Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor imi erau si nu pot sa scriu deloc dar vreau sa ii spun lui ANEMI ca imi pare fffff rau, si stiu cum e ca am trecut si eu prin asta. Nu stiu de ce ti se intampla asta a doua oara, dar se intampla, mai cunosc cazutri. Fiti tari si incercati din nou. Doamen Doamne e sus si le asaza asa cum trebuie pe toate.

Mami puiutului Vlad Mihaii 05.02.2009 si samburel mic de 8 saptamani
Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Anemi, imi pare tare rau de ce ti s-a intamplat....esti sigura totusi ca asta a fost, ai confirmarea? Daca da, sa faci investigatii amanuntite si sa dea DD sa identifici problema si data viitoare sa stea acolo in burtica pana la termen!! Noi suntem aici, oricand ai nevoie sa vorbestipupici

Eu am o stare tare proasta, fetelor, am avut o zi nasoala rau de tot la serviciu si sunt asa suparata... plang de cand am venit acasa...si stiu ca ii fac rau lui BB care simte prostiile mele. dar mi-e asa ciuda si nu pot sa ma abtin...mi-au facut asa niste lucruri nasoale..mi-e sila de ei ! daca nu ar fi pb banilor...n-as mai calca o zi in biroul ala. Sper sa imi dea DD putere si in perioada asta cat stau acasa cu BB sa construiesc ceva pt familia mea, sa pot castiga niste bani, si sa nu mai trebuiasca sa ma intorc la serv asta!!! Offff

_
BB e deja pe drum
8+
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ROXANA_82_CT

mirela2, o sa ai gemeni? sau am inteles eu gresit?

6+

dap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

CE fac burticile azi?
Imi pare sincer rau Anemi pt ce ti se intampla, dupa cum ti-au spus si fetele mergi si fa niste analize mai amanuntite sa vezi exact de unde e problema.

Azi eu am fost din nou la medic si mi s-a dat trimitere pt dublu test si ecografie de screening trim 1. Si sunt putin de pusa pe ganduri k nu stiu exact care e limita pt risc crescut de SD. Cine a mai facut testul imi poate spune si mie?

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zanabuna spune:

Anemi i-toi doresc multa sanatate si optimism.
Ralu curaj si mergi mai departe, nici eu nu am dat vestea am inima cat un purice, dar mergem mai departe.

5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Anemi iti doresc multa sanatate, putere sa treci peste, iar data viitoare bb sa stea acolo pana al termen.
Roxx nu te mai stresa, incearca sa-i ignori. Asa fac si eu, nu mai plange ca-i faci rau lui bb.
Eu am de gand sa-i anunt la 1 iulie cand ma intorc din concediu.

Ce ma enerveaza mai tare e ca mama continua sa ma bata la cap sa fac intrerupere, nu stiu cum sa o fac sa inteleaga ca nu ma convinge.
Pana acum ne-am inteles ok, mereu a fost alaturi de mine, acum nu vrea sa priceapa si asta ma doare.

Bebelusi cum te simti?

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

L-am trimis pe tati dupa piersici, ca de avem pofte..

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Anemi, nu am inteles cum bebe era ok la spital si dupa 2 zile l-ai pierdut? Din experienta ce am avut cand s-a eliminiat sarcina bebe era oprit din evolutie de 3 sapt. Mergi la dr sa-ti faca eco si sa confirme...

Nume si eu am secretia din gat...de obicei, toata sarcina, e naspa de tot...

Carmen, e asa de trist cand parintii nostrii ne dau astfel de sfaturi...offfff. Tu sa fi tare si curajoasa si sa nu o asculti. Sa rogi pe Doamne Doamne sa-i dea mamicii tale gadul cel bun si intelepciune...

Bebelusi hai ca mai e un pic si trece raul asta...

toate mamicile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Carmen, ceea ce face mama ta este foarte urat. Ea a avut ce viata a dorit sa aiba si a decis pentru ea si corpul ei ce a dorit sa decida, nu este stapana pe corpul si viata altcuiva si cu atat mai putin pe viata copilului vostru. Asta este o problema in care numai tu si sotul tau puteti decide, iar a insista in sensul asta, pe langa ca iti face foarte mult rau emotional (care se rasfrange si asupra sanatatii fizice a ta si a lui bebe), nu arata decat ca vrea sa iti controleze fiecare amanunt al vietii pana in detalii care deja sunt de neichipuit.
Iti doresc multa putere si nervi de otel!

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ce fac burticile???

p mine m-a luat un pic greata dupa ce am papat niste sarmalute.
le simt in gat p toate.

Mada cand ai timp trece si tu in listuta cu aniversari pe Ariana2005 23.11.1980 si violeta29 13.06.1976 te rog mult
eu mi0am prins urechile in ce ai facut acolo. chiar nu stiu cum sa le completez. si decat sa stric ce ai muncit acolo (si nu e putin) mai bine te las pe tine.

Carmen imi pare rau k parintii te indeamna sa faci asta. offf..
si soacra-mea imi zicea k dc Doamne fereste bb are maloformatii sau ceva probl care se vad la eco, ce fac? nici nu concep sa il omor. daca DUmnezeu mi l-a dat, eu nu am dreptu sa ii iau viata.
daca tu simti ca asta trebuie sa faci, nu asculta ce zice lumea.
eu sunt alaturi de tine.

Roxx...ce ai patit? ce s-a intamplat la serv? dc simti nevoia sa te descarci, aici suntem.

Loutzy eu ma duc decat la morfologia fetala (eco) si atat. pe langa ca dai un ban in plus pt DT, nici nu iti zice ceva concert. totu e statistic. si dc Doamne fereste iti zice k sunt sanse sa aiba, stai cu grija pana nasti k dc are ceva bb..si pt ce?
bine..pana la urma face cum considera ca e mai bine.
asta e parerea mea.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 10+

Mergi la inceput