Puiuti de Randunici 2008!! (420)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

aaa, fiind cu "capu' " am uitat sa raspund la cele doua intrebari (or fi fost mai multe dar eu doua mi-am amintit si m-au chinuit toata plimbarea )
1) Olgu, vad ca deja ti-au raspuns fetele, in zona Billa de pe Barbu Vacarescu . Daca stiam ca Gudinda sta chiar acolo ne infiintam cu o bere la ea in balcon si parcam masinile pe locul doamnei (ce vaca nesimtita ...de doamna zic )
2) Ramo , de la Kika din militari am luat masina cu 30 ron. Mai au pe la Real unele mai micute un pic la douazecisiceva , nu mai stiu exact.Marea diferenta de 5 lei consta in manerul mai inalt si o paraitoare d-aia la roti , d-aia de uram eu anul trecut Imi vine sa intru in pamant cand trec pe langa cate un bebe care doarme in carut cu paraitoarea
Asa...dedicatia pentru Nico era o aluzie fina la marea si lata si goala alee pe care se dadea Matei cu bicicleta ,in filmuletul pus de ea. Ca eu veneam de pe marea si lata si aglomerata, suprapopulata si preacacata (la propriu, PUTEEE ) alee din IOR la ora aceea.
Va multumesc pentru laudele la adresa frezei si a copilului, mie parca tot in pozele alea de la tara, pletos , mi se pare mai mumos...dar e mumos oricum , manca-l-ar mama pe el de pui facut la batranete dintr-un ultim ovul ratacit prins in offside cand cauta iesirea

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mai, mie, sincer, imi plac baietii cu plete (nu tuturor le sta bine, ce.i drept, lui A ii sta bine tuns scurt ).

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

.........Mimo esti bestiala cu ovulul ratacit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix
dar e mumos oricum , manca-l-ar mama pe el de pui facut la batranete dintr-un ultim ovul ratacit prins in offside cand cauta iesirea

Nico, am zis, e absolut o chestie de gust. Si legat de baietei, Dudel nu e primul-i-am zis si Ioanei cand l-a tuns pe David ca-i sta mult-mult mai bine...i-am zis si bonei cand mi l-a aratat pe nepotelul ei proaspat tuns in poze...Sa nu te superi!
Da, Dudu, tzepuita ma culc, la propriu si la figurat, tot rece e apa!
Olga, sa stii ca nici eu nu o corectez...decat rareori, atunci cand de ex din cauza vorbitului cu tu nu inteleg exact despre cine vorbeste. Imi imaginez ca e o chestie ce vine in timp natural si stiu ca nu au la inceput f clara notiunea de "eu". De exemplu uite, asta seara cand am culcat-o, am mangaiat-o ca de obicei, i-am spus rugaciunea si am inchinat-o si ea zambind mi-a zis de m-am topit: "te ubeste mami". Ei, asta ce-o fi insemnand? Ca eu o iubesc pe ea? Sau ca ea ma iubeste pe mine? (ca uneori si la pers a treia vorbeste despre ea, Iuia)

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mama, sunt hiper-mega-plina, nu mai pot! Pocnesc! Mananc cirese compulsiv, imi plac de moooor .

Hai ca ne descurcam noi si cu Zone Arena, a nimerit el orbul Braila, d-apai noi concertu' . Mimo, danke, Billa o localizez muuuult mai bine decat strandul, deci am un reper in plus!

Eu lesin de drag cand vad baieteii cu plete. Mai ales tunsorile astea rotunde sunt cevaaaa . La adolescenti nu imi plac pletele deloc, la adulti ma lasa rece, dar la copiii Oricum, Dudu e frumos oricum, am zis!

Am uitat sa va spun ca Nila e bolnav, are nisip la vezica si nu a mai putut face pisu, avea vezica ca un balon, plina plina. A doua oara in 6 luni, data trecuta a scapat fara sonda, acum...l-am dus in pauza de masa la veterinar, i-a facut anestezie, i-a pus sonda, cu care sta patru zile...l-am luat seara acasa. Acum sta inchis pe balcon, ca altfel curge pisu prin sonda prin toata casa, ii dam pastile, mancare de regim...mi-e o mila de el, are guler si ochii tristi . Dupa ce se face bine, il ducem la tara, principalul motiv pentru care a patit ce a patit este sedentarismul, el se da jos de pe canapea doar ca sa manance sau sa plece din calea degetelor lu' Sof Of !

Olga 17+ si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Naty, am zis, imi plac si pletosii, si nepletosii. De ce m-as supara? Am vazut barbati cu par absolut suberb!! Lungut! Si barbati rasi in cap extrem de sexy... eu cred ca fiecaruia ii sta mai bine intr.un anume fel. Mie imi plac baietii mei cand au plete, dar imi plac si cand nu au (normal, nu?). Daca ar fi sa nu transpire atat le-as lasa parul lungut. Dar transpira, este si cald... la astia paduchii sunt "in floare" ... Asta ne-ar trebui! Asa ca ii tund, mai ales ca-i vara. Insa de A imi place tuns scuuurt!

Mergi la inceput

Olga, sanatate lui Nila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

naty, toata viata mi-au placut pletosii!!! si m-am maritat cu un chelios!!! . macar stiu ca l-am luat asa si ca nu ma induce in eroare cu plete la tinerete si chelii la maturitate

in 2-3 zile iti arat chilotii , nu ai mei, aia de pishu

luny, habar n-am cum facem,ca al meu nu mai are drum prin unirii, dar ne sfatuim pe mess si vedem noi. oricum, acum sunt cu niagara la nas, asa ca mai bine o mai amanam. sau daca iti este mai comod, oricum cred ca e mai ieftin decat benzina, iti dau prin curierul ala al meu de 9 lei transportul. vorbim zilele astea, e pe mess nu am mai intrat ca sunt in criza de timp.

clau, azi am fost la scoala, am luat masuri de uniforma, imi place d-na, are figura de tanti buna la suflet. sper sa nu ma insele flerul...

multumesc fetelor referitor la aprecierea mineralelor mele . bine ar fi sa placa si altora, insa, cam slabut... si azi am primit propunere de la unii dintre colaboratorii de la care am luat, sa le devin partener, sa fiu reprezentantul lor in Ro....la naiba! pai de unde scot eu bani sa ma fac reprezentant??? asta necesita zeci de mii de euro(lire), plus ca inca in Ro, clientii la asa ceva ii numeri pe degete...uffff, mama ei de treaba!

fug sa dau cu pm-ul in cineva drag stie ea cine.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

mimo pt raspuns...

Citat:
manca-l-ar mama pe el de pui facut la batranete dintr-un ultim ovul ratacit prins in offside cand cauta iesirea
..fata tu nu esti normala

sanatate lui Nila...
ariel sanatate

si cu asta am incheiat ziua..va si somn usor....

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

si muuuuuuulta
record: am dormit 2 ore jumate, de la 5,30-s trezita!..si mai sunt si singura cu teroristul!
olga ce mila mi-e de bietul Nila, offfffff ale mele se tin bine, sunt tinerele, abia 4 ani au.. ma ingrijoreaza nitel ca Leelloo are o galma, ca o alunita asa, pe langa un ochi, si creste vad, se tot mareste..
ariel nici eu nu mai am drum pe la Unirii, acum merg Muncii-Stefan cel mare si parc, astea-s traseele in ultimele luni..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput