Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (8)
Raspunsuri - Pagina 13
blue_night spune:
Scuze, am scris gresit: comentariul respectiv la analiza era in dreptul IgM, nu IgG.
10+
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)
bebelu86 spune:
multumesc fetelor pt raspunsuri
nu am mai intrat k mi-a picat netu 
da se repeta analiza intre 7-14 zile sau se face testu de aviditate igm.
imi zice k peste 1 este reactiv. si eu am 2. deci..este prezent in corp.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 10+
Wudy spune:
Buna ziua fetele,
Eu sunt Alina si cred...sper ca sunt o viitoare mamica.
Acum 30 de minute am facut al doilea test de sarcina si ...minunat, am vazut inca o data cele doua liniute. Primul test il facusem duminica seara dar am zis initial sa nu-l iau in seama pentru ca nu-mi intarziase inca menstratia, il facusem oarecum in avans cu 2-3 zile.
Sunteti primele carora va impartasesc fericirea mea, "taticul" va afla mai pe seara, pana acum nu am vrut sa-i spus ca sa nu cumva sa-i dau sperante degeaba.
Si cum am indraznit sa intru aici, am si o intrebare. Credeti ca deja trebuie sa merg la medic sau sa mai astept cateva zile?
Va multumesc ca existati si va doresc din suflet sa aveti sarcina usoara, bebe sanatos si sa va aduca numai zile fericite
tierry spune:
Bebelu, relax, o sa fie bine
. Vorbeste cu medicul, cum au zis si fetele, el stie cel mai bine ce e de facut.
Si eu astept rezultatele de la TORCH si stau cu frica-n san...
Loutzy cum ai anuntat in scris la job? Ai facut o cerere si ai anexat si o adeverinta de la medicul de familie sau ceva? Cred ca ar trebui sa o fac si eu, multa lume zice ca pana nu le dau nimic scris, pot sa-mi faca suprize... Faza e ca de abia saptamana viitoare ajung la medic si as putea lua acea adeverinta 
tierry spune:
Wudy bine ai venit la Odisee
si felicitari pentru sarcina!
As zice sa nu te duci la medic acum, pe mine m-a chemat cel mai devreme la 4s si 5 zile, si atunci cu chiu cu vai a vazut ceva la eco, macar mi-a confirmat ca e in uter, ca ma temeam de vreo extrauterina. Urmatoarea saptamana cand am fost iar, saculetul era mult mai vizibil. Deci as zice pe la 5-6s daca vrei sa vezi ceva.. mai devreme doar sa iti confirme ca e pozitionata unde trebuie.
loutzy spune:
tierry eu am cerut de la ginecolog o adeverinta k daca am fost ieri pt interpretare rezultate analize. La servici mi-am anuntat sefa si am facut o cerere prin care le-am adus la cunostinta starea mea, la care am anexat adeverinta. Atata doar.
wudy bine ai venit printre noi. sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.

8+
Irinukaaa spune:
Bine ai venit Wudy! Felicitari. Sa ai o sarcina usoara si la termen, un bb sanatos si papacios! 

Raluca vroiam sa-ti zic sa incearci sa nu te stresezi, dar cred ca in situatia de fata e cam imposibil. Incearca macar sa nu te gandesti la ce e mai rau. Trebuie sa fie bine!!! Of... micuta de tine...

10+
Shhhht! Cresc...
kitzy spune:
Wudy felicitari pentru cele 2 liniute 
Pe la 4 saptamani si cateva zile poti merge la dr sa-ti confirme ca e in uter. Pe la 5 saptmanai o sa se vada saculetul si cu putin noroc si vezicula ombilicala si la 6 sapt si un pic deja se vede inimioara 
Azi la job a venit o colega si ne-a zis ca a mai ramas niste lebenita in oficiu si sa mergem sa mancam, eu m-am dus mai mult din curiozitate sa vad cum arata si era un miros pe acolo
am mancat o bucata cu samburi cu tot
si a mai ramas o bucata, i-am dat tarcoale vreo jum de ora si dupa ce mi-a confirmat toata lumea ca n-o mananca, am mancat-o eu si pe aia si era rece si dulce si zemoasa
dupa-aia i-am dat telefon sotului sa-mi cumpere si mie azi o lebenita ![]()
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008) si
9+
Wudy spune:
Multumesc pentru primirea pe care mi-ati facut-o!
pentru toate fetele. Multumesc si pentru sfat...atunci mai astept cu vizita la medic
eu ma stresam putin pentru ca saptamana viitoare o sa plec in Bulgaria cu avionul si sper ca totul sa fie in regula.
O dupa-amiaza placuta va doresc! Sanatate si mult noroc
LunaNoua spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Irinukaaa LunaNoua n-am apucat sa mai spun aseara cum a fost dupa baica, ca inchisesem deja calculatorul. Exact cum le-ai descris tu... Eu sunt fanul Nr.1 al sapunaselor tale! ![]() ![]() Cu siguranta cand o sa le termin o sa mai vreau, ca imi plac cu adevarat. Ce sa zic cand m-am intors de la posta... am deschis bineinteles pliculetul cu ele (ca doar nu aveam eu atata rabdare pana acasa), le-am adulmecat, le-am admirat, iar apoi le-am bagat in geanta. Am mai trecut pe la piata si cand sa deschid geanta sa iau portofelul, ma "loveste" un miros... vai ce mireasma! Si acum miroase gentuta! Ca o concluzie: imi plac - imi plac - le ador!!! Pentru cele ce nu le-au incercat, vi le recomand cu toata increderea! Multumesc mult pentru gestul tau frumos Luna! ![]() ![]() ![]() 10+Shhhht! Cresc... |
Irinuka, iti multumesc din suflet pentru asa cuvinte frumoasa. Ma bucur nespus ca ti-au facut o asa impresie buna
Si eu sunt indragostita de ele, dar imi era teama ca sunt prea subiectiva. Deh ... daca eu le fac cum era sa nu imi placa ? 
Mai citesc ce ati mai scris si revin.
burticutza de 8 saptamani si ceva
made in Brasov