Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (8)
Raspunsuri - Pagina 6
dangabriela spune:
Anemi, imi pare foarte rau de pierderea ta!
Noi suntem alaturi de tine, sa treci cu bine peste aceasta grea incercare!
Asa cum au spus si celelalte fete , cred ca ar fi bine sa consulti un alt dr, eventual dl Tutunaru.
Spui ca e a doua oara cand ti se intampla , e posibil sa ai probleme de coagulare a sangelui( trombofilie), tia-i facut ceva analize in acest sens?
Mutatia Factor Laiden heterozigot, 5 +
anemi_b spune:
va multumesc pentru mesaje
urmeaza sa ma vad cu dr Ion Ionut, sa vedem ce facem mai departe, daca nu voi fi multumita, ma gandesc si la varianta Tutunaru.
bebelu86 spune:
ANemi imi pare rau de tot
stiu cum e sa pierzi sarcina. am pierdut si eu anu trecut una, si stiu prin ce treci. 

Luna am ridica sapunasele
sunt superrrr 

diseara fac baitza si le incerc cum trebuie ![]()
multumesc 

Mada mersi mult cu listuta. arata super bine 
fetele eu am fost la analize. am lasat sange, secretie si 680 ron.
in 14 zile am rezultatele. 

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 9+
ROXANA_82_CT spune:
anemi, stiu ca, cuvintele sunt de prisos in aceste momente, dar nu puteam sa nu iti spun, la fel ca si restul fetelor, ca imi pare sincer rau.
6+
Talida__ spune:
Knock Knock
Mai aveti un loc ?
_
www.pregnology.com/preggo-ticker.php?day=11&month=02&year=2011" target="_blank"> My baby
4 +
bebelu86 spune:
avem cum sa nu avem????

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 10+
numeioana spune:
Azi am fost si eu la analize, dar am lasat "doar" 400 Ron. La prima sarcina am facut si eu mai multe si m-a costat cam cat pe tine, Bebelu. Mi-au luat sange si din deget si din lobul urechii. Mi-au zis ca pt coagulare, desi nu stiu cine a cerut asa ceva, ca eu nu!
TCO inseamna timp de coagulare? Ca eu mai degraba cred ca a scris asistenta TGO, si au inteles gresit la laborator. Dar TS ce-o fi insemnanad?
In alta ordine de idei, maine facem 11 saptamani si mai avem o sapt. pana la ecograf. Nu mai am rabdare! Nu l-am vazut pe bebe de la 6 saptamani. Sper sa fie totul ok. Greata am in continuare, destul de multa... Mai nou ma supara ca am niste secretii in gat si cand imi vine sa tusesc nu pot... Ma chinui tare, ca imi vine sa si vomit in acelasi timp... Dragul de David rade de nu mai poate de mine, cat de urat pot sa fac.![]()
Anemi, imi pare rau de ce ti s-a intamplat... Sper sa gasesti problema, s-o tratezi si sa nu se mai repete. Bafta!
Bun venit noilor gravidute!
mami de David si samburica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Am aflat, TS este Timp de sangerare. Pt. asta m-a intepat in ureche.
mami de David si samburica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
aditzaC spune:
hello
salutare tuturor burticutelor .....am revenit dupa o perioada de sesiune , examene , etc .Am vazut ca ati fost foarte vorbarete...
Ami
imi pare nespus de rau pt ceea ce ti se intampla , ar tb sa faci niste analize amanuntite . Dumnezeu sa te ajute !
Bun venit noilor gravidutze , sarcina usoara si
sanatosi
Legat de kg eu am plecat de la 52 si am ajuns la 55
si peste doua zile intru in saptamana 9 . In rest ce sa zic ...ma simt relativ bine, insa mai am si niste dureri / contractii nici nu stiu ce sunt , suportabile ce-i drept insa am avut si noaptea si incepusem sa ma sperii . Voi mai aveti dureri ? de ex atunci cand urinez ....se intampla sa ma doara , in afara faptului ca urinez putin mai greu ( scuzati detaliile sper sa nu deranjeze) am mom cand ma doare burtica .
Voi ati patit asa? ...cum ziceam dureri suportabile si de scurta durata .In rest mi se schimba si mirosul ....mai am si greata uneori dar atat , si bineinteles am o mare problema : numai stiu ce sa mananc.
va pupik pe toate

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu