Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (8)
Raspunsuri - Pagina 4
mada23 spune:
ok atunci ma bag la modificari
Madutz
sufletul meu
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">![]()
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota
bebelu86 spune:
mersi mult de tot 

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 9+
bebelu86 spune:
Mada ti-am trmis pm cu parola 
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 9+
RaluKara spune:
buna fetelor...ati fost tare active cat am lipsit eu...Am fost acasa la parinti si la viitorii socri sa facem anuntul de rigoare, si am avut parte de tot genul de reactii, dar de, astia sunt oamenii : ba ca sunt eu prea tanara si nu am exprienta si ca imi compromit facultatea, ba bucurie pana la extaz...
acuma, urmeaza pregatirile majore de nunta in timp record(noi planificasem anterior pentru anul viitor, dar acuma trebuie sa devansam)
uff...
m-am mai linistit si cu interpretarea analizelor..astept sa fac cam 9 saptamani(18 iun) si mai ma duc cel putin la 2 doctori ca nu prea am fost multumita de cea de pana acum..
felicitari noilor gravidute si o sarcina cat mai usoara!
va puup
RaluKara spune:
aaaa, si daca ar putea sa modifice cineva DPN in loc de 7 februarie in 21 ianuarie. pe ecografia mea nu stiu din ce motiv dar apareau aman2, dar dupa un calcul mai destept mi-am dat seama ca trebuie sa fie prima data
mada23 spune:
Cam gata pentru seara asta, mai retusez maine.
am trimis un mesaj si cu ianfeb, uitasem ca-s logata
Madutz
sufletul meu
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">![]()
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota
Lili_g spune:
Bai mamicile...ce idee mai aveti cu kg???![]()
![]()
![]()
Pai noi aste care avem un pic mai mult de 45-50 ce ne facem?

Aveam si eu freo 58 odata...N-am prea multe nici acu' dar ma faceti geloasa zau cand vad ce slabute sunteti...

Io kg nu le pun pe lista. Se poate? La fiecare sarcina am luat cam 12-13kg, dupa aia le-am dat jos pe toate.
fetele, nu va impacientati de unele reactii...Stiu eu ca am vrea sa se bucure cei dragi alaturi de noi si sa ne spijine...dar nu e intotdeauna asa. Va spun din experienta mea...la inceput unii va sar in cap dar dupa aia, mai ales bunicii, se topesc dupa ei... Deci, bucurati-va, e o minune ce ni se intampla...
La mine sunt niste diferente intre copiii

Intre primele 2, 8 ani jumate si intre urmatoarele 7. A mica acu are 3 si un pic. Ce pot sa va spun ca diferenta asa de mare ca la mine nu e chiar ideala...nu prea au multe in comun cele mai mari...Dar daca asa a randuit Dumnezeu ce sa facem...
Nu cred ca e o regula sa fie diferenta mare sau mica. Stiu copii apropiati de varsta care nu se inteleg, stiu copii cu diferenta mai mare de varsta care se inteleg minunat.
Eu cred ca depinde si de cat/cum lucreaza parintii in a tine copiii aproape, depinde si de firea copiilor ...de atmosfera din familie...
la toate mamicile curajoase
Lili_g spune:
Ralu, sa vezi tu ce frumos faci facultatea. Noi pe fetita mare am crescut-o la camin...Eu eram in anu 4 sosul in 3. Bai nu erau pampers atunci si spalam cu mana pana mi se innodau lacrimile sub barba ca credeam ca nu mai termin cu spalatu' niciodata.
A fost asa de frumos...in sesiune o duceam la mama, dupa aia o luam inapoi ca parca n-aveam nici un rost fara ea. Am terminat cu bine amandoi...
Cand aud asta cu "experienta" ma darama...pai de unde mamica sa avem experienta la primu' copil? 

violeta29 spune:
Buna seara!
Multumesc din suflet pentru primire
am omis sa dau si datele pentru listuta:DN:13.06.1976,UM:29.04.2010 DPN:3.02.2011 si mai am o fetita Alexandra Valentina nascuta pe 2.09.2008
ANEMI, sunt de aceeasi parere cu fetele, incearca sa mergi la un alt medic.Eu am o colega care a fost trimisa la chiuiretaj de medicul ei,i-a spus ca sarcina e oprita in evolutie,a avut insa fericita inspiratie sa mearga la un alt medic chiar in ultimul moment si acum e aproape de termen, zilele astea trebuie sa nasca.Sa dea Dumnezeu sa fie bine!
MICA_DARIA,eu m-am procopsit cu un hemoroid dupa nastere,deocamdata nu ma deranjeaza, ma sacaie doar ideea sa-l stiu acolo.
RALUKARA, stai linistita,ca facultatea o faci si cu bebe mic,nu esti tu nici prima nici ultima.Iar in cea ce priveste experienta, poti sa fii si dupa douazeci de ani de casnicie ,ca tot nu ai mai multa experienta .
MIHA, ti-am citit povestea, foarte frumos ai povestit despre viata in trei!De ce nu-ti pui linkul la semnatura, ca s nu-l mai pierzi?
ROXANA ,felicitari pentru bataile de inimioara!
KITZY, am citit si la tine povestea nasterii,foarte emotionant!
CARMEN MARIETA, aceeasi situatie e si la mine.Maica-mea cand am anuntat-o a si inceput, ca eu sunt insconstienta,ca e prea mica diferenta, ca n-o sa ma descurc,ca in ziua de azi e greu cu doi copii,etc ,etc.Nici eu nu pot concepe un chiuretaj, eu chiar mi-am dorit sarcina asta.Sunt constienta ca o sa fie greu ,dar eu zic ca merita efortul .
Fiindca Despre copii a devenit parte din viata noastra ,am decis sa participam si noi la concursul "I Love DC".Puteti vedea pozele in album www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=2" target="_blank">aici :vio1 si vio2
O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008)

7s