Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (8)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Bebelu86 merci...sunt si chioara de cand cu sarcina .

Sper sa fie normal...nu e ca o scurgere, doar dupa ce urinez si ma sterg ...(va rog sa ma scuzati ) imi ramane ceva, plus ca imi pun si Utrogestan 2 dim si 2 seara....acum suflu in orice numa sa fim bine si intru cei drept si repede in panica.

Noi cam am terminat cu greturile, mie imi treceau doar daca beam putina apa si tb sa manac ceva chiar daca .....acum ne ia bila vad din cand in cand, dar o anesteziez repede.

10+ si mami de Diana

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze DIDI -Terorista casei - 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Bebelu, nu exista tratament, asa este, dar daca Rotaru nu-ti da sanse sarcinii nu dispera! Mergi la Tutunaru, e tot la Elias si te va ajuta cu siguranta. Da cautare pe google cu "Am Citomegalovirus Pozitiv! Cine Ma Ajuta?" si o sa vezi cel putin 3 cazuri de mamici cu aceeasi problema ca a ta care au nascut bebei sanatosi cu ajutorul lui Tutunaru.

Bafta! Ai credinta!

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

danina e normal. se mai scurge utrogestanu ala
asa aveam si eu . stai linistita.

Ioana eu sper sa nu aud ca nu imi da sanse.
asta in primu rand da avort spontan in primele lui
eu am vb cu cineva care e biolog
si mi-a zisk dc pana acu nu am acut nici o probl. si am intrat in sapt 11 cu bine, nu a afectat bb.
dar acu sa vdm.
sper sa aiba dreptate. si sa fie bine.
ma rog safie doar o greseala.
se mai intampla.

multumesc mult de tot k sunteti alaturi de mine

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Hey! Noi venim fericiti de la dr.
Rezultatele la Torch au iesit Ok... cica as fi avut si eu CMV si rubeola (de care as fi bagat mana in foc ca nu am avut ). In rest negative.
Bb nostru are 43,7mm si sare pe-acolo prin uter ca o mingiuta. Am vazut si manutele si piciorusele. L-am rugat pe dl dr sa ne dea sa ascultam si inimioara ca data trecuta parca nu mi-am dat bine seama... se auzea apa si atat (el spunea ca se aude, dar noi parca nu ne-am dat seama). Acum... se auzeau batai puternice de inimioara dulce! A fost tare emotionant!
Varsta de data asta... in loc de 10S si 2Z a avansat si mai mult la 11S fix.
Urmatoarea intalnire e pe 1 iulie cand ne va masura pliului nodal pentru Sindrom Down.

10+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

ma bucur IRINA k ai vesti bune si bb e bine

mi-am mai luat o piatra de pe inima, herpesu e negativ.

mai am listeria, dozarea de anticorpi si secretiile de aflat. sper sa iasa si astea bine

Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Bebelu, Damne-ajuta sa fie bine! Repeta analizele!

Sa va povestesc si eu cu analizele: au venit (o parte), Rh indeterminabil. Mi-am amintit exact ca eu nu cred sa fi facut Rh-ul la prima sarcina... Stiu ca am schimbat doctorul ginecoloc, ca primul nu-mi dadea analize, nu nimic-nimic, si am ajuns la Poiana prin luna a treia. Acesta m-a intrebat de Rh si eu am balmajit ”cred ca pozitiv, de vreme ce parintii mei il au pozitiv”. Apoi am facut o serie de analize, nu-mi amintesc deloc sa fi fost si Rh-ul. Bun. Pe fisa mea de la clinica, scrie RH pozitiv, dar fara nicio foaie de analiza. Merg azi la un centru, imi face analiza pe loc, zice e pozitiv, doamna, ma bucur, imi dau lacrimile, apoi stati putin, ba nu, e negativ. Cheama pe una mai smechera, da , e negativ. Ma mai inteapa o data, il repeta, da, e negativ. Plec nauca (eu n-am facut niciun fel de demers dupa prima sarcina, nici prin cap nu mi-a trecut), ajung la alt centru, imi face la un aparat, stati doamna ca e pozitiv. Medsana Bucuresti zice ca e indeterminabil, un centru din Pitesti ca e negativ sigur si altul ca e pozitiv. Poftim. Miine ma duc la Bucuresti iar la Institutul de Hematologie, sa repetam. Mi-e o frica... Ideea e ca iata, analizele pot fi incerte. Daca faceam doar la un centru?

va pupica,
Gabi, Ioana si bebe de 6 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Buna dragele mele...
Eu am facut prostii ieri si azi deja se vad rezultatele: de cald ce imi era ieri, asteptand la o coada nebuna sa-i iau medicamentele tatalui meu, am intrat in primul magazin ce mi-a iesit in cale si mi-am cumparat suc rece. si azi ma doare gatul rau si imi si curge nasul. Ce sa iau cand ajung acasa, ca medicamente stiu ca nu se poate dar eu am un fix mare de tot cum ca raceala netratata e foarte periculoasa si acuma nu stiu ce sa fac. Cine se pricepe sa ma lumineze si pe mine ca imi vine sa ma strang de gat...

Happy 7+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

Mergi la inceput

daria poti lua lamaie cu miere linistita
si ceai de lamaie
oscilococcinum, paragripe, homeogene, stodal( sirop de tuse). Toate sunt homeopate si sunt permise in sarcina. Le gasesti la orice farmacie
pt tuse - ceai de ceapa, ceai de cimbrisor salbatic, sirop de muguri de pin.

insanatosire grabnica

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Bebelu, multumesc, esti o scumpa. Si legat de rezultatul tau la analiza, eu zic ca e gresit, pt ca Doamna care ti-a scris rezultatele era mult prea obosita in ziua respectiva si din cauza caldurii, a guvernului si a crizei, a scris gresit pe buletinul de analiza.

Happy 7+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

Mergi la inceput

imi doresc din suflet Daria sa fie gresit.
mai tre sa am un pic de rabdare pana sapt viitoare cand repet analiza.

Albumele noastre

Mergi la inceput