Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (8)
Raspunsuri - Pagina 19
Lili_g spune:
Azi raportez ca am mers la dr. pe 30 merg la eco si analize.
Am 10 sapt....1/4 din timp a trecut 
Totul pare ok.
Mi-a dat medicamente pt greata, a spus sa incerc sa vad daca mi-e mai bine...
Am sa incerc deseara.
Irinukaaa spune:
Neata la toata lumea!
Lili_g felicitari pentru implinirea celor 10 saptamani. Multa bafta la pastilele pentru greata, poate scapi...
Pana acum care a fost DPN?
La mine DPN teoretica este de 3 Ianuarie. Data trecuta din masuratorile de la eco a rezultat 30 Dec, iar ieri 29 Dec...
Daca o tin tot asa o sa nasc la inceputul lui Dec...

Sa va intreb eu ceva pe voi acum.
Mai are cineva asa "foame de lup" incat sa fie trezita din somn, indiferent la ce ora a fost servita ultima masa? Ca eu pap si pe la 22 seara, iar dimineata maxim la 6 trebuie sa ma treezesc sa mananc ceva ca ma ia cu lesin in pat. Alaltaieri la ora 4 "cerea de mancare", dar refuz cat pot sa pap noaptea ca celele mai multe kg din aceasta cauza se fac,,,

Va doresc o zi minunata! 

10+
Shhhht! Cresc...
LunaNoua spune:
Neatza !
Eu am reusit sa intarziu la controlul homeopat
Aveam programare la 8 si eu la 8 si 6 min m-am trezit
La si 10 eram in masina, dar a trebuit sa ma opresc si la bancomat sa scot bani de consultatie, si apoi m-am invartit de numa pe niste stradute si nu gaseam cabinetul. Era pe partea din dos a blocului
Noroc ca s-a descurcat cat de cat repede cu mine. Am raspuns la toate intrebarile cu "nu stiu" .. si a mers repede
Mi-a dat tratament pentru tensiune. Abia astept sa vad cum isi face efectul. in repezeala mea, am uitat sa intreb daca exista remediu pentru greata
Daca nu era cazul la mine ... am uitat de el 
Irinuka, si pe mine ma mai apuca foamea cate o data, dar am observat ca trece foarte repede, cu o cantitate mica de mancare. E drept ca in momentul ala .. simt ca pic daca nu mananc ceva.
burticutza de 8 saptamani si ceva
made in Brasov
LunaNoua spune:
Irinuka, iti dai seama ca la cat de micut e gandacelul acum, eroarea la masuratoare este foarte mare. Nu te poti baza pe masuratorile DPN-ul inca de pe acum ;) Dar e foarte bine ca esti in avans
Inseamna ca e bebelu hotarat si stie ce vrea 
made in Brasov
inaioana spune:
O, da , si eu vroiam sa ma destainui cu asta. Cu greata stau inca suportabil per total, desi uneori (mai ales in perioada pranz-dupa amiaza) mi-e rau tare, in schimb manaaanc...exagerat de mult.Mi-e inca foame uneori chiar cand am burta plina si nu mai pot baga nimic, cumva "in gura" inca mi-e foame.Cred ca mananc acum intr-o zi cat mancam inainte in 3 zile.
Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.
bebelu86 spune:
neataaa
Irina si eu sunt la fel, ma ia foamea noaptea. dar uneori ma abtin si adorm la loc. k tre sa trezesc toata casa sa iau ceva de papa. si nu imi permit.
Si mie mi-a zis k de la 4 ian, cica nastem pe 31 dec. acu mai vedem pana cand vine termenu. sigur se mai modifica de 1000 de ori.
Lili felicitari pt cele 10 sapt. hai k mai e putin si ajungem la 40 ![]()
ma apuc de cap nou. si cand ii da drumu pun linku 

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 10+
LunaNoua spune:
Ioana
dulce foc cu destainuirea ta
Eu incerc ca atunci cand mananc ceva ..macar sa fie maxim hranitor. Adica, mananc multe fructe, sau fulgi de cereale pisate, pentru ca au multe fibre si vitamine si ma satura instant.
Sa va povestesc ... eu nu prea sunt dusa la Mac D.. Nu prea imi plac produsele, dar acum intr-o zi, eram in aceasta stare de foame, si nu aveam alternative. Mi-am cumparat un "senvis" cu file de peste si asa de bine mi-a picaaaaaaaaat ......
Si acum numai la asta ma gandesc

made in Brasov
LunaNoua spune:
Pe 23 am si eu programare la gine, prima oara. Abia astept sa ma duc .. sa imi confirme ca sunt gravi... ca la cat de bine ma simt, incep sa am indoieli
Doar ca am tensiune si imi e foame si somn. Astea sunt singurele simptome de sarcina. In rest .. nu am nimic. Nu ma plang ... dar ... nu prea imi vine sa cred ![]()
made in Brasov
aditzaC spune:
Neata
raportez si eu intalnirea cu bebe ieri ....totul este ok , statea in fundulet si avea o energiee....dragul de el ! ![]()
![]()
Sambata merg sa imi fac si eu Torch si analizele de secterie . Pt ca iau utrogestan vaginal , azi si maine va tb sa le administrez oral , dar asta da o mie de reactii nasole si nu as vrea sa ma dau peste cap .Asadar am sunat la dr si l-am intrebat ce pot lua in locul utrogestanului ( 100 mg si eu ajung la 600 mg pe zi ) ? Mi-a spus sa iau Duphaston pe cale orala ( doza lui este de 10 mg) cate doua pastile de 3 ori pe zi ! Mi-am cumparat de la farmacie si bineinteles ca am citit prospectul. Acolo scrie asa :''amenintare de avort :40 mg odata ( 4 pastile ), apoi 10 mg la 8 ore , pana la disparitia simptomelor''.
S-a mai confruntat careva cu o situatie de genul ? Ma gandesc ca 6 pastile pe zi sa nu imi faca rau , dar ma gandesc ca nu ar aveam cum din mom ce dr mi le-a recomandat si oricum este vb doar de doua zile .
Multumesc !
Felicitari celor care au luat rez de la analize si totul este in regula
Va pupik pe toate 

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu