Puiuti de Randunici 2008!! (420)
Raspunsuri - Pagina 16
cami33 spune:
Neata!!!
Mersi de cafea, Luny
Azi tund si eu chetzu' 
, ma doare sufletul de buclele lui 
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
"In aceasta viata nu putem face lucruri marete.
Putem face doar lucruri marunte cu enorma dragoste."
luny spune:
Mufarin cu freza noua
cami
sa ni-l arati si pe Lucutz tuns
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Olgutzika spune:
Neata!
Olga freaza noua de Muff si pletele crete ale Bubului!
Olga
17+ si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
raluca2107 spune:
Domle cand baiatul e frumos e frumos si cu plete si fara.
Uite ca in cotetul gainilor n-am incercat sa mancam, dar daca tine figura maine imi cumpar o closca.![]()
Bag de seama ca e festivalul de tunsori de vara saptamana asta. Si noi trebuie sa mergem la tuns, dar astept sa-i treaca raceala ca la ce ragusit e acum, dupa ce tipa juma de ora va fi si mai rau.
Super vecini ai Naty
, n-ai fost cam diplomata pentru asa o intrebare?!
Am vazut si Mufarinul frezat printre bile 
Si sunt restanta de ieri cu frumosii lui Nico si imi dau seama ce denaturata sunt.
Pai daca Nico pe aleile alea tine copiii cu casca, pai in jungla de la noi ar trebui armuri, iar eu nu-i pun nimic Brianei cand e cu bicicleta.

bitza037 spune:
hello
ce fac fetele???
noi suntem bine, am fost aseara cu Antonia la dr., desi nu mai avea nici febra,si bubitele disparusera,de fapt, mai erau cateva razlete...a zis ca nu-i nimic ingrijorator(oricum trebuia sa ma duc si la controlul de 2 ani si le-am bifat pe amndoua deodata).....si a mai zis el ceva dar nu am rewtinut ca Antonia a tipat si nu a vrut sa stea la consult, tragea de usa sa iesim, si zicea mami-nino, adica sa plecam cu masina....dr. foarte calm mi-a explicat ca-i normal sa reactioneze asa ca s-a marit si se simte lezata in integritate ca este dezbracata fata de cineva strain.....si-l cred pe cuvant ca prea urat a facut, asa ceva nu a facut absolut niciodata.....aaa si tot el zicea ca sa nu-i mai zic ca ma supar pe ea ca face asa, ca din moment ce am sa incep sa o imbrac se va potoli imediat....pe cuvant ca asa a fost din moment ce am inceput sa-i bag sosetele in picioarele....mi-era o mila de ea ca suspina mititica.....si dupa ce am iesit din clinica a inceput sa danseze si sa rada si sa sara ca o broscutza
am vazut poze cu noii frezati ai crengutzei
le sta foarte bine, desi imi placea cum le statea si cu plete, dar vine caldura si este mai bine asa....aaa si am vazut ieri si cateva poze cu sportivii Nicoletei

raluca2107 spune:
Poze de la ziua Brianei:
http://www.facebook.com/album.php?aid=24171&id=100000012183841#!/photo.php?pid=421464&id=100000012183841&fbid=135551423121930
bitza037 spune:
Ralu, eu nu pot sa vad pozele cu Briana....o fi din cauza ca nu am cont pe facebook?
clauclau spune:
Hello, am vazut Mufarin dragut cu freza noua, tare bine ii sade asa.

Si Briana cu gasca la party e o domnisoara frumoasa si cocheta.

Va las si eu pozele promise de ieri, am uitat de ele.

http://picasaweb.google.com/mamiderebe/Mai2010#5477860180718365154
si aici :
http://picasaweb.google.com/mamiderebe/Vara2010#
Nicoleta spune:
Salutare.
Ce copii frumosi de Raluca, de Clau si de luny am vazut! Unii mai frumosi decat altii!
Noi am mers azi la doctor, Matei si-a primit mult-amanatul vaccin. Eu, ghiciti! Am facut analiza de Borelioza
!
Astazi este iarasi cald, dar avem crema de plaja! Maine iara este cald, dupa care cica incep ploile!! 
Va pup pe toate, sa aveti o zi frumoasa!
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Nicoleta spune:
Raluca, eu le pun casca mereu, fiindca vreau sa le protejeze capul. In caz de Doamne-fereste, un accident ceva, sa fie cu minim de protectie. Si aleile alea erau neaglomerate, insa circula multi biciclisti pe-acolo, desi eu nu i-am pozat. Si unii chiar merg cu viteza, copiii mei se aventureaza si ei... Vreau sa inteleaga: casca se poarta mereu, nu doar cand este aglomerat. Aici 85% dintre cei care merg cu bicicleta sau cu rolele au casca, unii au si cotiere, genunchiere... M-a convins sa le pun casca si o intamplare nefericita... o colega de la serviciu era cu bicicleta pe aici, pe inserat, a dat altul peste ea (se pare ca nu a acordat prioritate, nici nu era vizibila - nu avea bicicleta echipata corect), a cazut cu tot cu bicicleta, a avut mandibula si maxilarul fisurate, acum are sus "pusi" toti dintii, ca i s-au fisurat din cauza impactului... Cumplit! Daca ar fi avut macar casca... No, nu vreau sa te sperii, dar eu mai bine ii invat asa. Este ca si cu scaunelul de masina: Doamne-fereste de accidente, dar mai bine sa stea in scaunel!!
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!