Puiuti de Randunici 2008!! (420)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

subiectl zilei
...asta se intampla acum 10 minute..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Asta poate sa te scoale si din morti, nu numai din mutenie Ori el si-a pus "poalele" in cap ori tu i-ai dat cu oala in cap dar oricum ar fi ii sade f bine

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Olgu sarumana pt imbratisari, tu stii ca eu ma fac mare singura As fi vrut zilele trezute sa te felicit pentru baietel, dar de ce sa te felicit...ca doar baiat, fata tot minune mica e Sa fie sanatos si sa stii ca de bucurat, ma bucur ca i-a crescut putzi . O experienta noua si un partener de nadejde la biznisu' cu masinute

Daca vreti sa vedeti un pletos in parc : http://www.facebook.com/#!/album.php?aid=243321&id=694553227&ref=pb
scuzati ca linkul nu e al meu, asa sunt eu profitoare si "mami de Ini" , "gagica de Dudu" sper sa nu se supere pe mine. Eu n-am timp nici sa respir daramite sa pun poze...in tot cazul, poate la pranz ma invrednicesc sa va arat baiat tuns si frezat ieri, alt om

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

La multi ani,Briana!!
La multi ani,Adrian!
La multi ani,Catalina!!

Sanatate muulta puiutilor bolnaviori si mamicilor virusate!!

Impart cu drag si ,cui are nevoie!!

Olga,stabilim pe mess detaliile transportului

Bunelul a fost operat din nou-ocluzie intestinala-de data asta Nu va mai povestesc,ca-i dureros...

Verisoara Sonia a sosit pe lume Sambata,natural,2700gr. Uimitor din partea maica-sii,pt.ca e un omulet de 1.6m,slabuta,cu ceva probleme cardiace..dar uite ca a reusit,dupa numai 5 ore de travaliu,fara niciun sunet scos,juma' de timp petrecandu-l pe holurile spitalului

Eu fac smotru de zor,saptamana asta mi-am luat CM pt.ca nu rezistam.Ma injectez cu nospa si scobutil pe la 11 si ma tine pana seara,in jur de 8,of,abia astept sa ne mutam odata,sa am si eu putina liniste inainte de nastere.Macar o saptamana,doua..
Frumos e ca trag cu drag si spor,pt.ca trag pt. palatul()nostru,mai greu e cu Mihai..si Dan,care sta cu gura pe mine mai rau ca soacra,sa nu fac efort,sa nu mai stau aplecata..De parca as fi Samantha si-as putea sa fac treaba dand din nas

Gata,ma retrag. Va apasat!

Edit: Uitasem sa dau o si ceva de -am ajuns la jumatatea gravideniei,teoretic!!

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

saluti

mstela o imbratisare calda si mii de -ici

luny ffff frumos Mufa cu noua palarie e baiat destept

mimo f frumoasa rau gagica lui Dudel ,Dudel la fel de zambaret ..super masina de tuns iarba...as vrea sa-i iau si eu lui Andru ..cam cat costa?asa ca idee..

d-na samantha ai grija mare cu efortul...plizzzzsi sanatate bunelului
noi am fost la predarea cheii,fratele meu termina liceul ..ce frumos,mi-au dat lacrimile..ce emotii...cele mai frumoase momente din toti anii de scoala..liceul- cea mai frumoasa perioada a vietii...off ce repede trec anii...

acum va si va doresc o zi minunata... Andru si-a luat giacia=geanta si pleaca a bibae=plimbare...si zice"mama,pa pa...a vede-eee"...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Hello dragelor, am vazut puiuti frumosi foc, care mai de care.

La multi ani Catalina, Briana si Adrian, sot de Nico!.

Luny, sa va iubiti mereu, sunteti niste frumosi.

Stela, ce suparari ai mami? Te pot ajuta cumva?

Naty, si eu vreau sa incep cu operatiunea "olita" si nu stiu prea bine cum...Dar am citit sfaturi bune aici asa ca o sa incerc sa pun in practica. La Razvi a fost tare usoara trecerea, insa el a vrut direct pe colacelul lui la toaleta. I se parea tare interesant si ma trezeam de 2 ori pe noapte sa-l duc la baie. Rebi tot zice de olita dar nu nimereste sa si faca ceva in ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Zoze, sanatate bunelului si tu mai asculta si de Dan , stai locului nitel.

Ramo, asa zic si eu, liceul este cea mai faina perioada, pentru mine asa a fost...Nicidecum facultatea... Plimbare placuta sa aveti.

Kya, bine ca a trecut repede raceala Zanei.

V-am zic ca Rebecca cere bani la tacso pentru inghetata? Sambata si duminica, cand suntem toti in parc, la un moment dupa ce se satura oarecum de alergat se duce fuga la Paul si zice : da banii!!! Si tusti la toneta de inghetata. O sa va pun niste poze cu dovada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Multumesc tare....ce bine e sa stii ca exista cineva (si chiar mai multe persoane) care te imbratiseaza,fie si doar virtual,si care stii ca se gandeste la tine...conteaza mult, chiar daca nu poci sa-mi eliberez sufletul dureros..
..ce bine era daca ma putea ajuta cineva,dar ma fac eu mare singura (ca frumos zice Mimo),desi era mai bine sa pot sa-mi eliberez sufletul..
...e mai mult decat faptul ca ieri puteam muri sub un tir,ca Dumnezeu mi-a aratat inca o data ca ma iubeste si nu stiu cum de ne-am pricopsit cu doar o micutza zgarietuta pe masina(eu eram soferul si-mi asum vina)..

Sunt pe aproape,invat metode sa atacam sb. olitza, si sa trecem de imaginea de cowboy.
...vazut si pletosul.
Zoze,tot inainte pana la finalul gravideniei.Tine bine brunetzoasa

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

subiectl zilei
...asta se intampla acum 10 minute..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

hello

ce tare este Muffi cu olita....copii astia gasesc orice alta intrebuintare la olita numai pentru ce trebuie nu o folosesc...
Antonia(imi zicea acum mama la telefon) imbraca pisica ei preferata de plus in chiloteii ei si o pune pe olita......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

si incerc sa nu ne stresam recirpocStelutz...si eu sunt alaturi de tine, daca te pot ajuta cu ceva, da un semn!!!.....barrr ce nasol ....Dumnezeu a avut grija de voi...nu stiu altceva ce sa zic, ca mi s-a facut pielea de gaina ....

referitor la olita, am incercat si eu zilele trecute sa o pun pe wc cu reductor, ca pe olita nu vrea deloc(a ba acum imi amintesc ca am pacalit-o tot spatmana trecuta si am pus olita in cada si pe ea pe olita in timp ce se juca cu apa care curgea....) si a am stat vreo jumate de ora si ii explicam ca sa faca pipi ca nu a facut de ceva timp...o lasasem fara pampers .....si radea, am dat drumul la apa(metoda din batrani) pana la urma am renuntat ca ma dureau picioarele.....iar in urmatoarele 5 minute a facut pe parchet.....oricum suntem pe drumul cel bun , zic eu ca am reusit sa o fac sa stea...si vorba lui Clau cu ce citesc de la voi cu ce reussesc sa aplic in practica, pana la urma reusim noi...este chestie de timpsi incerc sa nu ne stresam reciproc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Zoze, sanatate bunelului! Si ai grija de burtica!!

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput