Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (76)
Raspunsuri - Pagina 8
miremia spune:
Mai e cineva pe aici sau bantui singura?
Inca nu ma culc, mai stau sa scriu cate ceva. Sunt fericita ca mi-a adormit matza in sfarsit.
Si mi-am adus aminte...mandruta, hipopotam zici a? M-am uitat in toate pozele, chiar si in tufisuri si n-am gasit niciunul.
Iulenca vizionat poze. Ai niste copii minunati. Sa-ti traiasca!
Te-am strigat pt intalnire dar n-ai dat niciun semn.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 9 kg
onitza spune:
'Neata, dragele mele! Poftiti la calduta, ceai, lapte, fiecare ce doreste.
Ieri am fost cu Daniel la doctor, tusea de cateva zile, iar ieri noapte nu s- aputut odihni din cauza tusei. MI- a fost frica sa mai stau inca o noapte cu el netratat, asa ca m-am hotarat ieri sa il duc la doctor. Initial ma gandisem sa mergem la Grigore Alexandrescu la urgente, dar parca aveam o retinere, gandindu-ma la orele petrecute in fata usii de la urgente, la antibioticul pe care avea toate sansele sa il primeasca desi e doar tuse, nu febra nu alte simptome. Si ce mi-a trecut prin cap sa fac? Mi-am sunat o prietena, care are 3 copilasi, e f credincioasa, sa ii cer un sfat. Mi-a spus ca ea de cativa ani isi trateaza copiii homeopat, are o doc ffff buna si a reusit sa trateze boli complicate fara antibiotic, ci homeopat. Parca nu-mi venea sa cred. Asa am am facut tot posibilul sa ajung si eu la aceasta doc buna. NU mai spun ca era ceasul 10, iar noi aveam botez ieri , pe la 3 trebuia sa fim la local....deci ce sanse erau sa gasesc doc la cabinet, sambata intre orele acelea? Dar DUmnezeu nu m-a lasat, am cautat pe net, am dat tel la Medlife si am reusit sa vb cu doc Greta Nita, care ne-a primit la sf programului, adica la ora 13. Mi l-a consultat pe Daniel de 3 ori, mi-a pus multe intrebari, a fost f meticuloasa, mi-a placut de ea extraordinar de mult, ce mai, m-am indragostit de dansa. Se pare ca Daniel are mucisorii in gat, inca n-au coborat , deci nu e f grav, dar a fost f bine ca ne-am dus. MI- dat tratament si pt el si pt mine, pt ciuperca, o crema preparata in farmacie , plus granule si pt mine si pt daniel. Ei, eu de cand il am pe paul, stiu ce inseamna cand o raceala se manifesta si noaptea, e clar ca daca prima noapte tuseste, asa o tine si a doua noapte si-asa mai departe. Ieri cand am venit acasa , pe la ora 3 fara ceva, i-am dat granulele si surpriza mare: azi-noapte n=a tusit DELOC!!!!!!!! De dimineata cand s-a trezit a tusit de 2 ori si-atat...oricum, mi se pare incredibil!!!!!!!! Ma bucur ca am gasit aceasta doc, e doc homeopat pt intreaga familie nu doar pt copii. Poate pare reclama nu asta vreau sa fac, e prima data cand o vad in viata mea, dar vreau sa transmit mai departe in caz ca va feriti de antibiotic si doriti sa tratati homeopat, e o doc f buna, dupa parerea mea. SI am ajuns si la botez la ora 3 si 20.
Va pup, sa aveti o zi minunata.
onitza spune:
CATALUTZA, te rog frumos, imi scrii si mie despre ce ceai -minune este vorba? Parca de la Hipp era si se gasea in Sensiblue, dar nu mai stiu ce ceai..... Bravo pentru Irinuca cea cuminte si chiuitoare!!!!
Am citit ca am ratat o intalnire...urmatoarea pe cand? Vreau si eu.....
CRISTIES, la multi ani fericiti si impliniti!!!!! SI noi ieri am implinit 6 ani de casnicie.
ioana_fota spune:
Buna dimineata fetele.Am vazut si eu pozele de la marea intalnire,fff frumoase si mamicile si bebeii.Noi gata am scapat suntem crestine,am pus poze de la botez in album.Am avut un copil super minunat a fost asa cuminticaa toata lumea s-a mirat.Aseara in schimb era 10.30 si ea nu mai adormeaa de la oboseala trezita dis de dimineata insa pe la 11 a capitulat si acum inca nu e treazadoarme langa taicasuca doar se iubesc mult.Zilele acestea pana imi pleaca sotu nu cred ca mai apuc sa intru na intlegeti si voi ce si cum .Sper sa va placa pozicile noastre si sper sa reusesc si eu sa recuperez cate ceva din urma.Va urez o duminica cat mai placuta si va pe toate si pe totii bebeii.
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
alexutzzza spune:
Onitza multumim de cafea. Felicitari pentru doctorul gasit! Multa sanatate lui Daniel si insanatosire definitiva (ptr ca grabnica a fost ). La multi ani tie si sotului! Sa stii ca si io ma tot intrebam daca ceaiul minune al Catalutei e cel de la Hopp.
Ioana Sa-ti traiasca micutza crestina!
Miremia si Yannis s-a intors devremel la 26-27 de saptamani si pan la 39 a stat cu capu-n jos, in uter, in manutza lui. La mai toate ecografiile Yannis avea degetele/mana in gura si le mesteca/sugea ceea ce practica din plin si acuma , deci ai dreptate tu .
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
mamidepuiuti spune:
neata fetele,multam de cofee onitza
la multe lunitze
gargaritului,
mariei dalia,
lui lucas portughezul blondin
si lui radu mihai
happy anniversary, cristies !
btw...ce-i aia ce ai zis sa bem noi?
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamidepuiuti neata fetele,multam de cofee onitza la multe lunitze gargaritului, mariei dalia, lui lucas portughezul blondin si lui radu mihai happy anniversary, cristies ! btw...ce-i aia ce ai zis sa bem noi? cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
te referi la apa plata? nu stiu exact ce a vrut sa zic, io stiu ca e un fel de lichior/crema de wiskey...acu nu stu dak la asta se referea
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
mandruta spune:
Am scris un mesaj cat un cearsaf si l-am pierdut!
Nu mai reiau tot ca nu mai stiu!
Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)
mandruta spune:
Deci:
Onitza, multam de cafea si ma bucur ca ati nimerit un dr. bun!
Noi am fost ieri la tara (la vreo 40 km de Bucuresti). Aer curat, verdeata, a dormit bubulina afara. Ne-am incarcat bateriile.
Decenuela, sper ca v-ati simtit bine la peste. Si sotul meu e pasionat. Eu nu. Daca nu mergem cu prieteni, ceva, eu ma plictisesc, asa ca mai bine stau acasa. Acum o am pe Cristi sa-mi tina de urat.
MS, felicitari pt. diversificare!
Nu mai vorbiti despre siecs, ca io nu mai stiu cum se face... Am o problema la etajul superior. Copilul e in permanenta cu noi in camera (n-avem de ales) si eu nu pot asa!
Ruxita, si sotul meu a zis ca i s-a indeplinit tot ce si-a dorit pana acum. Oare de ce nu si-a dorit o casa a noastra?
Miremia si Alexutza, mie imi placea cand veneau cei de la Animafilm in gradinita. Tati e cu desenele si filmele pt. copii (aduna de cativa ani pt. copii, cica; de fapt, sunt si pt. el). Eu ma ocup de CD-uri educative si muzica pt. copii...
Citat: |
Si mi-am adus aminte...mandruta, hipopotam zici a? M-am uitat in toate pozele, chiar si in tufisuri si n-am gasit niciunul. |
mandruta spune:
Alexis, Radu Mihai, Maria Dalia, Lucas Gabriel
Cristies, sa aveti o casnicie frumoasa, sa va bucurati unul de altul si de copii (cati vreti voi...)!