Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (8)
Raspunsuri - Pagina 14
ariana2005 spune:
Anemi, sincer imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat,..astfel de lucruri nu ar trebui sa se intample, mai ales femeilor care-si doresc copii..sa-ti dea Dumnezeu putere.
multumesc fetelor ca m-ati trecut in listuta, nu credeam niciodata ca voi mai avea curajul sa fac parte dintr-o odisee, dar Dumnezeu e mare..
bun venit noilor burticute..
sunteti foarte harnicute, nu reusesc sa tin pasul cu voi,..merg in urma sa mai citesc
mami de Ariana (30.10.2005) si
5+
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."
mamutz spune:
"Probabil ca vrei sa stii daca plaja sau soarele in general sunt sau nu daunatoare sarcinii. Trebuie sa aviti razele ultraviolete,deoarece radiatia poate penetra uterul. STIAI?"
10+
LunaNoua spune:
Eu si cand am de mers pe afara, merg cu umbrela
Insa voi merge la mare. Eu am mai fost o tura la mare anul acesta, in saptamana 4, si am stat si la plaja, dar nu in orele fierbinti. Voi mai merge cateva zile la sf lui iulie, si voi umbla cu umbrela dupa mine, si doar in orele diminetii si ale serii. Nu voi sta la plaja, ci doar sub umbrela, dar voi face negresit baita si plimbari cu picioarele in apa ![]()
burticutza de 8 saptamani si ceva
made in Brasov
bebelu86 spune:
fetelor multumesc mult de tot
mai am putin si vb cu doctoru si vad ce zice.
am incercat sa dorm, dar nu am reusit. 
macar a mai trecut timpu mai repede asa
Wudy bine ai venit. sarcina usoara.
eu zic sa mai astepti un pic.
calcuyleaza cand ai cam 5 sapt si un pic si atunci vei vedea doar sacu si cu un punctulet. pe la 6 sapt jumate- 7se vede si inimioara cum bate. dc te duci mai devreme dai banii degeaba.
[pup
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 10+
LunaNoua spune:
Wudy, bine ai venit. Prima consultatie cu eco se face cam pe la 7 saptamani. Daca ai ce sa vb cu doctorul despre anumite probleme, poti sa mergi si inainte.
burticutza de 8 saptamani si ceva
made in Brasov
bebelu86 spune:
fetele stiti dc face rau apa sarata???
k noi ne gandeam sa mergem la sarata monteoru.
e o statiune micuta cu apa sarata pt tratamente.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 10+
Irinukaaa spune:
Eu nu cred ca poate face rau apa sarata.
Nici nu auzisem pana acum de Sarata Monteoru. M-am documentat acum unde si care e treaba. Ati mai fost? Merita mers?
Noi intentionam sa ajungem si la Telega, unde acolo sa vezi apa sarata... N-am mai fost de ceva ani, dar am vazut un reportaj de curand cum ca s-a renovat si e foarte tare! 
10+
Shhhht! Cresc...
gabivalceanu spune:
Imi pare foarte rau de fetele cu probleme... Doamne ajuta-le si fereste-ne pe toti! Si eu am pierdut o sarcina acum doi ani, dupa saptamini de analize la limita si asteptari si emotii, of, nici nu e cazul sa va incarc sau sperii...
Sa va zic despre mare: cind am fost insarcinata cu Ioana, acum 7 ani, am fost la mare de la 6 saptamini. Inconstienta asa, mincam orice, ma balaceam toata ziua (ma rog, vreo 3 zie ca apoi m-au apucat mega-greturile din cauza carora am slabit 7 kile in 4 luni). Dar ideea era ca am fost relaxata acolo si totul a fost bine.
Acum, sunt insarcinata in 6 saptamini si miine plec la mare. La noi. Nu stiu daca fac bine sau nu, dar trebuie: Ioana, ca tot neamul, are alergie la polen si primavara e dezastru, stranuta, se scarpina, tuseste. Asta cu tuseste ma oftica rau, doctorii de pe la capitala zic ca-i deja astm alergic. Eu refuz sa-i dau medicamente, pufi din iia etc., asa ca mergem la mare, acolo, pe tarm de tot, nu-i polen si copilul respira in voie si e fericit. Eu cu ea. Ca sotul nu poate. Mie mi-e numai sa nu ma palungeasca greturile, ca deja ma cam acapareaza.
Vom vedea.
Gabi, Ioana si bebe de 6 saptamini
RaluKara spune:
Multumesc tuturor care mi-au raspuns daca vor face teste si mai ales ce cred despre toate testele din timpul sarcinii.
Si la fel si celor care ma sprijina in ideea pastrarii animalutelor de companie.
va urez tuturor o seara placuta
7s