Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (76)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Neatza...iau si eu o cafea
mi-am luat zilele trecute de la un magazin bio , cafea cu aroma de zahar ars...inca n-am avut ocazia s-o desfac, astept un musafir ca nu po sa ma bucur singura...
se ofera cineva?

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

NEATZA SOI DE LA NOI...SAR'MANA DE COFE CRIS...si sa-ti fie de bine plaja:)

fetili moldovence..ma bucur ca in sf v-ati intalnit...

noi...la fel:D

miremia....am LM..insa disperata ca poate se culca flamand, de vreo 2 sapt cand aproape il vad..dus...ii mai fac completare cu LM un bibe de 150 si papa....si pt ca au fost zile cand n-am putut colecta...mi-am luat si LP asa pt linistea mea...si ii dau ori la culcare..ori la prima trezire si niste LP...cica sa-l mai tina...da, da

va pup..sa aveti o sapt super...jiji e cumintel..si poate reusesc si eu sa citesc ceva....ca trece timpul si io nik, nik...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Cat de matinale sunteti!!!

Cris.d sa va fie de bine plimbarea!

MP puiutii si pe mama lor.

Gazela cu ochi rapitori spor la citit, sper sa te lase jiji!

Lorex eu ma bag, dar nu la o cafea intreaga ca nu-s bautoare. Ma bag la un lapte machiat.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

buna dimineata. multam de cafea nu wstiu cn o dadu ca nam citit de pe la pag.12.
satulica pt pui sa se faca bn si sa le treaca raceala rpd.
cristies cu intarziere o zi lml lui alexis si voua cati mai multi ani de casnicie.
lml pufilor de azi!
cris d sa iti fie de bn minivacanta la mare.
ioana fota sami traiasca nora prospat crestinata.
si acum eu: azi noapte am dormit cu cel mare sa ma odihnesc si eu dar ie fost rau mia vomitat toata noaptea aproape, pe la 3 30 sa linistit. a mancat ciorbita in sila nu stiu dc dar i sa aplecat. mia facut si temp si avea frisoane. cred ca de la vomitat ca azi lam intrebat de gat si mia zis ca nul doare. in fine am dormit si eu vreo 3 ore.
Mariucasara ai dreptate sa ne fie sanatosi puii asta e cel mai important. de dormit o sa tot dormim pe cealalata lume acum sa ne traim viata si sa ne bucuram de copii. oricum si cand or pleca la facult tot o sa le ducem grija. de fapt le ducem toata viata grija chiar dak vor fi la casa lor si cu copii la randul lor.
felicitari moldovencelor pt intalneala.
numai eu nu am cu cn ma intalni

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Buna dimineata, fetele! Multam de cafea, cris. d.!

Sa incepeti saptamana cu dreptul, sa va fie copiii cuminti, iar voi sanatoase, sa va iubeasca si sa va ajute sotii, sa aveti noroc de bani, sa aveti noroc la examene (cele care sunteti puse pe studiat), sa aveti spor la treaba si timp de odihna!

Ce mai viseaza unii cu okii deschisi...

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

am vazut super poze cand am mai avut putin timp liber. avem niste copii super frumosi si mamici super sexi .

Ayanna, e SUPERBA nora mea, nu mai pot de dragul ei. cea cu papusica e dementiala.

am mai pus si eu cateva poze de azi

Xela
ce dulci sunt amandoi
am vazut ca a trecut cristi la volan...cred ca merge la piatra neamt sa-si apere comoara ...io fi spus careva ca fost pastaia in vizita

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

neata
multam de cofe cris.d

fetelor eu nu am ajuns la zi...asa k nu mai spun nimic pana atunci...va pup si va doresc o zi minunata si o saptamana pe masura
la multe lunite puilor de azi si ieri

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Eu fac cinste pentru Cristi! Va poftesc la petrecere in aer liber! Sa sfaraie fripturica pe gratar, avem (Miremia!) si pentru cine mai doreste, iar pr. fitzoase gasim si ceva mai select. Si pe caldura asta in locul tortului dau un shake sau o inghetata, iar voi dati-l incolo pe Monti ca e neserios, nici nu l-am invitat.

Arthur, Carla Antonia si Darius

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

MP, da-i un pup mare lui Radu - micul ecologist
Eu vazui ca tu te enervasesi pe un papagal chiar de ziua mediului dar nu prea stiu ce reclama te-a enervat ca eu n-am vazut-o

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

pe mine ma disperaaaaaaaaaaaaaa

da' cum de numai mie imi apare?

cand deschid forumul...apare idiotenia...daca dau click sa inchid,apare http://www.vara-dero.ro/
auzi,nebunii..."mai ai putina rabdare!"
pierd o gramada de timp pana reusesc sa ajung la pufuleti din cauza de papagal infoiat ...
is rau de tot,imi vine sa-i smulg pana cu pana la papagalu' ala,desi ar trebui celui care a postat reclama asa...

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

neatza!

Multumim de coffe Cris d, cum a fost la mare? Nora s-a aramit asa un pic?

LML ptr Cris de mandruta eu ma servesc cu placere din inghetata!

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput