Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (8)
Raspunsuri - Pagina 5
roxx26 spune:
anemi, dragutzo, nu mai dai nici un semn, e totul bine acolo la tine? M-am tot gandit azi la tine, te asteptam cu vesti bune.
_
BB e deja pe drum
8+
bebe creste
RaluKara spune:
ANEMI, incearca alt doctor. si pe mine m-a speriat rau o dr ca nu se vede ecoul imbrionar, ca nu mi s-a dublat hcg , ca sa fac nu stiu ce fel de analiza la fundeni ca sa vada daca nu am iminenta de avort desi eu nu ma plang decat de greturi si de lipsa poftei de mancare. si dupa ce am plecat de la ea cu capul calendar m0am dus si eu la dr de fam care mi-a explicat frumos ca fiecare sarcina e diferita, sa nu ma impacientez si sa ma duc la alt ginecolog, pentru ca nu toti sunt la fel de priceputi in a vedea o eco mai ales la sarcina atat de mica. si pana la urma m-am linistit. m-a ajutat mult si experienta fetelor care ma incurajeaza. cauta alt dr, uita-te si pe net ca gasesti multe informatii utile. te

si iti doresc sa fie totul bine
LILI, stiu ca experienta nu am de unde sa am chiar la prima sarcina si nimeni nu are cum sa fie direct invatat, dar de , fiecare cu mentalitatile lui. m-a cam supart reactia socrilor mei..dar noi sa fim bine in definitiv. si eu nu imi fac griji nici cu facultatea, nu sunt nici prima nici ultima, am chiar mai multe colege gravide, unele chiar mai mici ca mine. o sa am ajutorul parintilor mei, am si prietene bune,si incet icet o sa le rezolv pe toate. acuma o sa inceapa nebunia cu planificatul nuntii dar va fi placut.
va 
pe toate. cred ca mai aveam cateva fete de felicitat si de urat sarcina usoara si bebe frumos si sanatos.
7s
anemi_b spune:
dupa ce am lasat mesajul vineri seara, secretiile deja isi schimbasera culoarea si ne-am decis sa mergem la giulesti la urgente, pt ca miercuri aveam programare la ion ionut pt a ma lua in evidenta cu sarcina, m-a vazut rezidentul, nu aveam decat o usoara scurgere, mi-a facut eco, bebe arata ok, mi-a dat sa fac no-spa si scobutil injectabil, utrogestan cam 6/zi intravaginal, magne B6.....si mi-a zis ca probabil vor inceta, sambata ma simteam ok, dar pe seara am inceput sa am dureri destul de puternice, am eliminat ceva cheaguri de sange...duminica dimineata imi era ok, apoi au inceput durerile...si spre seara am eliminat sarcina.
cred ca stiam de sambata ca asta se va intampla, n-am mai fost asa socata ca prima oara, sotul meu in schimb e terminat
acum am nevoie cu disperare de un raspuns, de ce se intampla a doua oara, la aceeasi varsta, cu tot cu tratament, nu stiu ce sa mai zic nu mai am cuvinte
mica_daria spune:
Anemi
, imi pare rau , rau pentru ce ti s-a intamplat
,
,
, noi suntem alaturi de tine, si te rog sa ai grija de tine. o sa ma rog la DD pentru tine, te imbratisez si
.
Happy 7+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"
inaioana spune:
Anemi, imi pare extrem de rau si inteleg perfect prin ce treci!
Eu am pierdut o sarcina anul trecut, oprita in evolutie la 5 saptamani, asa ca stau si acum un pic cu frica pana la 7 saptamanai cand ma duc sa vad inimioara.
Inteleg ca s-a certificat ecografic ca s-a eliminat sarcina?
Cand eram insarcinata cu Katja am sangerat vreo doua saptamani (intre 5 si 7) rau, cu sange rosu si cheaguri mari (eram sigura ca nu mai sunt gravida) si totusi nu am eliminat sarcina, totul a fost ok, cu tratament cu duphaston.
In orice caz, recomandarea mea este sa mergi la Tutunaru si sa investighezi care este cauza, din punctul meu de vedere este cel mai priceput dr pentru astfel de probleme, din Bucuresti.
Mult succes si sanatate!

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.
Irinukaaa spune:
Hei burticute-dragute!
Anemi, imi pare sincer rau. Gaseste un dr bun si fa investigatiile de rigoare, ca totusi nu este normal sa se intample a 2-a oara. Stii sigur ca s-a intamplat tragedia asta sau doar presupui? 
Bun venit fetelor noi!
Noi am fost plecati acasa la mama la Breaza weekendul asta. Si am fost rasfatata... ce frumos e sa fi gravi
! Am luat si o amenda pentru depasire de viteza...
.
Cand am ajuns aseara am gasit avizul postal ca tre sa ridicam coletul cu sapunasele... Ce surpiza placuta! Te 

Luna!
Va urez o saptamana minunata

!
10+
Shhhht! Cresc...
Adhnana spune:
anemi_b te imbratisez, imi pare tare rau pentru pierderea ta

Adhnana
lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si
7+
mirela2 spune:
mada mai lucrezi??