Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (122)
Raspunsuri - Pagina 5
Dragaica spune:
Stie cineva daca Nidoflorul este permis in sarcina, a ajuta mult la mancarimi, ingredinetul principal este Nistatina din cate a citit este permisa in sarcina chir din primu triestru, voi ce stiti?
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 28+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru
AMR 8 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
nela_didea spune:
Otilia ai mare dreptate, dar eu sunt la primul copil, tu la al 3 lea. Cica mama natura isi spune cuvantul dupa 30 de ani si la prima sarcina, chiar dr.mi-a spus-o la primul eco.
Ce burtica sexi ai
Racusor , tare faza cu taiatul urechilor..haha
28 + cu o de
Mergem inainte cu Doamne Doamne
Sheritra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dragaica Stie cineva daca Nidoflorul este permis in sarcina, a ajuta mult la mancarimi, ingredinetul principal este Nistatina din cate a citit este permisa in sarcina chir din primu triestru, voi ce stiti? http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 28+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru AMR 8 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta. Eu stiu ca Nidoflorul mi l-a recomandat pediatra de la prima vizita de 8 zile ale Aalesiei, combinat cu VitA si galbenele pt iritatii fundulet |
Shery 33 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)
AMR -4
racusor2010 spune:
ochidut felicitari pentru vestile bune si pentru bebelina grasunica
nela felicitari pentru examene, gata, relaxare de acum
carmen ce faci? e totul ok?
denisa ea parca trebuia sa plece in ungaria, la dr ei...sper sa fie totul in regula...
laurica votat cristian andrei
Bulina 35+ cu poznas
AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
AMR 6 zile pana in Liga I, 13 zile pana in Liga Campionilor si maxim 34 pana la finala
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
adrianaBuc spune:
Salutari fetelor
Am intrat si eu scurt sa va
Azi am fost cu cateaua la doctor sa o castrez si doctora mi-a spus din prima ca mi-a coborat burtica - ma vazusem cu ea luni dimineata. Apoi a mai venit o tipa si a facut ochii mari, ca cica e cam jos burtica si sa nasc curand. UPS! Duminica fac ultimele cumparaturi si pregatesc bagajul ca nu se stie si saptamana viitoare mi-am propus sa merg la doctora cu care voi naste (ramasese ca merg la ea pe 25 iunie, adica la fix 38 sapt, dar in conditiile date nu risc sa stau pana atunci).
Totusi sper ca la mine sa se aplice regula aia ca la prima nastere burta coboara cu 2-4 saptamani inainte de nastere.
35+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Inca cel putin 3 saptamani! Dar nu mai mult de 5 !
paula_m spune:
Am votat si eu pt Ionut Cristian.
M-am apucat de crosetat patratele pt paturica, cum termin un patratel, ii fac poza si vi-l arat. Am crezut ca am uitat, dar e ca mersul pe bicicleta, nu se uita cum se face...
Larissa, ai primit email cu adeverinta?
Ochidut, felicitari pt vestile bune de la eco
Paula, 32+ cu , Raul Codin
AMR 7 saptamani
coteasca spune:
citat din mesajul lui anca_vlad gata o sa trisez cu saptamanile...o sa schimb la semnatura o sa trec 30s si incep AMR-UL! Nu mai am rabdare! Am comandat si salteaua de la mondocarp AEROBABY luni o primesc pretul e ok ca e la pretul fabricii 90ron! Anca +29s IRINA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca POZE BURTICA |
Anca da-mi te rog si mie linkul de unde ai comandat salteluta ca vreau si eu sa comand. Nu prea gasesc dim pe care le caut si poate au pe siteul asta
35+
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei
http://happyrooms.blogspot.com/
nela_didea spune:
Racusor multumesc pentru urari.
Totusi nu poate ajuta nimeni cu rezultatele mele la analize? Sa trec si valorile normale?
28 + cu o de
crispro spune:
Nela, nu ma stiu cu analizele- eu de obicei verific cu parametri normali, apoi caut pe net ce inseamna daca una e prea mica, sau alta prea mare... Desi, nu e ok, ca in sarcina multe pot fi sucite. Ce am vazut la tine, si vroiam sa iti spun, e ca rezultatele la urina sunt asemanatoare cu ale mele- ph, densitate, nr leucocite in urina - si doctorul zice ca e ok. Oricum, cel mai bine, doctorul ti le poate citi.
Cristina 33+ cu
nela_didea spune:
citat din mesajul lui crispro Nela, nu ma stiu cu analizele- eu de obicei verific cu parametri normali, apoi caut pe net ce inseamna daca una e prea mica, sau alta prea mare... Desi, nu e ok, ca in sarcina multe pot fi sucite. Ce am vazut la tine, si vroiam sa iti spun, e ca rezultatele la urina sunt asemanatoare cu ale mele- ph, densitate, nr leucocite in urina - si doctorul zice ca e ok. Oricum, cel mai bine, doctorul ti le poate citi. Cristina 33+ cu |
Stiu ca dr. este cel mai in masura sa ma lamureasca,insa nu mai am rabdare pana luni. Din ce am citit pe net si din cate m-am priceput mi-am dat seama ca am o usoara anemie. Sper sa fie numai atat.
Multumesc pt.raspuns.
28 + cu o de