Puiuti de Randunici 2008!! (420)
Raspunsuri - Pagina 13
natynic spune:
Vali,
, da, am luat perfuzoare si seruri si le duc eu, prin rotatie, pe cateva asistente de la mine de pe sectie in functie de cum au si ele turele. Mai avem de facut perfuzii pana sambata. Mi se paremai limpede la cap dar e f deprimata si plange ca nu poate citi (din cauza ingustarii campului vizual) si asta e o mare problema caci ea neintelegand ce i se spune comunica mai ales scriindu-i-se totul si citind. Neuroloaga mi-a zis ca e de asteptat sa treaca chestia asta, dar e de asteptat...
Sa va mai intreb ceva: unde mai mananca copiii vostri? Adica mai aveti scaunul special de masa? O colega de-a mea care are o fetita de 6 luni a inceput sa o diversifice, se chinuie sa-i dea de mancare tinand-o in brate si mi se plangea ca nu-i un moment financiar grozav dar ca le-ar cam trebui scaun de masa, mai ales ca puiuta sta deja bine in fund. Si brusc mi-a dat prin cap ca Iulia sta bine mersi deja in scaunul normal si i=as putea da fetei asteia scaunul nostru...Voi le mai dati deci in scaunul de copil?
Naty mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
clauclau spune:
Naty, Rebecca mananca in general in scaunul ei de masa, dar dimineata intotdeauna sta pe scaun normal si ne luam amandoua micul dejun. Este deja un ritual sa stam amandoua la masa ca oamenii mari ...cand se trezeste ma ia de mana , mergem la bucatarie si zice: mami, ce mancam?
In rest, la pranz in scaunul ei, seara la cina la fel, iar gustarile pe unde apucam.![]()
clauclau spune:
Mi-au placut discutiile despre copii si violenta , ma rog, violenta este mult spus la niste pitici de 2 anisori. Am studiat-o pe Rebecca si am vazut clar ca daca e atacata riposteaza intotdeauna, desi nu sunt de acord si sunt tot timpul langa ea sa aplanez conflictele. Daca e lasata in pace n-are treaba cu nimeni, dar altfel nu se lasa pana nu riposteaza si ea. Si nu pleaca sub nici-o forma de la locul conflictului pana nu-si rezolva problema. A fost o data o faza cand a trebuit sa stam si eu si cealalata mamica sa-i impacam efectiv pe pitici. Se imbrancisera reciproc si urlau amandoi dar nici-unul nu voia sa plece de acolo. Nu au cedat si cu diplomatie i-am impacat si i-am facut sa-si dea manutele si sa se imprieteneasca. Apoi fiecare si-a vazut de treaba si de drumul lui.
bitza037 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bitza037 Naty...am inteles si m-am linistit daca zici ca nu-i nimic special de facut![]() |
edit:si Antonia mananca in scaunul ei, dar nu mereu, uneori cere chiar ea sa o urc ca sa manace....acum, daca tu spui ca Iulia mananca numai la masa si scuanul este doar de mobila....
luny spune:
gata somnul, ce bine fu!
multumim de aprecieri, e buna si olita aia la ceva in casa![]()
vali in vama amergem, dar nu avem cazare, cautam acolo.. mai da-mi si mie linkul cu pensiunea unde gasisei tu, pls
mimo am vazut pletosul in actiune
zozellll, sunt cu paru' pe langa tine, ai grija!![]()
sa inteleg ca stela a avut accident de masina, imi pare rau, cand poti, da detalii, o sa vezi ca te elibereaza..
naty noi folosim scaunul de masa, e salvator de multe ori...plus ca mai deseneaza acolo,sau face cate ceva, dar evident, nu tine mult linistea, oricum, e ceva!![]()
ma duc sa pap..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bitza037 spune:
| citat din mesajul lui bitza037 Naty...am inteles si m-am linistit daca zici ca nu-i nimic special de facut![]() |
edit:si Antonia mananca in scaunul ei, dar nu mereu, uneori cere chiar ea sa o urc ca sa manace....acum, daca tu spui ca Iulia mananca numai la masa si scuanul este doar de mobila....
Olgutzika spune:
Hai ca iar zici ca am tras la jug, nu mai pot. Si mai si racesc, imi vine sa injur de nu mai pot!
Mimo, deci asa ceva nu se poate! Trebuie sa facem sa se revada copiii astia, ca uite, "ochii care nu se vad, se uita". Tot felul de stimuli prin imprejur
! Un scump Dudulea! Unde e, mai, Zone Arena asta? Vreun punct de reper, ceva? Ca se muta concertul acolo, vazui
.
Naty, ce mai face "pacienta de la cardio" ( aia pe care o stiu eu
)? E gravi sau nu
? Peste doua saptamani va fi sunat pacientul tau pentru programarea la operatie, in sfarsit are exudatele ok ( o sa iti povesteasca fiica pacientului mai pe indelete.. ca nu a fost deloc usor! ) Sanatate multa, inca o data, mamei tale.
Vali, am scos-o pe Sara din semnatura
. Nasol e ca nu il pot adauga pe Alexandru, nu vrea chip Radu. Si nu gasesc inlocuitor care sa ne placa amandurora 
.
Zoze, iti spun si in public ca ma enervezi cu agitatia ta, da
? Of, te-as lega de scaun! Sa stii ca daca viitorul meu finut este finut, si nu finuta
( al Ioanei adica ), trimit transport la schimb
.
Acum cu violenta picilor...eu inteleg ca au frustrari pe care le e greu sa si le controleze uneori, de aia unii o mai "incaseaza". Conflictele trebuie cumva mediate, eu insa nu fac niciodata educatie un public, nici Sofiei, nici celuilalt copil. Daca Sof este agresorul, ii cer scuze copilului agresat, incerc sa ii explic de ce ea a facut asta ( chiar daca sa zicem ca a fost provocata ), iar cu Sophie ma retrag putin sa vorbim. Am noroc ca ea nu face crize, deci am cu cine vorbi chiar imediat dupa episod. Daca este agresata, de regula raspunde, si ma cam irita, pentru ca urasc bataia. Violenta nu este justificata nici macar ca raspuns la alta agresiune.
Radu insa o lasa sa isi rezolve singura conflictele, mie mi se pare un pic cam abrupta abordarea asta. Pe principiul ca daca ea da in cineva, faptul ca ori si-o primeste inapoi, ori celalalt copil incepe sa planga, ii provoaca in mod evident reactii de pe urma carora invata ( e drept ca ii explica si vorbeste cu ea dupa aia, dar nu intervine pe moment, ca mine ). Si "vitavercea".
Olga
17+ si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
mimonix spune:
promisiunea e promisiune
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
clauclau spune:
| citat din mesajul lui mimonix promisiunea e promisiune Simona,mamica de Teo (16 ani) si DuuDuu (DOO ANI )Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea ![]() |
Super frezatul scump!

E mortal! Cum de nu ne-am intalnit noi in aglomeratia de duminica seara din IOR?
Cu Andreiu' si Giani ne intalnim de obicei la oite.