Puiuti de Randunici 2008!! (420)
Raspunsuri - Pagina 20
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami33 Intrebare pt fetele din Bucuresti: cam cat ar ajunge taxiul din gara pana la aeroport baneasa??? _ Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008) "In aceasta viata nu putem face lucruri marete. Putem face doar lucruri marunte cu enorma dragoste." |
Depinde ce fata ai

Pardon Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
mimonix spune:
Am vazut si eu don'soare superbisime Briana si Beca 
As mai zice dar asta a varsat toate bombonicile micile pe jos 

aha, uitasem...si pe alex si pe don'soara Sabin i-am vazut 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
Nicoleta spune:
M-am taiat la degetul mare, m-a tras piciul de mana exact cand taiam ceapa... si tzac! Sunt beteaga vreo cateva zile, nu e rau, dar cum ating, cum tasneste iar! Uf!
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Nicoleta spune:
Mimo, papa baiatul bombonici?? Ntz, ntz... Neblenduite, sper!![]()
A trebuit sa culc pici miorlait, ca nu si-a facut somnul... in curand vine Stefan cu tipa de germana... se va trezi M, va plange de foame... unde sa-i dau, ca vor sta in living "germanicii astia"... Uf!

numeioana spune:
Fetele, help! Mi-au iesit leucocite in urina 25 000... stiti ce inseamna?O fi sigur infectie urinara? Maine ma duc sa duc si pt urocultura... Ufff!!
mami de David si samburica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Nicoleta spune:
Ioana, imi pare rau. Nu stiu ce ar putea fi. Hai ca afli si o scoti tu la capat!

daciana.t spune:
offf ioana sper sa fie totul ok....
am fost si eu luni la control si echo, bebe e ok ii bate inimioara, se zbenguia de numa pe acolo l-am vazut cum dadea din manute. mi-a recoltat din col...am o listaaaa lungaaa de analize plus dublu test..si sunt in dubii daca sa il fac sau nu...nu din alta cauza decat ca in maxim 10 zile ar trebuii sa il fac si acum chiar nu dispun de banuti 

11 saptamani si 2 zile: translucenta nucala:0,8mm ce sfat imi dati?
la Daciana cand am facut dublu test nu am iesit in nici o grupa de risc
dar dr zicea ca la fiecare copil e diferit
offf daca gasitit pomul ala care face bani va rog sa imi pastrati si mie macar o ramurica
ca o sa o i-au razna din cauza banilor...astept actele de la bucuresti sa imi depun dosarul la somaj, dupa care sa astept sa imi intre indemnizatia de somaj...si pot astepta si 3 luni
...trebuie sa vb la banca sa vad cum sa fac sa nu platesc cateva luni
la telefon tot asa trebuie sa vorbesc , sper sa se poata rezolva
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia
si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
clauclau spune:
Trebuie sa va spun neaparat ca Rebecca a facut pipilica la olita in seara asta.

Am inceput de ieri operatiunea olita si a stat in casa in chilotei si maieu, fara pampers. Si acum o ora mi-a zis sa-i dau olita ca face pipi si apoi o aud
: repede, mami!
Si i-am dat fuguta chiloteii jos , s-a asezat pe olita si a dat drumul imediat.
Vaiiii, ce mandra sunt de ea!
Stiu ca asta nu-i tot, dar e un inceput bun.![]()
Gata, m-am laudat, am vrut neaparat sa va spun.
Acum fug la programul de seara, nebunie mare...
daciana.t spune:
clau, felicitari pentru operatiunea olita...
si la noi seara trecuta prima noapte cu chilotel...nu a facut deloc in pat...al 5 jumate insa era la noi in camera cu olita in mana 

si a facut la olita
sa vedem cum o sa fie in noaptea asta 
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia
si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
Simo27 spune:
Vad ca a inceput sezonul frizurilor de vara-Dudu,Bubu-e cumva si Mufarinul??ca nu l-am vazut
,zicem si noi -prezent
,azi am tuns baietii
!
De sambata baiatul meu face pipi doar la olita,duminica dimineata papmersul era uscat si copilu vroia la olita desi era cu pampersul pe el
!Azi de dimineata la fel..si sa va zic una taaare:m-am dus sa il culc pe Siluan,Sam se juca in alta camera si cand am mers la el sa vad ce mai face ca prea era liniste
,baiatu avea in mana o maturica pe care o luase din baie si isi aduna caca de pe jos,de fapt se chinuia sa il puna in faras
-ce rau imi pare ca nu am facut poze
!Am baiat mare,daca face mizerie si curata
![]()
!