Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (8)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

micadaria nu te necaji cu raceala. Trece cu ce a scris si bebelu, nu doar cu medicamente. Si nu este periculoasa atata timp cat nu faci temperatura mai mare de 38, unde am inteles ca poti lua o jumatate de paracetamol. Gandeste-te inainte la consecinte si apoi ia medicamente.... Sa te faci bine!

gabivalceanu... la tine e chiar culmea cu Rh-ul. Zici ca cine stie ce analiza complicata o fi... n-am mai auzit asa ceva. Aia cu indeterminabil... e fara cuvinte... trebuia sa spui ca din cate stii tu doar 2 tipuri de Rh se cunosc, si in nici un caz 3...

Ralu' si eu cred ca s-a produs vreo eroare la tine in rezultatul CMV-ului. Asa vreau eu sa cred. Trebuie sa fie bine...

10+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

bebelu, felicitari pentru rezultat si sper sa fie super bune si celelalte..in legatura cu bratara, se numeste bratara sea-band, este recomandata gravidelor, copiilor,costa 37 lei si nu are nici o contraindicatie, habar nu am ce sa fac, chiar as fi vrut sa stiu daca a mai incercat cineva, parca mi-e frica sa nu gresesc cu ceva..

Irinuka, felicitari pentru bebe saltaret si pentru bataile puternice de inimioara

Mica daria, sa te faci bine,..au dreptate fetele cu tratamentul homeopat, ceaiuri cu miere si lamaie..

si eu am fost racita, cred ca aveam aprox. 1 saptamana de la conceptie si am facut febra 39, mi-am pus o supozitoare de algocalmin de copii, sper sa nu aiba urmari..

mami de Ariana (30.10.2005) si 5+
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

saptamana viitoare merg si eu la medicul ginecolog, medicul de familie, analize, centrul de transfuzii (am rh-ul negativ), am foarte mari emotii dar sper sa fie totul bine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

fetelor cum scapati de greturi?
orice pun in gura vomit
abia spre seara pot manca ceva, dar greu, tre sa stau nemiscata n pat apoi
orice miros ma deranjeaza

Mergi la inceput

mirela, saraca de tine, cunosc senzatia si cred ca e foarte neplacuta, ai incercat sa mananci un mar cand iti este greata, sau lamaie?..eu cred ca trebuie sa descoperi tu de la ce ti-ar mai incetata senzatia de greata..

Mergi la inceput

asa mi a fost si prima data, acum 11 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Daca vomati de mai mult de 4 ori pe zi, medicul va poate recomanda un tratament antispastic. Eu am facut injectii cu metoclopramid data trecuta, si numai asa am putut manca si bea ceva. Intrebati medicul ce va recomanda.

Pentru greata se mai gasesc niste pastile cu extract de ghimbir. Ajuta un pic.

Ar trebui sa existe remedii homeopate si pentru greata. Eu maine am programare la homeopat, si voi intreba de ele. Poate exista ceva general, si va zic si voua.

Mie nu imi e greata deloc, si imi fac griji din cauza asta Am un pic de sensibilitate la miros .. dar .. eu oricum eram sensibiloasa la acest capitol.

Bebelu, tin pumnii pentru maine. Sper sa primesti vesti bune. Oricum ar fi, nu te ingrijora. Minuni se petrec si in cele mai rele conditii. Se poate ca samburica sa nu fie afectat, chiar daca testele sunt corecte. Fii optimista si se va rezolva fara sa stii cum

burticutza de 8 saptamani si ceva

made in Brasov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Sunt Happy!!!!11
Acum am venit de la ecografie si totul e ok! bebele e micut de tot dar e tare dragalas ( hai ca am luat-o razna).Nu i-am auzit la propriu bataile inimioarei dar se vedea asa ceva pulsand.Dr a zis ca are activitate cardiaca dar ca e prea mic ca sa-l si aud!
Acum mai am un singur stres cu analizele de coagulare de la Coltea! Tot nu stie nimeni nimic despre D-Dimeri?
Va pup si va doresc o seara linistita tuturor, fara greturi sau insomnii!!

Mutatia Factor Laiden heterozigot, 6 +

Mergi la inceput

felicitari pt bebelus

vineri merg la eco si vb cu medicul si de greturile astea cumplite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Dangabriela, nu am auzit in viata mea de D-Dimeri, dar la o cautare pe google primul rezultat e asta:http://www. acest topic este si pe site-ul Desprecopii /analize/ d-dimeri- sange_209 si iti poti baga rezultatul de la analiza acolo sa vezi daca e ok sau nu.
Totusi trebuie sa ai in vedere ca nu toate laboratoarele au acelasi sistem de referinta si masura, asa ca s-ar putea sa nu te ajute.

Edit:Nu se poate vedea linkul din cauza unui stupid de filtru al forumului. Dati direct din google, primul rezultat, site-ul sfatul medicului.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.

Mergi la inceput