Puiuti de Randunici 2008!! (420)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

edit ca l-am trimis de 2 ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

vali, a fost fff usor, eu l-am tinut in brate si maica-mea l-a "executat"
ralu, haaaiii, mai, si abia acum v-a zis??? Am mai auzit cazuri la Duni, dar s-a aflat cu mult timp inainte, au avut timp oamenii sa-si gaseasca altceva.

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

"In aceasta viata nu putem face lucruri marete.
Putem face doar lucruri marunte cu enorma dragoste."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Cami, ce scump este tunsulica!!!si inainte era, dar si acum imi place!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Imi place cum l-ati tuns pe Mufa dar si fata de vara a lui Bubu e de nota 10 Cum ii transforma pe ei tunsoarea in minibarbatei Mai am de admirat don'soarele
Bulgaru' tot bulgar , paziti-va masina oricum Iar romanu' tot roman, mai ceva ca bulgaru' Noi inca n-am rezervat nimic, ma uit si ma tot uit la niste cluburi de golf din Turcia...niste super extra vile la niste super extrapreturi...ramane sa-i contactez sa vad daca citesc bine ce citesc pe site, ca doar stiti ca am probleme cu vederea
Cat despre soare, feriti-va!Nu crema e solutia ci umbra ...asta va zic asa, cu inima stransa, ca si eu sunt fan inrait plaja si mare
Intai sa raspund constiincios la ultimele sondaje de opinie:
1) Chestia cu violenta eu cred ca 90% e in sange si depinde de temperamentul mostenit si exemplul familiei. Un copil provenit dintr-o familie cu nervi va face afara ce vede in casa. N-ai ce pretentii sa ai sa intervina parintii care probabil sunt mandri de progeniturile lor atacante Se educa in timp (daca exista un educator) stapanirea de sine, dar deocamdata sunt prea mici pentru asta. Si nu in ultimul rand, peste inca vreo doi ani se vor forma grupulete (bisericute) functie de preferinte. Acum reactioneaza si ei cum pot. Al meu plange tare (TARE) daca e atacat si la fel de tare daca i se ia jucaria sau nu i se da o jucarie. Nu are tendinta sa lovesca dar are o guuuuraaa si e un paracios , mama mama!
2) Olita e obiect de decor inca, dar e adevarat ca nici n-am insistat decat pentru amuzament. O sa cumparam chiloti intai, e o idee
3)Mananca oricunde numai la masa nu, a se intelege ca trebuie legat ca sa manance: de cele mai multe ori in scaunul lui , rar in carut. Altfel o sterge , n-are timp de pierdut cu d-astea
Si acum urma o intrebare, dar am uitat-o Revin eu cand imi aduc aminte ce problema existentiala mai aveam Mi-e mila de mine

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Ma bucur ca v-a placut minibarbatelul meu.
Nanele lui sunt suparate foc pe mine ca l-am tuns , desi le-am pastrat si lor cate un zuluf legat cu funda rosie

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mimo, tu ai dreptate cu exemplul din familie vizavi de violenta, dar ce te faci cu Rebecca care nu a vazut in casa niciodata violenta si nici tipete, urlete. Iar ea ( in parc) daca este atacata , ataca la randul ei. Nu stiu, asta este instinctul pe care il are pe moment...se crizeaza foarte repede si ridica si ea manuta...Astept si eu sa treaca faza asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Cat de draguti sunt baieteii la freza de vara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

salut
am vazut pozele cu baietii tusulici,frumosi rauuu..am vazut-o pe Briana sarbatorita,superb toruletul HM...am vazut-o pe Becca si Razvanel ..toti niste frumosi

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ca bine zise mimo, ce-i transorma tunsoarea in barbatei!ii sta suuuuper lui Luca noua tunsoare de vara!
am vazut frumosii claudiei si imi place tare cum ii vine Beccai lochita loza de la Muf, si i-a placut si lui, ca tare o striga 'Becaaa'
ce party misto la Brianna, o draguta toata! super tort, faina gasca!
nicoleta hai ca sigur iese bine analiza aia, sunt convinsa!
..ma duc in parcul din rond sa-l alerg pe Muf, apoi la munca..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Intrebare pt fetele din Bucuresti: cam cat ar ajunge taxiul din gara pana la aeroport baneasa???

_

Mergi la inceput