Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (8)
Raspunsuri - Pagina 12
Irinukaaa spune:
Eu tot ce stiu este ca IgG - semnaleaza daca ai avut candva virusul, iar IgM - semnaleaza daca ai sau nu la momentul prezent. Valorile alea sunt... 2 si 0.3?!? Ciudat....

10+
Shhhht! Cresc...
bebelu86 spune:
stiu k Igg inseamna k ai avut si Igm ca ai in prezent
deci eu cica am acu 
vreau sa stiu dc e periculos pt bb sau il afecteaza cu ceva.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 10+
mamutz spune:
Ralu Kara - eu am doua iepurite si veterinarul mi-a zis sa nu renunt la ele dar sa se ocupe sotul si ca atat la pisisci cat si la iepuri periculos este parul, avand in vedere ca animalutele noastre sunt ingrijite, vaccinate, deparazitate si nu au contact cu mediul exterior. Cand se naste bb trebuie sa radeti pisicutele de blanita daca stiti ca nu le veti putea tine departe de camera sau camerele in care o sa stea bb. Din cauza parului care este f fin si f periculos daca e inghitit, trebuie sa tineti copilul la distanta pana la 1 an si jumatate. Si iepuritele mele sunt vaccinate si deparazitate la 3 luni si le vede medicul o data pe luna si sunt sufletul meu CUM SA LE DAU. Concluzia: nu renuntati la animalute fiti precaute.
ROXX ia atitudine si invata sa spui nu.O sa constati ca esti mult mai respectat cand spui si nu. Nu trebuie sa renunti la job, dar nici sa lasi lucrurile asa, ca altfel vei fi calcata in picioare. Seful tau nu are sefi? Expuneti punctul de vedere, mai ales daca noul sef are nevoie sa fie instruit de un viitor subalten. Mergi la program strict si desfasoara activitatea din fisa postului. Daca are tupeul sa iti dea preaviz iti promit ca te reprezint eu in instanta. Esti gravida si ai drepturi, ai drepturi si ca angajat, uzeaza de ele.
Acum revenind la oile noastre, eu sunt obosita tot timpul dar nu dorm decat de la 1 nopatea pana la 5 dimineata
. Mai are cineva probleme cu somnul?
Cred ca toate ne facem griji vis-a -vis de testele astea, uf.
Parca le-ai face, parca nu....
Imi pare rau ca sunt si vesti proaste, multa putere fetelor care au probleme, sa va ajute Dumnezeu si sanatatae tuturor.
9+
Irinukaaa spune:
Din ce am citit este ceva periculos si am inteles ca nu exista tratament?!? Mai citesc si revin...
Cel mai important lucru este ca poate iesi FALS POZITIV. Asa ca este foarte imp sa-l repeti si sa nu te iei dupa el.
Offff...si eu maine primesc rezultatele la astea Totch... huf ce emotii m-au luat~! 
10+
Shhhht! Cresc...
mamutz spune:
Bebelu cmv e cam periculos dar se trateaza, vb urgent cu medicul tau sa incepi cat mai repede tratamentul. si repeta analiza la un alt laborator, mai sunt si rezultate aiurea. Nu te speria ca se rezolva.
10+
bebelu86 spune:
da am citit si eu
am inteles k e un test de aviditate care se face
si dc la ala iese k infectia e in corp de min 3 luni e bine, daca e de max 3 luni e naspa k afecteaza bb.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 10+
loutzy spune:
Bebelu pe fisa cu rezultate nu ai si niste limite in care trebuie sa se incadreze valorile? Am si eu valoare pt una din analizele testului Torch nu mai stiu care k nu am fisa la mine, dar functie de intervalul in care trebuie sa se incadreze mi-a spus si medicul k totul e ok.
8+
blue_night spune:
Draga Loutzy, sa dea Domnul sa nu fie nevoie nici macar sa te gandesti la amniocenteza, si urarea asta este pentru toate fetele, inclusiv pentru mine.
Bebelu, m-am uitat la mine in foaia de rezultate de la Synevo si in dreptul intervalului valoric pentru pozitiv la IgG (>0.9) scrie asa:
"Un rezultat pozitiv este sugestiv pentru infectia recenta dar instituirea masurilor clinice nu trebuie sa se faca pe baza unei singure determinari. Rezultatul trebuie confirmat intotdeauna printr-o alta metoda de lucru si corelat cu efectuarea anticorpilor de tip IgG in dinamica."
Inteleg ca probabil o sa repeti analiza (sau un alt tip de analiza) - oricum vorbeste cu doctorul tau cat mai repede, el stie cel mai bine ce e de facut. Bafta, tinem pumnii sa fie totul bine!
10+
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)
kitzy spune:
Ciao fetele!
Ieri m-am speriat un pic ca toata ziua am avut niste pete bej-cafenii, chiar daca stateam intinsa, azi m-am dus pregatita sa merg la doctor, dar vad ca n-au mai fost probleme, sper sa nu se mai repede, cine stie din ce cauza au fost. In rest sunt destul de bine, greturi cateodata, n-am nici balonari, nici dureri, nici burta, nici nimic, parca nu pot sta linistita ca nu ma simt gravida deloc la cate saptamani am. Pana merg la control mai am o saptamana, sper sa fie ok.
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008) si
9+