Puiuti de Randunici 2008!! (420)
Raspunsuri - Pagina 12
clauclau spune:
Nico, ti-am vazut baietii cu bicicletele, ce bine se descurca.
Ce-i merg piciorusele lui Matei, este un vitezoman.![]()
L-am vazut si pe pletosul Vladut cu gagica!
Frumosi rau amandoi!
Dar vreau sa-l vad si proaspat frezat.

Haios tare Muffilici cu olita in cap!![]()
![]()
luny spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mimonix
Asta poate sa te scoale si din morti, nu numai din mutenie ![]() Ori el si-a pus "poalele" in cap ori tu i-ai dat cu oala in cap dar oricum ar fi ii sade f bine ![]() Simona,mamica de Teo (16 ani) si DuuDuu (DOO ANI )Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea ![]() |
yeeeeeeeyyyyyyyyyyy, am reusit!!!

uite cum aparu' ea!

noutati: l-am tuns, nu prea scurt, da' e tuns ca nu se mai putea! vi-l arat pe seara, ma duc la nani..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
luny, ti-am vazut si eu ex-pletosul. 
Clau, Matei a invatat si la vale ridica picioarele, isi tine cativa metri echilibrul doar cu rotile. Speram sa invete repede pe 2 roti...
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

VALENTINA C spune:
salutare! Ne-am intors si noi de la tara aseara tarziu... Matei s-a jucat foarte frumos cu varul lui mai mare cu 9 luni, a stat prin curte toata ziua.... Eu m-am relaxat prin bucatarie...![]()
Nico, am vazut toate pozele, dar la alea cu inghetatele m=ai omorat definitiv (si pe maine ma doare in gat putin, asa ca exclus inghetata)
Stela, 

Olga, sigur nu da putza inapoi?
Vezi ca trebuie sa-ti schimbi semnatura![]()
Bitza, Antonia e bine? A mai facut febra? Pediatra lui Matei ne-a zis de vreo 2 ori de viroze cu eruptii
Naty, pana la urma cum ai facut cu perfuziile? Tatalui meu i le face o asistenta de la spital ( e prietena cu noi)
Luny, unde va duceti pana la urma? Tot in Vama? Ati gasit alta pensiune?
Simo, cat si cum doarme Micu? Lucutza a avut perioade cand era mai mic in care dormea si 2-3 ore.. Acum ,la fel ca Matei la varsta asta, doarme in reprize de o jumatate de ora si ma dispera
. si de cand am tot fost pe la bunici, vrea numai in brate.. Si cand doarme Matei, in loc sa ma odihnesc, trebuie sa-i fac atmosfera si neaparat in brate.. de-aia scriu repede, ca a adormit si acusi trece jumatea de ora... Dn fericire, noaptea are o trezire si apoi cea definitiva..
Mai ia Prednison inca?
Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);
dudurutza spune:
Am vazut cowboy de Luny, am stat cuminte la rand sa primesc imbratisarea de la Olga, pe care o
, am vazut pozici cu Dudel si gagica lui delicata, 2 frumosi, am luat
de la Zoze si il dau inapoi
, ca cine stie ce mai poate face cu nasul ca Samantha, si ii spun sa mai stea cuminte si ii doresc bunelului sanatate, il felicit pe fratior de Ramo si ii urez succes in viata si sa fie indraznet, o
pe Stela, si poti conta mereu pe imbratisarile noastre si nu numai
, am asteptat pe Bitza sa zice ceva de antonia, mai are bubite, de la ce sunt, astept, o
si pe Vali-harnicutza, care se relaxeaza in bucatarie!
Acuma merg si eu sa ma relaxez, ca ma trage patul, ii inteleg pe studenti, e ceva in sesiune cu oboseala 
Simo27 spune:
Cuscra,stii bine ca te iubeste Doamne-Doamne

Vali,si bebele meu ma termina in unele zile cu somnul,cum spui juma de ora
,dar azi de ex mi-a dormit cate 2 ore la fiecare somnic-acum,dupa injectie doarme dus.
Inca mai are predinson pana joi,vineri analize ,eco si sunat dr de la bucuresti....ce va vrea Bunul Dumnezeu!
Cu bratele,al meu e campion
.Dupa atatea indurate prin spitale,iti dai seama ca bratele sunt favorite.da se face el mare..sa dea Domnul cat mai repede![]()
Tb sa ii fac paste lui David.Inca nu l-am vazut pe Mufarin![]()
tonic spune:
Multumesc pentru urari fete frumoase! Sa vi se intoarca toate gandurile bune insutit, inmiit, atat cat va trebuie!

+ ceai pt Gudinde si alti doritori

si urez si eu LA MULTI ANI! cu sanatate si bucurii Brianei, Lui Adrian sot de Nicoleta, Lui Catalin pui de Roxana si Ancai alaturi de pompierul ei si de Micul Cowboy poate si o surioara cand o veni vremea
.
Sunt pe fuga zilele acestea ca nu am fata la secretariat si ii tinem locul care cum putem, alerg dela un birou la altul cu traducerile mele, dar tot mai intru cate putin sa va citesc.
Va pup si va imbratisez cu drag, pe cele care au mai multa nevoie si un
in plus.
Olgutza felicitari pt baietel, cred ca Sophie va fi o surioara grozava!
Zoze ai grija de tine si de fetita sa stea in burtica pana la termen si multa sanatate bunelului.
Naty multa sanatate parintilor, dar mai ales tie, sa nu te epuizezi cu atatea griji pe cap.
Fug acum la munca, poate reusesc sa intru mai tarziu de acasa sa mai improspatez tratatia.
bitza037 spune:
Vali, asa imi zicea si Luny ieri ca unele viroze dau eruptii si se pare ca asta este explicatia dupa parerea mea, la dr. de abia diseara la 7.45 am programare, ca lunea este dupa amiaza la cabinet......in afara de febra si eruptia asta , absolut nimic nu a avut....
si inca ceva>imediat ce-i dau sosetele.pantalonii jos bubitele nu mai sunt, dar in cateva secunde reapar..... am impresia, dar nu sunt sigura, ca la caldura dispar.....
Dudule

clauclau spune:
Mihutza, bravo tie si Andrei pentru operatiunea olita.
Se descurca minunat, o sa incercam si noi sa va calcam pe urme.
Ai dreptate cu funduletul mic in chilotei de fetita, la fel as papa si eu toata ziua!

Luny, mmmm, ce te-am invidiat cu piscineala si gratarul!![]()
Ramo, sanatate Andrului scump.
Naty, multa sanatate parintilor.
Simo, te cred ca esti obosita, esti foarte, foarte puternica sa sti.

Ariel, sanatate, offf cum te-ai pricopsit cu raceala asta! Si eu am in vedere mineralele tale dupa ce-mi termin stocul.
Sa sti ca nici Razvan nu a fost incantat de Ferma Animalelor! Si daaaa, ai fata mare...sa vezi ce emotii or sa fie si cu scoala!
Olgutza, imbratisari multe pentru tine, Sophie si putza mica din burtica!
Este minunat sa traiesti ambele experiente, mie mi s-a parut foarte diferita experienta cu Razvanici si acum Rebeccut. 
Gudinde, am citit de intamplarea cu masina.
Imi pare tare rau.
M-am necajit si eu foarte tare saptamana trecuta cand am descoperit (pentru a treia oara) ca mi-au furat oglinda de la masina. De data asta de la servici...M-am saturat de schimbat oglinzi!

natynic spune:
Incep cu un LA MULTI ANI! din suflet pt Tonic!

Apoi o mare
pt Stela; despre accident-am trecut de 2 ori pe langa moarte in masina find (ca pasager) si crede-ma ca inteleg f bine complexitatea sentimentelor, ca si recunostinta fata de Cel de Sus. Cat despre restul supararilor, e ok, daca nu poti vorbi nu vorbi, e destul ca ai cerut imbratisarile noastre si iata le ai si le vei tot avea. Cand si DACA va veni momentul, suntem cu toatele aici sa ascultam orice ai avea de zis.
Bitza, vara trecuta Iulia a avut una din virozele ei cu o astfel de eruptia- e drept, a fost cu febra mare-mare timp de o saptamana, nimic altceva (dar nu manca nimic!) si la sfarsit cu aceste bubite care tot asa, pareau a se accentua la caldura dar nu dispareau cu totul. Mi-a trimis atunci Ariel niste poze cu Teo care fusese diagnosticat cu parvovirus si erau identice. Nu zic ca tot asta o fi, oricum la Antonia pare a se fi manifestat mult mai bland, dar...va trece, nu ai nimic special de facut. Vezi ce zice si dr.
Multam pt toate ideile cu olita. Sunt cam hotarata sa trec la fapte siasta inseamna, intr-adevar, tinuta fara pampersi mereu (cu exceptia noptii, evident). Dar, cum eu n-am rabdarea de inger a bonei si nu ma vad in stare sa ma car cu olita in punga la magazin, in parc sau in vizite, ma gandesc ca acei chiloti de la Ariel sunt o idee super buna pt trecere, asa ca SUNT CAT SE POATE DE INTERESATA!
Lunyyyy....am murit de cowboy-ul tau 

Zoze, la mai mare, sa se dubleze cu bine sarcina si voi sa fiti sanatosi cat despre bunicul 
-eu atata iti spun: orice ar ai fi de facut la el, primul lucru de care sa tineti cont e sa sufere cat mai putin, sa nu se chinuie. Cate zile avem de sus, tot numai Dumnezeu stie; conteaza sa le traim frumos si lin.
Iti sunt alaturi cu gandul.
Olgu, 
Naty mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

(16 ani) si