iti trimit pe email poza cu ivan si cu silvana, dar zi.mi un site de poze care il poti vedea si cand am timp imi deschid cont

ella tare imi vine sa.ti mananca marinarul cand il vad cum isi tuguie gurita ca mama lui

asteropi bine ai facut, sa mai repeti experienta, doar nu o sa stai toate noptile facand planton ca doar n.ai omorat pe nimeni si fata a fost bine ingrijita

brumari da am nimerit eu bine, tu esti aia slaba din poze!

miria pune.ti target 65 sau 67 nu 60 de la inceput, asa poate e mai usor

asteropi arati beton! acum ma duc s.o vad pe aia mica
nu pe donsoara :)))pe asteropi

castelana nici silvana nu accepta suzeta...ivan la 5-6 luni cand a luat.o nu i.a mai dat drumul, cu silvana am de munca

michelle nici eu nu.l las s.o zgaltaie dar cand se agita pe langa ea, e foarte atenta , cand nu e ivan mai plange

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

vladi sa poarte vladimir sanatos hainutele de la dpam!

ella eu cumpar de la kiabi online cand nu pot sa ies afara
sambata am fost in zara kids si.am ales o droaie, le.am pus imediat la loc, pe 21 incep reducerile mari de tot, adica iau cu 5 euro hanorac de 20 si ma abtin pana atunci

cu tv culmea, ivan vrea sa.l las pe desene dar nu sta sa se uite!!!
dar nici sa i.l schimb asa ca atunci cand s.a culcat, intr.o zi i.am schimbat numarul la canal, de atunci l.am schimbat de vreo 3 ori si asa ii spun : ia poftim telecomanda si pune.ti desene, eu te las dar nu sunt , nu mai dau astia desene ca inainte
si explicatia asta la convins
oricum nu e copilul care sa stea belit la tv, chiar daca uneori mi.as dori sincer si asta pt ca am lasat tv deschis mereu fara interdictie, nu.l atrage fructul interzis....

POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara
cu tv culmea, ivan vrea sa.l las pe desene dar nu sta sa se uite!!!
dar nici sa i.l schimb asa ca atunci cand s.a culcat, intr.o zi i.am schimbat numarul la canal, de atunci l.am schimbat de vreo 3 ori si asa ii spun : ia poftim telecomanda si pune.ti desene, eu te las dar nu sunt , nu mai dau astia desene ca inainte
si explicatia asta la convins
oricum nu e copilul care sa stea belit la tv, chiar daca uneori mi.as dori sincer si asta pt ca am lasat tv deschis mereu fara interdictie, nu.l atrage fructul interzis....

POZE

AMr...4kg

bravo ca nu sta lipit de tv, am vazut cazuri!

acum l-am pus la somnic pe frumuselul meu, sau-l vezi cum se alinta singur: se mangaie pe ochi si cand ajunge la gura cu manuta o mai suge, apoi iar o ia de la frunte, e tare haios.
uneori il vad ca sta cand doarme cu manutele lipite de falca exact ca in pozitia fetala.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui michelle_sf

Eu raportez cu mandrie schimbarea programului. Am flacau mare, ce sa mai Nu ne mai trezim la 3 ci direct la 5.30 dimineata Deci doarme 8 ore si eu vreo 6 Ziua mananca la 4 ore, deci, ce sa mai vorbim, sunt tare norocoasa si fericita cu strumfuletul meu.

Pot pune lapticul direct in biberon in congelator? Nu m-am ""muls"niciodata dar am o nunta pe 20 si il las pe Andrei cu mama si as vrea sa aiba laptic de la mine, dar nu stiu in ce sa il bag la congelator. Intr-un borcanel merge? sau direct in biberon?

Bineinteles ca am uitat ce vroiam sa mai scriu. Dar imi amintesc eu si revin

Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE

Bravo pentru program, este ca esti mai relaxata? alta poveste cand dormi pana la 5 dimineata, nu?
Si noi tot la fel, papam la 4 ore ziua, noaptea o singura trezire dupa ultima masa de la ora 22, se trezeste tot la 5, uneori chiar 5,30.

Da poti sa pui in congelator laptele dar sa fie biberon de sticla.
Oricum poti 48 de ore sa-l tii si in frigider sa stii.
Exista pungute speciale de pastrat laptele in congelator ( cica nu-s toxice) daca gasesti poti cumpara, sau avent are paharele de pastrat laptele, de fapt fiecare firma cu sistemul sau de pastrat laptele la conge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

neata!

freedelia abia astept sa ne pui poze in alta ordine de idei nu am de gand sa slabesc de la abdomene, ci doar sa scap de burta, cat despre slabit, tai cat pot din paine, dulciuri, mancat dupa 6 seara si mult sex arde calorii

child dar nu se poate sa aiba rau de masina piticul?

roxana am vazut filmuletul cu picii tai, sa stii ca ivan o iubeste pe silvana, am vazut ca o pupa pe picioruse si pe manuta, doar ca e dragoste cu nabadai ... sau cu zgaltzaieli

ella cred ca toti barbatii sunt frati sunt toti la fel, difera doar ambalajul

alina2 bravo mamaico pt rasfat cat despre lasatul copilului cu altcineva, este ok, eu sunt de parere ca nu pica cerul daca mai sta cateva ore cu altcineva (in care am incredere, bineinteles), trebuie invatat independent, eu asa gandesc, nu vreau sa il transform intr-un copil dependent de mine, va veni timpul cand trebuie sa il dau la gradi, eu sa plec la serviciu, etc. si daca il invat doar legat de fusta mamii, va fi prapad in fiecare zi cand va trebui sa plecam fiecare "la treburile lui"
de aceea eu incerc sa invat copilasul sa stea si cu bunicii ca sa stie ca universul nu se limiteaza doar la mami si la tati, ca sa nu va mai spun ca-s asa de paranoia de ma gandesc, daca noi ne prapadim, Doamne fereste intr-un accident, ceva, de suferit va suferi, dar sa nu isi puna capat zilelor ca a ramas "fara maini si fara picioare"

miria te compatimesc pt trambalatul cu mutatul, dar rezultatul va fi suuuuupermultumitor pt sufletelul tau !!!!

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andra_s

neata!
mult sex arde calorii

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

deci aici am gresit eu pana acum...
dar din seara asta recuperez,

ai dreptate, copilul treptat trebuie obisnuit si cu alte fete, tata, bunica, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata!

La multe lunite iepurasilor sarbatoriti azi: Ovidiu (de ioanaa28), Mara Andreea (de Rebiana27), George Theodor (de Ellanik), Rares (de arinaa)!!!

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput