Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Neatza burticute. Eu acum ce m-am trezit si plec din nou la servici. Eu am anuntat ieri la servici si verbal si scris k sunt gravidutza. Sefa mea e f fericita pt mine doar k acum trebuie sa o ia de la capat cu recrutarile si nu stie ce persoana o sa gaseasca.
Pupici dulci. Vb dupa ce ajung si eu la servici.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Neatzaaa
Anemi... imi pare tare rau, cuvintele sunt prea sarace.... cred ca ar fi indicat sa-ti faci analizele de trombofilie , e cea mai frecventa cauza a pierderilor de sarcina la varsta mica. Tinem pumnii sa vii cat mai curand cu vesti bune.
Mirelush ...tare m-am bucurat cand am vazut ca ai doi, rasplata pt tot chinul, faci foarte bine ca stai cumintica si eu incerc, am avut o saptamana co si acum am doua de medical, vedem cum ma descurc mai departe cu medicalul, nu vreau sa mai merg la munca, vreau sa stau linistita de data asta.
Bebelu cu mare drag, sper ca ai inteles ce am facut eu pe acolo, ca sa apara spatii am scris ceva cu o culoare care nu se vede, daca mai adaugi mai stergi din ce am scris pentru a da spatii. Sper ca ai inteles ceva din ce am explicat daca nu mai vb. Acum am vazut mesajul , le trec pe fete imediat.
Aditzule durerile de care vorbesti le cunosc foarte bine si sunt de la minunea de endo( ma rog leziunile micute care au ramas)Poti sa mai iei no-spa, sa linistesti "contractiile".
Eu sunt un picut mai bine, varsaturile s-au restrans doar seara, aseara am scapat, e greu sa nu ma apuce paranoia, greu cu varsaturi greu fara ele, cine sa ma mai inteleaga , joi merg la eco, sper sa ma linistesc.
Pana acum nu am pus nici macar un kg, dar am mancat si foarte putin, oricum nu ma plang ca au timp sa se depuna.

Madutz
sufletul meu
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Fara suparare, una e o decizie personala si individuala si cu totul altceva este etichetarea copiilor cu nevoi speciale drept "legume" si "handicapati".
Sa nu uitam ca anomaliile ale caror grade de risc se pot determina prin investigatiile despre care vorbim sunt doar o infima parte dintre afectiunile care pot dezabilita un bebelus si, in general, o persoana. Iar aceste investigatii, nu pazesc niciodata de riscul ca cineva sa se confrunte la nastere, dupa nastere, in timpul copilariei mici sau, in general, de-a lungul vietii, cu o dizabilitate. Si ma indoiesc profund ca unui parinte i-ar placea sau macar i-ar fi indiferent ca propriul copil sa ii fie etichetat drept "leguma" sau "handicapat" de catre "puristi eugenici".

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Inaioana...te sustin, cred ca ar trebui sa ne abtinem sa etichetam cazurile acestea foarte grele pentru parinti in cauza, intr-un anumit fel, nu ai de unde sa stii ce-ti rezerva viitorul si mai ales sunt atat de multe cauze care pot duce la copiilasi cu probleme, incat testele ce se fac, mai ales la noi in tara sunt infime.
Pup fetele si le rog sa mai zaboveasca putin asupra acestor lucruri.
Bunul Dumnezeu sa ne fereasca si celor bolnaviori si speciali sa le dea multa sanatate.

Madutz
sufletul meu
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Talida__ spune:

Buna fetelor

Pls Help: am niste dureri destul de acute in zona ovarelor (cand pe stanga cand pe dreapta) atunci cand ma ridic brusc de pe scaun sau cand ma aplec brusc. Aveti idee ce poate fi ?

_

www.pregnology.com/preggo-ticker.php?day=11&month=02&year=2011" target="_blank"> My baby
4 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

mada sa sti ca ma gandeam ca aceste dureri sunt de la endo , pt ca le aveam si inainte seamana cu cele din timpul menstruatiei si de la ovulatie ...deci nu simt nimik nou ! sper sa nu afecteze ...dr mi-a zis ca cea mai buna solutie pt endo este sarcina si sa stau linistita ca nu vor fii probleme. Ma bucur ca esti putin mai bine . Ieri am luat nospa ...azi ma simt mai bine dar nu am mai luat ca am uitat pastilele acasa .

irina am facut analizele , sunt bune ! nu ma ustura la urinat , nu simt nimik doar o mica durere de care spun , in fine .

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

talida ...tocmai vb de dureri ...da si eu am asa ...cand ma ridic ma doare in dreapta ca si cum as avea ceva , cand ma asez uneori la fel simt ca ma asez pe ceva !!!

ralusha suntem amandoua nascute in aceeasi zi

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Talida eu stiu ca sunt normale durerile

Mami puiutului Vlad Mihaii 05.02.2009 si samburel mic de 8 saptamani
Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Talida__ spune:

Aditza pe mine ma doare cam ca la ovulatie. oricum daca vad ca se intensifica durerea sun la doc.

Pe mine m-a chemat la Eco tooocmai pe 17... joia viitoare. nu stiu ce fac pana atunci ca imi fac o mie de ganduri

Vreau si eu in listuta pls: UM 04.05; DPN 11.02.2011; Data nasterii 09.08.1979

_

www.pregnology.com/preggo-ticker.php?day=11&month=02&year=2011" target="_blank"> My baby
4 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ziceti-mi si mie va rog..
mi-au iesit rez la CMV
si am asa:
CMV igm reactive (2)
igg nonreactive (0.3)

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 10+

Mergi la inceput