Puiuti de Randunici 2008!! (420)
Raspunsuri - Pagina 9
Simo27 spune:
Sa il vedeti pe Sam cand il scapa pipi cum vine fuga-fuga la mine si se tine de cucutz
!
Cuscra,ce ai patit?????
mimonix spune:
La multi ani Briana, La multi ani sot de Nico! 

Sa fiti sanatosi si sa aveti numai bucurii 

Sanatate multa bolnaviorilor si pupaturi apasate randunelelor 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
Nicoleta spune:
Multumim in continuare pentru urari!
Kya, bravo pentru viroza rapida! Sa fie ultima din extrasezon!
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

ramo_cata spune:
despre olita...Andru a inceput sa stea dar face doar pipi...am mai zis si astazi..acum pe seara,pe la ora 22.fara ceva mi-a cerut olita , a stat vreo 10 minute si a facut pipi dar kk nu vrea sub nici o forma...si eu astept sa se incalzeasca mai bine si sa-l las la cucu gol prin curte...
nico f frumoase pozele,filmuletele le las pt maine..iar cu inghetata mi-ai facut o 
mstela chiar asa ce ai patit?
kya bine ca a scapat doar cu atat
sanatate multa si sa nu se lipeasca nici un carcaiais de Zana
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
ramo_cata spune:

LA MULTI ANI,TONICUTZA!!!
ITI UREZ SA AI PARTE DE MULTI ANI FERICITI CU SANATATE SI REALIZARI

si cu asta inchei..va
si noapte buna
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
ariel_7000 spune:
LA MULTI ANI, CATA-TONIC!!! SA RAMAI LA FEL DE TONICA MEREU, ESTI MINUNATA ASA! 
LA MULTI ANI, ADRIAN! SA FII FERICIT, CU ASA FAMILIE NICI NU AI AVEA CUM ALTFEL!
LA MULTI ANI, BRIANA!
LA MULTI ANI, CATALIN!
eu ma iau de mana cu zanutza, sunt racita cobza
de data asta nici mama influcidului nu m-a mai salvat....deciiiii!!! asa se "raceste" de la curent
. niciunul de pe langa mine nu are nimic, numai in mine s-au gasit carcaiasii sa-si faca cuib. la cat am ambalat "motorul" in ultimul timp nici nu ma mir 
bitza, nu am apucat sa pun produsele noi pe site. nici nu am terminat inventarul inca, ca merge greu, greu....abia pe sf saptamanii cred ca voi posta pozele cu hainutele noi, printre care si chiloteii de antrenament. daca e vreo fata curioasa pana atunci, ii explic ce si cum. i-am pus si eu lui teo, nu prea e incantat de ei, ca nu-i mai sunt comozi precum scutecele....sper sa avem rezultate cu ei, dar la cum il vad eu, o sa am ceva de tras cu el. la alex a mers repede s usor, doar la scutecul de noapte a fost ceva mai greu, insa teo, are epiderma mai ferma decat ea ![]()
azi am fost la Ferma Animalelor cu Alex. Teo a lipsit caci era la Valeni si vedea animalele pe gratis
. Alex a ramas acasa ca ieri a avut serbarea de sfarsit de gradi si nu am vrut sa o rateze. a fost impresionant, a primit coronita si un penar, caci ea va merge mai departe, la scoala...uffff, ce fata mare am! sincer, am ia cu teama cand ma gandesc la noua etapa. alta data poate m-as fi bucurat, insa acum, in situatia in care se afla invatamantul....sper doar sa aiba bafta de o invatatoare macar pe jumatate din cat a fost a mea....
asa, sa revenim la ferma...alex a fost impresionata de paun, in rest, celelalte animale le vede saptamanal la tara, la Valeni...i-au placut si puii de ponei, dar ma asteptam sa fie mai incantata. dar mi-a zis-o ca "ce mare lucru? sunt niste cai mai mici!"
in fine....
eu ma asteptam la o reactie gen: "woooow", insa, probabil ca pt copilasii care au crescut ca mine, fara tara, este ceva fascinant, dar pt fiica-mea care merge saptamanal la tara, printre animale, deja e ceva obisnuit.
asa....nu plec la culcare pana nu o strig pe GECKOOOOOOOOOOOO!!!! . nu-mi place mie treaba asta cu strigaturile, insa, nu vreau sa ratez momentul nasterii celui de-al 2 lea cel mai frumos din acel oras si musai vreau sa stiu cum il cheama. azi noapte am visat ca s-a nascut si il chema ERWIN!!!!
asa ca, GECKOOOOO, plssss, da un semn!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
dudurutza spune:

La multi ani Tonic

Sa fii sanatoasa, fericita si iubita in fiecare zi, alaturi de familia ta minunata!
Sanatate puiutilor bolnaviori si randunelelor bolnavioare!

pentru toata lumea si un ceai bun,bunutz pentru cine doreste!
dudurutza spune:
Am vazut poze/filme cu puii vienezi, locuri frumoase, protagonisti asisderea, cum se dau ei pe biciclete si cum mananca ei inghetata
mstela spune:
Neata.Ceiutz,cafele pentru toata lumea.
Sa aveti o saptamana binecuvantata!

Am niste suparari mari in suflet,nu pot sa pove,vreau doar niste imbratisari virtuale sa stiu ca sunteti alaturi de mine.
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
Nicoleta spune:
Neata!
La multi ani, Tonic! Sa ai o viata frumoasa alaturi de cei dragi!
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!