Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (76)
Raspunsuri - Pagina 17
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mandruta Eu fac cinste pentru Cristi! Va poftesc la petrecere in aer liber! Sa sfaraie fripturica pe gratar, avem (Miremia!) si pentru cine mai doreste, iar pr. fitzoase gasim si ceva mai select. Si pe caldura asta in locul tortului dau un shake sau o inghetata, iar voi dati-l incolo pe Monti ca e neserios, nici nu l-am invitat. Arthur, Carla Antonia si Darius Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010) |
multumim de tratatie! pupam cristinica
la multe lunite puilor de azi:cristina,arthur,carla si darius
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
mandruta spune:
citat din mesajul lui alexutzzza neatza! Multumim de coffe Cris d, cum a fost la mare? Nora s-a aramit asa un pic? LML ptr Cris de mandruta eu ma servesc cu placere din inghetata! de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
Tu crezi ca daca Yannis umbla pe la pitzipoance Ema ar trebui sa stea cu mainile-n san? Poate s-a bronzat ... langa vreun cavaler cu muski si ochelari de firma...
Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)
dastefa spune:
si eu la cafeaua de dimineata cu voi
doarme Miruna asa ca am 2 secunde ragaz
ieri am fost cu carutul pe dealuri si-a dat saracul proba de rezistenta iar miruna a fost cumintica,fara suzi
la cat am zdruncinat-o ma gandeam ca imi varsa dar ea s-a simtit bine asa.Ba chiar cand statea carutul incepea scanceala
lorex-am sa intreb exact in ce a constat operatie ca sa nu spun prostii.Dar si sotul si sorasa au mostenit de la soacra
Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
cris.dogarel spune:
citat din mesajul lui alexutzzza neatza! Multumim de coffe Cris d, cum a fost la mare? Nora s-a aramit asa un pic? LML ptr Cris de mandruta eu ma servesc cu placere din inghetata! de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
bineee ai una bucata creola cu tot 50 spf.a adormit-o in brate tati, eu mi-am refacut shalele. ana a fost feri ...apa, scoici pt colegi si misse, fitze la terasa (fumeaza betzigashe de amestedat cafeaua. urmareste toate domnishoarele, gest cu gest. nu mai vreau sa treaca timpul, mi-e o frica .
ai gasit destinatia de conced? zi-ne si noua
Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra
cristies spune:
Neata gagici !
Am vazut intalneala moldovencelor. Felicitari! Asa ad-hoc iese cel mai frumos. Adica frumos ca voi!!!
Dastefa, bafta la gasitul medicilor!
LML Arthur, Cristina, Carla, Mara si DArius!!!
Multumim de tratatie Mandruta. Pot sa dau eu si Monti? Ca azi implinesc doi ani de la casatoria religioasa. (ieri de la civila). Asa ca... cine mai doreste, cine mai pofteste, ciocolata lindt cu lapte de soia si o pizza caprese pentru la pranz.
Felicitari pentru mare Cris.dogarel!!! Vrem poze! Si merci de cafea!
Mamidepuiuti, micul ecologist. . Si sa ai spor noptile din lunile urmatoare.
Ieri m-am plimbat cu rolele in parc, azi ma dor trei vertrebre de la coloana. Cum nu m-am mai dat de trei ani...
Si am luat pranzul in familie la cafeneaua actorilor, pe lac. Frumos dar mult prea nemonti.
Alexutzzza, ai gasit destinatia de concediu? Noi mai avem asa de putin...
Abia astept!!!
Ruxita, succes!
Cris.mario, mai bine povesteste-ne ce mai faci si recuperezi tu...
myky791 spune:
mamicile cu pui mai mari cel mare are temp 37 5. si imi spune ca il doare burtica. de la vomitat nu? si inceputul de temp tot de la asta? a baut o gura de ceai si 2 lingurite ceai cu apine ca sa ii pot d panadol. sper sa nu fie vreo infectie ascunsa si sa isi revina. ce greu e sa fii mamica. ce ma mai terfelesc cand ii vad pe pui ca sunt bolnavi.
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
mandruta spune:
Am gasit si noi destinatie de concediu, dar am cautat foarte mult.
Acasa.
Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)
cristies spune:
citat din mesajul lui mandruta Am gasit si noi destinatie de concediu, dar am cautat foarte mult. Acasa. Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010) |
lorex spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti am vazut ca a trecut cristi la volan...cred ca merge la piatra neamt sa-si apere comoara ...io fi spus careva ca fost pastaia in vizita cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
cata concurenta pe-aici dom'le
o sa iasa cu paruiala
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
lorex spune:
La multe lunite pufilor de azi:
cristina,arthur,carla si darius
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_