Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (8)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

Ia ziceti-mi si mie cum o rezolvati cu greturile, ca eu efectiv ma simt groaznic. Nu numai ca am greturi dar si vomit, mai ales noaptea si am o stare generala tare proasta. Nu stiu ce sa mai fac si sper sa nu o tin tot asa si urmatoarele saptamani. ceva remedii naturiste nu stiti ?

7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Ralu sincer nu prea stiu eu ce sunt alea greturi, dar in schimb simt o presiune in stomac si un nod in gat mai ales seara si atunci incerc cu ceva sarat sau acru, daca nu am suc la indemana.
Sper sa te simti mai bine.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Buna seara, dragele mele,

Am facut un maraton prin ce ati scris astazi, ati fost harnicute, nu gluma...imi place tare mult cand vad ca odiseea noastra se animeaza din ce in ce mai tare.

Bebelu, Irinuka,Inaioana, Blue_night, Alexa, Daria, Mamutz, Foxy , va multumesc din suflet ca ati avut rabdare sa-mi cititi pasul si sa-mi raspundeti, Mi-ati dat o gura de aer si m-ati facut sa zambesc. Va trebui probabil sa inteleg treptat ca e doar locul de unde imi iau banii, ca la serviciu nu trebuie sa-mi placa, cel putin nu la asta...pana in noiembrie nici nu mai e asa mult si in plus am acum lucruri mai frumoase pe care sa ma concentrez, nu-i asa?

daria,ce ai facut draguta la examen? sper ca ne aduci vesti bune.

bebelu, cam aiurea cu rezultatul la analiza, totusi nu trebuie sa disperi, vb cu medicul, repeta analiza in primul rand si vezi apoi ce tratament trebuie sa faci. O sa fie bine A, si inca ceva, am tot citit aici pe forum despre probleme la analizele efectuate la Medlife (nu stiu daca acolo le-ai facut si pe astea, dar parca asa am retinut). Or avea pb cu reactivii, nu stiu, dar foarte multe fete s-au plans de rezultate gresite. Asa ca te sfatuiesc sa le refaci in alta parte. Nu am avut nici o experienta personala de acest gen, deci nu pot confirma (eu chiar vreau sa nasc la medlife, deci nu am nimic cu oamenii!!), dar daca dai o cautare aici pe forum o sa gasesti mai multe astfel de pareri (daca mai gasesc eu thread-ul, o sa pun un link mai tarziu). E bine sa iei in calcul si asta. Deci, optimism!

Zanabuna, ti-ai ales medicul?

Gabi, distractie placuta cu pitica, sa aveti vreme frumoasa, iar tu - cat mai putine greturi!

Ralu, referitor la greturi, nu te pot sfatui din experienta mea, pt k din fericire nu am avut parte de asa ceva. Dar din vremea cand strabateam in lung si-n lat netul, nefiind inca insarcinata, ci doar foarte dornica de informare, imi amintesc ca am citit pe undeva ca recomanda o mamica ulei esential de menta de la plafar, pe care sa-l mirosi de cate ori iti vine sa vomiti. Mie mi s-a parut interesant, de-aia am si retinut. Poate va este de ajutor.

M-am intins cat o placinta. Mai revin.

Pupici

_
BB e deja pe drum
9+
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Roxx sigur voi repeta analiza la alt laborator.
acu astept sa vina ziua de vineri sa ma vad cu medicu si sa vedem ce zice si el.

Irina eu nu am fost la Sarata Monteoru, sotu meu a fost acu cativa ani si chiar i-a placut. tot am zis k mergem intr-o vara dar nu am mai ajuns
si ne gandeam sa mergem acu k e totusi o zona mai de deal-munte. deci nu e prea cald si mai schimbam aerul. dar au numai apa sarata acolo si de aia nu stiam dc avem voie sa nu. oricum voi intreba si medicu vineri.

si multumesc mult de tot de incurajari.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Buna seara!

Ce mult ati scris, abia reusesc sa tin pasul cu voi!
Bun venit noilor gravidute!
ANEMI ,imi pare sincer rau pentru ce ti s-a intamplat,inteleg prin ce treci
MIRELA, wow, gemeni, ce supeeer!Felicitari!
CARMEN, sunt de parere ca indiferent care ar fi decizia ta trebuie sa fie numai a ta,parerea mamei tale nu ar trebui sa te influenteze.Cel putin asa gandesc eu.
TIERRY, eu zic ca e bine s aanunti in scris cat mai repede.In primul rand poti beneficia de cele 16 ore platite pe luna pentru analize,poti beneficia de reducerea programului la sase ore,nu risti sa poti fi concediata, si ar mai fi dar nu imi vin in minte acum.Cand depui acea declaratie vei avea nevoie si de o adeverinta medicala de la medicul ginecolog precum ca esti insarcinata si in cate saptamani
ROXX, din pacate in ziua de azi sunt persoane care pun mai mult pret pe relatii si nepotisme decat pe experienta si dedicare.E tare urat ceea ce ti-au facut si e tare trist sa stii ca ai muncit atat ai pus atat suflet si s-a ajuns aiciTu trebuie sa fii tare insa acum pentru bebe ,stiu ca e greu dar trebuie!
RALUKARA, eu nu voi face nici un fel de teste,doar ecografiile de rigoare.si asta nu pentru ca nu le-as considera necesare ci fiindca eu n-as putea face un avort cu buna stiinta,mai ales ca m-am luptat ani buni cu infertilitatea.Deci in cazul meu ar fi absolut irelevante si nu si-ar avea sensul.
MAMUTZ, si eu dorm foarte putin
KITZY, si pe mine ma nelinisteste inexistenta simptomelor,mai ales ca la alexandra am avut greturi,stari de voma zilnice,nu suportam mirosurile puternice,dormeam pe mine,etc.Eu inca n-am reusit sa ma programez.
BEBELU, eu am fost la Sarata Monteoru in luna a saptea .Si la Lacu sarat am fost prin luna a opta,cred ca e in regula,eu am avut unda verde de la doctor.am ramas putin cam dezamagita la Monteoru,nu mai era ce-a fost odata, a cam fost lasata de izbeliste,si e pacat ca era o statiune tare draguta.

Fiindca Despre copii a devenit parte din viata noastra ,am decis sa participam si noi la concursul "I Love DC".Puteti vedea pozele in album www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=2" target="_blank">aici :vio1 si vio2

O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Mie mi-a mai trecut greata si starea de rau si slabiciune de cand iau vitamine, imi era un pic mai bine cand beam suc de mere cu gheata multa, mancam gheata bucatele...
Acu' am descoperit ca atunci cand imi vine greata sa am repede sa mananc ceva...nu merge intotdeauna...ieri de ex am "pacalit" vomitatul de dimineata dar aseara mi-a fost f rau si n-am ratat ocazia...
Ca sa va dau curaj...o sa treaca, cu siguranta putem sa ducem tot raul asta...dar e extrem de neplacut si epuizant...

Am citit pe diagonala... va imbratisez, mult curaj...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Buna dimineata burtici,

nu am avut timp sa raspund, dar va citesc zilnic..
Bun venit noilor

Roxx incearca sa nu te mai stresezi la servici, asta e lumea in care traim, la noi se intampla asta, nu esti apreciat... tu gandeste-te ca in curand vei avea un , si pentru el trebuie sa-ti pastrezi puterile.
Bebelu vineri cand mergi la dr il poti intreba si de apa sarata... fetele care sunteti la prima sarcina, intrebati medicul tot ce vreti sa stiti, ei sunt cam "ocupati" dar isi fac timp sa raspunda.
Eu una il intreb tot, nu fac nimic/nu iau nimic fara sa intreb.Asa am facut si cand am fost insarcinata cu Stefan.

Eu greata o combat cu apa rece si uneori mai beau cate un ceai de menta.

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Roxx,multumesc de urari.
Ralu, si eu am inceput cu greturile... sper sa nu se amplifice. Iata ce faceam la prima sarcina, la sfatul medicului ginecolog, caci atunci eram ingretosata nonstop, nonstop, nonstop: faceam o supa chioara de legume, asa, cartof, morcov, ardei gras si fff putina telina (si fara ceapa sau ulei de loc!), o strecuram si beam cite 3-4 lingurite la fiecare sfert de ora. Reuseam sa n-o vomit. Si uneori cartof copt la cuptor cu multa sare. Va trebui sa maninci, pentru ca, paradoxal, cu cit te vei infometa, cu atit cresc greturile. Remedii sa scapi de ele... nu cred, mama ma mai freca cu otet, dar parca imi era scirbos si ila... Timpul. Daca ai noroc, dupa trei luni iti trec. Oricum, se diminueaza.
Mai vorbim. Azi soseste o parte din analize si sunt cam stresata...

Gabi si Ioana si bebe de 6 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Buna fetelor!

Noi avem 10 sapt si deabia acum imi fac analizele, insa pe 15 merg la morfologia de prim trimestru si bi-test. Voi le-ati facut??? Pe mine Dr tot la Medlife m-a trimis sa fac analize, pana acum le-am facut la Synevo sau Euroclinic. Daca mi le gresesc eu cum sa imi dau seama de valorile care mi le scriu ei acolo...ii mananc.

Ce vroiam sa va mai intreb, am de cateva zile ..nu in fiecare zi, ca o scurgere cu un pic de mucus transparent, e f putin dar ma cam ingrijorez....
La Diana nu am avut asa ceva si nici nu pot compara sarcinile nicicu cea de anul trecut ....care mi s-a oprit din evolutie la 8 sapt.

Am vazut ca inca nu apar in listutza.....cine ma poate trece si pe mine sa apar in cap urmator???

Mai dau odata datele: UM 01.04.2010,DPN 5.01.2011 mamica de Paula Diana (20.10.2004), iar data mea de nastere 08.05.2010

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2009 DIDI -Terorista casei - 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

danina bine ai venit printre noi
eu nu imi aduc aminte sa fi uitat pe cineva sa pun in listuta,
dar ma ocup acu.

de secretie nu stiu ce sa=ti zic. eu stiu e k normal sa fie mai abundent si k nu e probl
nu ai facut analiza la secretie?
eu fac morfologia abia pe 28 cand voi aveam fix 13 sapt.
iar bitestu nu il fac.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 10+

Mergi la inceput