Puiuti de Randunici 2008!! (420)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

promisiunea e promisiune

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

eheee, isi facura gainile treaba, s-a halit castronu'? imi place baiatul tuns, bine ca a scapat de chica aia! am vazut si Andreiul cu giani bruneta pe final

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Olguta Zone Arena e pe Barbu Vacarescu, aproape de fostrul strand Cutezatorii (sau acum SPA-ul lui Pescariu)

Am vazut si poze cu frezatul Vladus, si cu Mufi cu palarie (astept sa-l vad si pe el tuns!)

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

baietii au plecat afara si ap foto e in rucsacul copilului, asa ca tuns il vedeti maine...
sunt in ziua 4 de cm si ma taie spatele si burta de abia stau in picioare..deci voi avea o noapte lunga la job..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Olga,

MA OMORI!!!!!!!!!
Cum adica se muta la Zone Arena? Nuuuuuuuu!!!!
Mi-a crescut pulsul instant, si tensiunea. Fac infarct mai!

Deci, vin ca tot omu' obosita de la servici, pe la 8 jumate si cand ma apropii de casa . In viata mea nu mai vazusem asa ceva! Masina langa masina, parcate legal si ilegal, pe toate strazile, in tot cartierul . Ma opresc langa un politist si intreb: ce s-a intamplat? Cica era concert Bob Dylan. Altii se invarteau de 2 ore sa parcheze masina. Asa a ajuns masina mea parcata in alta parte.
Mai, deabia am fixat stergatorul ala la loc!

Va rog mult sa-mi comunicati in ce zi e minunea sa stiu si eu cand ma loveste fericirea!

Daca si Ramstein o sa fie tot aici, mai am nevoie de un rand de geamuri si o parcare privata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

As usual

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mimo, ce baiat tus si frumos am vazut ;)! Multam de dedicatie, hai pe la noi sa vezi, 8mp de nisip numai pentru noi, o ora!!!

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Gudinde, cunosc senzatiile! Slava Domnului ca am scapat...Cand stateam la doi pasi de stadionul Progresul pe care deseori erau concerte, la fel as fi simtit nevoia unei parcari private si a unor geamuri triple. Si cum (nu dati cu rosii!) eu nu sunt o iubitoare a trairii concertelor "live"...(oo, la TV sau pe dvd daaa, e perfect, dar sa-mi zdruncine urechile si retina si sa ies de acolo surda nuuu)
Mimo, avand in vedere ca: 1) l-am considerat totdeauna pe Dudelea un baietel ff frumusel; si ca 2)dintotdeauna am detestat la sexul masculin pletele, la orice varsta (iar nu dati va rog cu rosii, chestiune de gust) => ca Dudelea arata acum sen-za-tio-nal, l-as pupa non-stop si i-as manca ochisorii aia visatori si mari care acum chiar se vad! Serios!

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Iar au defectat vecinii centrala blocului si nu mai e apa calda Pe Iulia am culcat-o jegoasa iar eu, desteapta, apucasem sa-mi fac de proba "tzepi" in cap cu gel ca sa vad cum mi-ar sta, in ideea ca azi ma spal pe cap. Cu tzepii ma culc acum (si nici macar nu-mi place cum imi sta )
Tocmai am terminat de facut pe exterior termoizolatia apartamentului (restul colocatarilor n-au vrut sa-si faca si cum nu suntem asociatie constituita ne-au lasat in pace). Acum se uita cu jind si vreo doi ne-au zis ca am facut o treaba super si ca-i tenteaza si pe ei. Ei si s-a facut mizerie, normal. Azi cand veneam din parc m-a luat unul la raspar, ca nu s-a facut curatenie ca lumea si ca "sa-i spuneti barbatului dumneavoastra ca e un increzut arogant care nu se pricepe la nimic dar se da mare tot timpul" (textual). Zic: "bun, de ce nu-i spuneti dvs personal asta?". Raspuns: "pai poate daca-i spuneti si dvs il convingeti ca asa e" () Mentionez ca nu reuseam sa-i intorc spatele mai repede din cauza Iuliei care ma pisa sa-i fur visine din visinul celor din curtea alaturata ("vei sa mananci visine, vei sa mananci visine")
-apropo, oare cand o sa inceapa sa vorbeasca despre ea la persoana I??

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ralu, thanks .

Si noi care venim direct de la serviciu pe 18 ( pe 18 e , intr-o vineri ), sa vezi ce gasim loc de parcare...

Naty, Sof de vreo luna de abia a inceput sa vorbeasca despre ea la persoana I. Mai scapa, dar rar, chestii la persoana a doua. Sa stii ca nu am corectat-o niciodata, isi capata singurei constiinta de sine si atunci...apare si EU in context De vecini...ce sa zic?!? Ai mei nu au fost niciodata atat de directi , desi sunt convinsa ca la fel gandesc si despre noi. Macar pastram aparentele si suntem politicosi unii cu altii!

I-am culcat pe amandoi, mananc si eu niste cirese si ma culc.

Olga 17+ si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

M-a dat gata vecinul lui Naty cu tupeul lui Si zici ca o sa dormi asa tepuita
Daria mananca in scaunul ei, numai in deplasare mananca la fiecare de la masa in brate dar si la noi, si la bunici ducem scaunul ei de masa, si e comod pentru ea, si se cere sa pape in el!

O pe Gudinde, sper sa nu ai incidente neplacute de pe urma parcarii mai indepartate!

L-am vazut pe Dudu frezat, imi place tare, e frumusel tare, tare Si mie imi plac baietii gigel, tunsi

Simo eu sunt sigura ca va fii bine cu Micul, totul!

Edit sa o pe Olga care mananca si ea cirese acum, ca si mine sa ne fie de bine, ca de bune sunt

Mergi la inceput