Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (76)
Raspunsuri - Pagina 10
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Dar nu inainte sa va spun ca gaza mea a vrut sa-l mangaie pe copilul prietenei mele cand plangea... a fost asa de scump... _ Povestea unei . Cresc |
cred ca sotul alexutzei nu va mai putea merge asa des in grecia
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Cata, eu ti-am raspuns ptr ca am sotzul plecat in Grecia, daca nu mai raspunde nimeni, e clar! fetele fac siecs Copii sunt deja mari, dorm noaptea so... de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
je nu sta noaptea la forumit,ca doarme[cand ma lasa alex]...dar din august voi fi in recuperari pt cealalta alternativa,asa ca tot nu voi forumi noaptea
at least I hope so...
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui cristies Si am asteptat sa se faca 6 ca sa pot sa-mi felicit puiul ca a implinit 5 luni si sotul ca implinim 2 ani de la cununia civila. Cu asa motive de sarbatoare va dati seama ce party. Si va poftesc si pe voi la o tava de peste la cuptor cu dovlecei cu feta si desert spuma de avocado cu cacao. Pentru fetele la dieta apa plata cu lamaie si pentru celelalte cate un pahar de drambuie. C-asa as bea eu . Dar avem pentru toata lumea. LML Radu Mihai si Lucas (esti deja in prima vacanta )!!!! _ Povestea unei . Cresc |
alexutzza,mama,ai uitat ce dieta tine je?
drambuia asta nu stiu ce e ...
multumim,cristies ,de tratatie
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Eu ma retrag....tocmai am terminat de vazut The Princess and the Frog DESENE ANIMATE , da! ati auzit bine, desene animate la 28 de ani si vreti sa mai auziti una? am plans de emotie... ...cred ca e de la amareto ala din frappeul de dimineatza, ma duc repede la culcare sa-mi treaca....Doamne Dumnezeule! femeie in toata firea se induioseaza la desene de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
si je are naturelu' tare simtitor...
iar je e ditamai bunica de gargaritz voinic!
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui larisel Helloooo...suntem la tzara, ne prieshte, nu avem timp nici sa respiram, daramite sa foruim...o sa incerc totushi cateodata. Alena e deja bronzata, Natalia e mai zambareatza ca oricand...o sa incarc nishte poze cand oi avea nishte timp. Mai mergem la orash doar in trecere pt vaccinul de la 6 luni pe care ca de obicei probabil il vom face pe la 7. din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena Albume: L0-3; L4; L5; L6 Filmuletze |
multi pt voi!imi era dor sa stiu cum sunteti!
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
iar am avut limbarnita
danasor ,ai rucola in gradina? te invidiez sincer...cu tot corasonul din dotare ...
andrelina sa aveti concediu placut,timp frumos,diversificare reusita!
ma opresc,ca ma dau astia ca spam
asa creste Alex
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui danasor Aseara m-am cam contrat cu barbat-miu pe motiv ca aveam chef de ieseala si el nu, s-a lasat si cu , ca nu mai iesim, el ca io-s prea odihnita si mi-e prea bine , ca el e prea obosit si nu-si doreste decat sa vina acasa sa ne vada ca suntem bine si sa se relaxeze in curtea lui, ca doar de asta munceste sa faca sa ne fie bine acasa la noi , prostii, dar parca ma simt ca atunci cand eram insarcinata, mai patzitzi careva? pui mic |
Eu Eu EU! Aceleasi motive de cindaneala cu sotzul. EU nu neaparat ca as fi odihnita dar avida de a face si altceva decat stat dup fundu lu Yannis si cand e el acasa vreau sa iesim sa facem diverse si el e obosit...si ne luam la hartza si reactiile mele sunt ca at cand eram gravi, mai irascibila, mai sensibila, dau in lacrimi mai usor...
mamidepuiuti Merci de reteta, am de toate in afara de ton, o sa ies sa iau
Spor la recuperare in August!
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
satulica spune:
ziua buna, fetele!
eu sunt un pic necajita - de ce mi-era frica n-am scapat: Marcu mi-a racit tare de vreo 3 zile si de aseara a inceput si Madalina
azi-noapte am dormit cu schimbul eu si sotul - mititica a dormit asa de putin, ii curge nasul si stranuta si e tare nedumerita de nasucul infundat, se si enerveaza cateodata...
acum doarme...
dau si eu o cafeluta fara cofeina! cat ma intorc sa mai citesc cate ceva...
satulica spune:
La multi ani fericiti alaturi de cei dragi! va doresc si eu - cristies si onitza
onitza, ma bucur ca ati gasit un medic bun si lui Daniel ii merge deja spre bine! si marcu e racit si de azi-noapte a inceput si tusea; sper sa nu-l tina prea mult - si eu il tratez cu produse naturiste (favisan) si efectele sunt rapide, imunitate ridicata... Madalina nu tuseste inca si ca sa scape de asta
la baietii tai frumosi!
onitza spune:
CATALUTZA, uaf, imi pare atat de rau ca nu te pot ajuta cu continutul cremei. DOctora nu mi=a dat scris , ci a vorbit la tel cu farmacista cu care colaboreaza ea, si nu a mentionat la tel pt ca stia farmacista compozitia, ea decat i-a spus cantitatile. Daca vrei, iti dau nr de tel al doc si o suni sa o intrebi cand poti veni la ea sa dea comanda de crema, eventual o suni si o rogi sa sune ea pe farmacista sa iti prepare crema, tu decat sa o ridici direct de la farmacie sa nu te mia duci si la control. Doctora e f de treaba, eu zic ca te ajuta; daca nu e de acord prin tel atunci e bine as te si vada.
SA nu uit, imi poti spune is mie te rog de unde pot cumpara acest ceai? Se gaseste la Sensiblue? Ca la helpnet nu il au...pupic.