Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (8)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Roxx, imi pare rau ca se intampla asa ceva, insa poate e mai bine ca in felul asta te vei linisti si vei avea mai multa grija de bebe.
In cazul in care gasesti un medic care sa iti dea o adeverinta in care sa scrie ca ai o sarcina cu risc crescut angajatorul este obligat sa iti plateasca salariul intreg pentru doar 6 ore de munca. Nu te sfatuiesc sa pleci acum de la locul asta de munca pentru ca e dificil sa gasesti altceva in conditiile actuale, insa iti poti face viata muuult mai usoara.
Iti indeplinesti strict sarcinile de serviciu si asta e...sa se descurce cu restul noul sef si sa gaseasca solutii. NU au voie sa te dea afara. Insa e musai sa anunti oficial ca esti insarcinata, cu scrisoare in doua exemplare, cu exemplarul tau cu numar de inregistrare...tot ca la carte.
Eu cred ca merita sa te odihnesti si sa te ocupi putin de tine. Cand vine bebe trebuie sa fii odihnita ca sa faci fata fara probleme.

In legatura cu testele, eu voi face toate testele pe care le consider necesare ca sa stau cu sufletul impacat, pentru ca nu consider corect fata de copilul pe care il am deja sa aduc pe lume un alt bebe cu probleme majore...E o decizie foarte personala. Ma rog la DD sa nu fie nevoie sa iau o asemenea decizie niciodata.

Eu la prima sarcina am fost la mare in luna a 7-a cu acordul medicului. Doar ca am avut grija sa stau sub umbrela si sa imi feres cat mai multa burtoiul de soare...M-am balacit...totul a fost ok.
La sfarsitul lui iunie vom merge la mare si inca odata si la sfarsitul lui august.

Luna, cred ca vreau si eu niste sapunele...poti sa-mi trimiti pe PM care sunt conditiile? Mersi mult!

Matei Gabriel 24.08.2008 foto

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Buna dimineata dragele mele...
Sper ca pentru voi sa fie mai buna decat e dimineata mea!!!
roxx26 capul sus, mami, pt ca prin ce treci tu trec si eu la servici. Eu inca nu am anuntat ca sunt graviduta, dar cateodata am zile cand imi vine sa plec acasa si sa nu ma mai uit in urma, dar din pacate... ma opresc nenorocitele de rate.
Dimineata cand trebuie sa plec la servici imi vine sa plang, ma duc din ce in ce mai greu, dar ma consolez cu gandul ca mai am cateva luni si scap. Avem o sefa super extra foarte isterica, care e nemultumita tot timpul, si chiar daca stau la birou tot pana seara, tot nu fac nimic. Si colac peste pupaza, stie sa urle tot timpul, mergem ca pe sarma cand e ea la birou. Am colege care incep sa tremure cand intra ea pe usa. Nu sunt nebuna ca stau in stresul asta, tot ce ma retine e salariul , in rest as fugi mancand pamantul. Oricum , pe langa ca in birou eram 3, si acum sunt doar eu, si fac ce faceam 3 persoane acum 2 ani, imi vine sa urlu cand ma gandesc ca salariul meu e la negru, pe contract am doar minimul pe economie.
Ma gandesc cu groaza cum ne vom descurca cu salariul sotului care se va duce pe rate, si cu 8 miloane va trebui sa platim taxe si sa traim, dar DD ne va ajuta si pe noi sa ne descurcam cumva (sper, adica incerc sa imi fac curaj singura, pt ca nu prea vad zile bune pe plan financiar din noiembrie).
Imi cer scuze ca apar si eu cu placinta mea aici la voi, dar cand am citit de Roxx26 am intrat in borcanul cu melancolie si mai tare.
Va pup pe fiecare in parte si nu uitati sa zambiti , orice ar fi.
Si... va rog sa imi tineti pumnii azi la examen... ca nu am invatat extraordinar de bine... dar sper sa trec cu bine.

Happy 7+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

mica_daria multa bafta la examen! Noi iti tinem pumnii si stim ca vei veni cu vesti bune!
Offff, mai fetelor. Incercati macar acum sa nu va mai stresati pentru toti "desteptii" de sefi...

10+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

neata fetelor

va intrebasem si io ceva..........numai conteaza

roxi, daria imi pare rau ca treceti prin mom grele la servici , sa va ajute d-zeu sa treceti peste ele ! Stiu ca este foarte greu dar ganditi-va ca aveti o minune in burtica si nu are rost sa ii faceti rau .Incercati sa gasiti solutii care sa avantajeze , va tin pumnii.

in legatura cu testele .. cred ca voi face tot ce este de facut , orice test , orice analiza ...eu m-am chinuit f mult sa obtin aceasta sarcina si de aceea vreau sa stau cu sufletul impacat .

va doresc o zi usoara si fara greturi !

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu

Mergi la inceput

AditzaC, la fel ma mai doare si pe mine burta in unele zile, si cu urinatul la fel, e mai greu, si cateodata ma doare cand urinez. nu stiu daca e normal sau...adica nu ma doare burtica rau dar simt o jena atunci cand urinez, iar cu asta nu am avut treaba niciodata.
cu mirosurile la fel, e jale mare. Am devenit atat de sensibila la mirosuri, ori ca e un mirou urat ori unul placut dar prea puternic. Pfff...

Happy 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

daria ...multumesc pt ras ...ma ajuta sa stiu daca aveti si voi simptome de genul sau nu . EU ma gandesc ca poate sunt racita la ovare ....tot ce este posibil pt ca sunt f sensibila si atunci cand am ramas gravida eu ma luptam cu o raceala . Dureri ca la cm ai ? cica acelea ar fii contractiile !
Azi de ex pana acum am simt ok , nu ama vut contractii ....sunt in schimb ffff balonata , constipata si am o mica jena in dreapta .La mine sunt dureri care le aveam si inainte sa raman gravida , eu avand endometrioza de aici am avut multe simptome si dureri si nu stiu daca sunt sau nu normale si acum . Maine merg la dr si il voi intreba .
Te pupik

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Roxx da-i naiba de idioti, ca vei intra in concediu si scapi de ei

Mirela pne-ti la semnatura doua fetisoare sa stie toata lumea ca esti posesoarea a 2 bebei

Carmen mama ta e nebuna, ce naiba are?????parca ea il naste si creste, te va ajuta ca orice parinte dar.....eu la cata ambitie am n-as chema-o deloc sa ma ajute si m-as descurca eu cumva

Bebelu sa iti faci toate analizele posibile daca ai antecedente in familie

Tierry nu face prostia asta, anunta in scris, eu stiu cazuri in care fata a fost data afara desi se intelegea bine cu sefii

Dangabriela poti sa mergi la mare cu siguranta, numai sa stai la soare la orele permise

Mie ieri nu mi-a fost bine deloc, am fost ametita si mi-a venit sa vomit tare.

Mami puiutului Vlad Mihaii 05.02.2009 si samburel mic de 8 saptamani
Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Ai dreptate aditzaC, nu prea ti s-a raspuns la nedumerirea ta. Scuze...
Din cate stiu eu usturatul sau orice alta "jena" la urinare ar putea scoate la iveala o infectie urinara. Ti-ai facut analizele?
Eu nu am probleme cu durerile de burtica, nu am avut deloc de la inceput. Chiar daca am auzit ca-s normale, din punctul asta de vedere DD m-a ferit.
Ai grija te tine si cel mai bine povesteste cu dr tau!

10+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Aditzadureri de burtica ca si la CM nu mai am, am avut pana acum 2-3 saptamani, erau cam intense dar cu timpul au disparut. Mai am poate dimineata cand ma trezesc, in rest e ok. Doar greata non-stop!!!

Happy 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Mica-daria si eu am o mica jena la urinare. Nu ma ustura tractul urinar sau ceva, doar ca o jena in burta. si mai ales cand tin mai mult timp pipi. sper ca nu nimic grav. Ma mai doare si burta, nimic insuportabil si sanii! aici e belea, mai ales cand ma intorc in pat sau ma dau jos!
Blue night sunt de acord cu tine : nu o viata de leguma doresc acelei fiinte pe care o aduc pe lume.
Aici in suedia, la monitorizrea normala, la spital(se face cu moase calificate) nu ti se face eco decat dupa 4 luni. Asa cred ca vor sa limiteze nr de avorturi, dar au f multi handicapati. Noroc ca exista si asistenta medicala privata, dar nu-s multe cabinete.
Asta e. Speram sa alegem sa fie bine pt toata lumea.

10

Mergi la inceput