Puiuti de Randunici 2008!! (420)
Raspunsuri - Pagina 10
Nicoleta spune:
Stela, uite de la mine o imbratisare, sa treaca supararile!
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

mstela spune:
LA MULTI ANI CU SANATATE SI TOT CE E MAI FRUMOS,CATA!
Ce dulce e Mateiutzul cu casca...si ce frumos se plimba el
..sunt superbi copiii tai,Nico!
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
mstela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Stela, uite de la mine o imbratisare, sa treaca supararile! ![]() ---------------------------------------------------- Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua! ![]() |

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
Nicoleta spune:
Stela, multumesc! Nu sunt toti asa? 
Nu vreti sa vedeti cum arata casa mea dupa o sambata in care nu am respectat programul de ordine si curatenie... am zi incarcata, trebuie sa-mi duc flacaul la karate dupa ce-l iau de la scoala, iar dimineata sa fac ordine, mancare...
as vrea sa ies si in parc azi cu piciul, ca avem lopatele si galetusa, noi...
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

luny spune:
LA MULTI ANI CU SANATATE, CATALINA DRAG! PUPICI!

sunt trezita de la 7, culcata la 3
.. si ce zi plina am..tre tuns Muffy, tre facuta mancate si cumparaturi la hipermarket si tre alergat copilul ptr km zilnici
.. eventual, tre sa mai dorm si eu vreo 2 ore..
ariel am vazut si eu mineralele pe site si arata suuupeeer! acum am tot ce-mi trebuie, dar le am in vizor. Cum facem cu nadragii aia?
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
raluca2107 spune:
Neatza!!! Multumim de urari. Am avut un week-end plin, petrecerea cu bunicii sambata, cu prietenii duminica, azi la scoala
. Sabin e racit varza cu tot tacamul tuse, muci....
. Poze inca nu am descarcat, sper ca maine.
raluca2107 spune:
De pampersi am scapat la Briana in vara in care a implinit 2 ani. Nu s-a cerut, nu am avut nici un semn din partea ei. I-am cumaparat vreo 10 perechi de chilotei si am pus olita la indemana. Desigur ca in primele zile facea numai pe ea si era foarte mirata ca e uda si mergea cum povestea si Mihutza cracanta si clar o deranja si ii spuneam sa se aseze pe olitza daca vrea sa nu se mai ude si intr-o saptamana am scapat. La inceput ii mai puneam noaptea, dar dupa vreo 2 saptamani se trezea ea sa ceara olita si noaptea si deci i-am scos total. Cu Sabin vreau sa incep zilele astea ca tot s-a incalzit. Chilotii sunt luati
,astept sa treaca raceala.
luny spune:
subiectl zilei

...asta se intampla acum 10 minute..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Olgutzika spune:
Neata!
Cu intarziere, le ure si eu multi multi ani fericiti si impliniti Brianei si lui Adrian, sot de Nico! Sa fiti sanatosi si tot ce va doriti voi, sa vi se implineasca
.
O imbratisare ca de urs
pentru Stela si una pentru Naty, ca-mi ceruse
, una pentru Mimo, poate iese din mutenie, si cate una pentru voi toate, pur si simplu,
.
Olga
16+ si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )