Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (76)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

SALUT

eu tot dupa cortina dar va citesc cand mai am un pic de ragaz

saptamana care urmeaza sau cealalta sper sa ajung pe la Bucuresti in fct de cum reusesc sa gasesc medicii la care vreau sa merg

eu am inceput sa-i dau Mirunei suc de fructe
deocamdata s-a familiarizat cu marul si ciresele

in alta ordine de idei Daria ma zapaceste ca vrea la mare si cum nu cred ca avem vreo sansa incep sa ma orientez spre o piscina pt curte( cea de anul trecut nu cred ca o mai incanta, aia e pt bb)

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui satulica

ziua buna, fetele!
eu sunt un pic necajita - de ce mi-era frica n-am scapat: Marcu mi-a racit tare de vreo 3 zile si de aseara a inceput si Madalina
azi-noapte am dormit cu schimbul eu si sotul - mititica a dormit asa de putin, ii curge nasul si stranuta si e tare nedumerita de nasucul infundat, se si enerveaza cateodata...
acum doarme...

dau si eu o cafeluta fara cofeina! cat ma intorc sa mai citesc cate ceva...

mami de boboci Marcu (04.02.2006) + Madalina (19.01.2010)
multa sanatate puilor

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

cum se saluta la amiaza...asa, mai haios..ca buna ziua suna prea..serios

LML...tuturor gagalicilor....cristies...multi ani si voua..

noi suntem bine....iar io loca.

aseara...a papat a mai completat cu LP..si nani. la 12.30 JE....M-AM TREZIT. cu intrebarea...de ce nu-l aud pe jiji....hm daca tot sunt treaza hai sa fac un biberon ( nu mai aveam LM) biberon adik 100 ml, nu mananca mai mult peste noapte...completare. am fc si am adormit..jiji s-a trez la 1 juma..record zic io...apoi la 4...de la 4 tzatzaiala..si la 6 cu totul..e bine..

i-am luat din real cereale..n-am gasit de la milupa de noapte buna si am luat ceva bio...cu O....organix..nu mai stiu cum se cheama...cantitate mai mik...si mai scump ,cu vreo 4 cereale-5..io zic ca-i mai bun. voi incerca in seara asta. i-am mai luat babetica din aia impermiabila, un castronel de sticala si un bol ceramic...nu stiu daca e recomandat..dar decat plastic..momentan e ok asa.

jiji e cumintel...sunt topita dupa el...

sa aveti o zi superba

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

SALUT

eu tot dupa cortina dar va citesc cand mai am un pic de ragaz

saptamana care urmeaza sau cealalta sper sa ajung pe la Bucuresti in fct de cum reusesc sa gasesc medicii la care vreau sa merg

eu am inceput sa-i dau Mirunei suc de fructe
deocamdata s-a familiarizat cu marul si ciresele

in alta ordine de idei Daria ma zapaceste ca vrea la mare si cum nu cred ca avem vreo sansa incep sa ma orientez spre o piscina pt curte( cea de anul trecut nu cred ca o mai incanta, aia e pt bb)

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

sper ca drii din capitala sa reuseasca sa te linisteasca,sa iti spuna ca miruna nu are ceea ce iti provoaca tie spaime[nici nu vreau sa pronunt numele bolii]
felicitari pt diversificarea inceputa

noi asteptam pana la 6 luni

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

aseara...a papat a mai completat cu LP..si nani. la 12.30 JE....M-AM TREZIT. cu intrebarea...de ce nu-l aud pe jiji....hm daca tot sunt treaza hai sa fac un biberon ( nu mai aveam LM) biberon adik 100 ml, nu mananca mai mult peste noapte...completare. am fc si am adormit..jiji s-a trez la 1 juma..record zic io...apoi la 4...de la 4
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...

Hello si de la noi!

Eu zic ca e un program ok. Cam asa se trzeste si a mea pt masa. Cum adica nu mai aveai LM?

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 9 kg

Mergi la inceput

vazut pozele de la botezul alexandrei de ioana fota...... micuta parca e o papusa [mai ales in poza in care are si caciulita cu volanase]

vazut si mafia ruseasca a iulencai

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

he he
Credeti ca numai voi va intalniti?

Tocmai am pupat doua din cele mai simpatice fete de pe forum: o mama de pastaie si una de fetita cu codita!

Sac!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

he he

Tocmai am pupat doua din cele mai simpatice fete de pe forum: o mama de pastaie si una de fetita cu codita!

Sac!

_

_

Daca nu pui poze nu te credem

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

he he

Sac!

_

_

arata-ne si noua

pastaia nu a mai venit la felix

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Buna fetele! am citit din urma dar n-am retinut prea multe, decat
Dasfeta, tinem pumnii pentru drumul de Bucuresti! si sa dai peste doctori buni care sa te ajute cu Miruna...

Io nu stiu ce obieceiuri a pastrat din burta Caius, e foarte cumintel, totul e sa-l bagi in seama si sa-i schimbi decorul si sa-i dai activitati - sa se uite la mine cum pregatesc masa, la sora-sa cum spala vasele, samd - e un observator foarte atent, e de-a dreptul intrigat de ce se intampla in jurul lui, evident nu tot timpul e asa, mai are si momente de plictis... are un gest cand il pun la san, cu maina tre sa mangaie ceva in aer, azi m-a luat la tzatzaleala cu maina parca ma masa sa-i curga mai repede lapticul, l-am schimbat la al doilea san si si-a continuat masajul la celalalt san... incet incet incepem sa ne obisnuim cu prezenta lui, s-a integrat cumva in familia noastra - pana acum mai aveam momente de surpriza, sa ma intorc cu capul si sa-l vad pe el si sa-mi zic: "stai asa ca mai e si asta!", acum e de-acolo, face parte integranta din puzzle-ul mare al familiei noastre.

Io azi dimineata am descoperit cu o stupoare din care inca nu mi-am revenit... o sa-mi revin probabil dupa ce voi merge la medic - un inceput de paradontoza- vreo 4 masele la rand ma mir de ce nu am descoperit mai repede ca simptome am avut (dureri la dulce, rece, fierbinte)m-am si vazut cu toti dintii lipsa si m-am panicat... stiu ca sarcina si alaptarea predispune la probleme dentare, dar eu ma tineam asa de batoasa cu dantura mea perfecta si brusc sa descopar asa ceva - am ramas fara aer vreo cateva clipe... cum se fac interventiile dentare in alaptare?

Deja ma simt mai supla! la aceeasi greutate :D

Mergi la inceput