Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (76)
Raspunsuri - Pagina 9
danasor spune:
Buna dimineata!
multzumim de cafea onitza si insanatoshire grabnica lui Daniel si tie
LML Alexis, Lucas, Maria-Dalia si Radu, felicitari Cristies
MS si pe mine ma bate gandul cu dversifiarea din aceleasi considerente, e tare pofticioasa, nu poti nik maca langa ea, se uita cu nishte ochi mari la tine
MP sa-ti traisca feciorul , ieri am mancat chiar salata cu ton la pranz numai rucola era de origine romaneasca, din gradina
Ioana sa traiasca mica crestina, e foarte frumoasa in rochitzele ei roz si cea alba , si tortul...
Mnadrutza la fel am patzit si eu cu primul mesaj
Lorex pentru ecologista noastra, incerc si eu sa reduc consumurile cat mai putin, eu trec zilnic prin padure si atat de frumos era acum cativa ani, se auzeau pasarelele, dimineata cand plecam la servici eram incarcata de energie,... acum din pacate s-au cam facut constructzii in padure si parca e trista
Andrelina drum bun si sa aveti un concediu minunat
Frumoasa intalnire ati avut, la cat mai multe si cu cat mai multe !
catalutza81 spune:
Onitza ma bucur ca ai gasit un dr minune! Am notat si eu numele ei ca nici eu nu sunt adepta chestiilor aleopate...pt ciuperca imi poti trimite si mie pe mail compozitia pt crema? ca ti-am zis ciuperca e inca acolo doar ca nu ma mai doare si tare as termina cu ea...Ceaiul se numeste Baby tea de la Teekanne si il beau la 6 dim si la 5 dupa amiaza cate o cana. Am obs ca asa e cel mai bine de baut ca intra in lapte cam intr-o ora si le scoate gazele am in 2-3 ore de cand au supt. O data am baut inainte de suptul de seara si saraca s-a trezit de la besi de nu m-am mai inteles cu ea...
Miremia Irina statea in burtica cu mainile sub cap si acuma doarme la fel! deci e adevarat!
mandruta spune:
Ioana, sa va fie de bine botezul! Bucurat-va de timpul petrecut cu tati! Ma duc sa vad pozele. Va pup uite-asa:
Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)
danasor spune:
Aseara m-am cam contrat cu barbat-miu pe motiv ca aveam chef de ieseala si el nu, s-a lasat si cu , ca nu mai iesim, el ca io-s prea odihnita si mi-e prea bine , ca el e prea obosit si nu-si doreste decat sa vina acasa sa ne vada ca suntem bine si sa se relaxeze in curtea lui, ca doar de asta munceste sa faca sa ne fie bine acasa la noi , prostii, dar parca ma simt ca atunci cand eram insarcinata, mai patzitzi careva?
mamidepuiuti spune:
multumim voua pt urarile de ieri
ioana_fota sa-ti traiasca micuta crestina!
onitza ma bucur ca ai gasit dr de incredere;sanatate multa lui daniel
MS felicitari pt diversificare ...ce mi-ar fi placut sa-l vad pe sebi
alexutzzza:rucola,ton,masline,rosii cherry,branza,ulei de masline si multa zeama de lamaie ...cu asta am venit acum 2 ani din "vacanta la roma"
in primul an dupa abandonul tigarilor am pus pe mine 10 kg ...da' le-am biruit in lupta pana la urma
lorex..je a vb de planeta...da' era cu taiat de papagal
fimiu cel mare[ca tot v-am zis multe despre el ] a fost la gradinitza in grupa "micii ecologisti"...cand ii convine,este ecologist,cand nu,spune ca "asta a fost la gradi,nu se potriveste tot timpul"...
ex:eram toti3 la plimbare,iar eu laudam o casa/vila ce faina e..stil rustic,gardul era placat cu piatra[soclul] si restul lemn;fiind casa pe colt,era mult gard...radu:mami,fostul tau sef nu prea iubeste natura! eu:de ce? el: pai nu te gandesti cati copaci a taiat sa-si faca atata gard?
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
happy anniversary parintilor ayanei!
asa creste Alex
catalutza81 spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi! La multi ani de casnicie Cristies!!!
ma duc la viezure ca ma striga sa o culc
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela alexutza...cum ziceam... am baut o bere si n-am nik dar nu risc..asa k pik mega...dar oricum nu aveau...prost cap copii...mai ales milupa cristies...andrelina park pleak maine...cel putin asa zicea ieri si da..merg toti 3 m-am gandit ieri la miky-mica...nu mai stiu daca asta era nik-ul...era atat de pozitiva iar bb ei numai un zambet...cat s-a chinuit in sarcina cu serviciul k spitalele....bb nascut micutel...devreme...erau asa de frumosi n-ai fi crezut ca au av de tras..... cum spunea mandrutza...suntem in ac forum pers dif din toate pct de vederev....dar ce e frumos e ca avem ceva in comun.toate suntem MAME...SI MI SE PARE CEVA NOBIL....sa aveti toate bb sanatosi...si voi sa fiti ok sa-i puteti creste Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul... |
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui myky791 buna mamici. eu sunt asa de obosita. trezita de la 6, somnu cu foiala, pe picioare cu piciul. pe la 12 hai ca adormise piciul poate ma culc si eu. ii zic celui mare mami dorm si eu putin sa se uite la tv. vine peste vreo 10 min mami pot sa ies afara? ii zic mami lasama putin s adorm si eu si apoi iesi afara. vine iar peste 5 min gata ai dormit? se trezsete si catalin intre timp si na mam dat jos din pat. oricum nu adormeam eu adanc ca stau cu grija na eu stiu cei trece celui mare prin cap sa faca? pe la 2 se repeta povestea iar adoarme piciul hai sa fac si eu o incercare. cel mare la calculator. zic eu in gand la calc sta cuminte cel putin o ora. inchid ochii peste 5 mnin vine la mine cel mare mami fac kk imi aprinzi lumina la baie? face il sterg ma pun iar in pat. se trezeste cel mic. si mam lasat pagubasa. oi dormi la batranete ca la noapte ma indoiesc. deja nu mai sper. Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010) |
asa facea si radu...venea sa imi spuna ca el ma lasa sa dorm...sau sa ma intrebe cat sa ma mai lase?...de vreun an s-a potolit...
asa creste Alex
danasor spune:
Fetlor m-am gandit ca atunci cand incarcati poze noi in albumul vostru sa shimbati data albumului asa incat albumul sa apara printre primele, o puteti face intrand pe slbumul vostru apoi edit - album properties si aici dati data curenta.
va pup pe toate si sa aveti o duminica placuta