Puiuti de Randunici 2008!! (420)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Claudia,daca pot sa te ajut cu ceva,orice sa imi spui!
Ce delicioasa e Rebe,are niste falcute!
Ioana,nu stiu ce sa iti spun...sa nu fie grav!

Ma duc sa iau baietii din cada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ioana, 25000 in urina? Daca e real, e infectie sigur! Asta e, duci RAPID pt urocultura si te tratezi dupa antibiograma cu ce o merge in sarcina. Hidratare maxima!!
Claudia, cati ani ai?? Mai da-l naibii de test!
Dupa ce ca-s varza de oboseala cu alergatul intre spital, mama si perfuziile ei si Iulia acasa, mi-a facut fata febra Am culcat-o cu 38,4 dupa Eferalgan, 3 doze de Influcid si Nurofen. Nush ce are, era f energica, chiar prea agitata (asta dupa ce initial tot cerea nani, nani pe la 18.45), a mancat de seara chiar cu pofta, a cerut afara de m-a capiat si am scos-o cu febra cu tot nitel, pe langa casa...
La noi azi operatiunea olita a fost un esec total...nici cea mai vaga intentie sa ceara olita, a facut pe ea in draci si in casa si afara, uscatorul de rufe e PLIN de schimburile spalate...sa nu mai vorbesc de covor de 2 ori, de parchet, de 2 perechi de sandale de piele bine imbibate...Nu stiu, nu stiu cum de la altii merge asa usor si la ea nu. Bona zice sa nu dam inapoi, ca daca ii punem iar pampers nu va mai intelege nimic...si partial are dreptate...al meu zbiara ca uite, copilul are febra si mie imi arde de educat la olita si lasat fara pampers...si partial are si el dreptate (nu in sensul ca de-aia a racit, ci ca o stresam poate prea mult). Habar n-am, important acum e sa trecem noaptea cu bine si sa fie maine bine si fara febra.
Dar eu sunt cam sfarsita de puteri si psihic ma cam tin de un pai sa nu ma copleseasca...

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

naty am 31 de ani...

offf imi pare rau ca are febra Iulia, incearca maine si niste oscillo(doza noastra rec. de homeopata este 1/4 dintr-un tubulet, in acut ii pot da pana la 5 doze pe zi), vitamina c picaturi..

nu cred ca o stresati cu pampersul, cel putin nu atata timp cat nu stati cu gura pe ea mereu sa faca la olita. Poti incerca asa: fara pampers, indiferent daca face sau nu la 2 ore se pune pe olita. Ideea e ca copii sunt foarte usor distrasi de altceva si nu au controlul sfincterian foarte bine dezvoltat...cred ca asta sti si tu , Daci a reusit abia in 3 saptamani sa invete cand sa ceara si sa nu mai scape pe ea..si, de, ea a cerut singura chiloti! ca eu nu vroiam inca sa o stresez...

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

Capitolul nou

Mergi la inceput