Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (122)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Fetelor am uitat sa va zic ca azi mi-a sosit masa de infasat cu cadita si sterilizatorul si sunt foarte mandra de ele. Le-am montat sa vad cum se prezinta si le-am adunat la loc fara sa fac o poza
Otilia, distractie placuta pe unde ajungi

28 + cu o de

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Buna delfinase!! Abia acum am ajuns si eu acasa, am fost la plimbare, incerc sa fac cat mai multa miscare ca sa nu ma ingras si sa am o nastere usoara. Am vazut ca vb despre "politetea" de la noi. Si eu sunt scarbita de comportamentul unor persoane care nu au nici o treaba cu bunele maniere, mai ales atunci cand vad o femeie gravida. Si eu au am avut tot felul de patanii pe parcursul sarcinii, dar asta e, traim in Romania.
Pt fetele care nasc la giulesti gata bagajelul??? Va faceti tamponele din vata+ compresa sterila??? Cam cum merg preturile??? Eu sunt aproape gata cu bagajelul, mai tre sa fac cateva tamponele si sa mai cumpar cateva cosmetice pt bbl. Tocmai ce am vazut la stiri, un indident nu tocmai placut cu un medic ginecolog de la filantropia, nu mai stiu cum il chema, parca gheorghe..., cand o pacienta a venit pt o interventie ginecologica si a plecat de acolo fara un rinichi dupa 3 operatii. Ma tot gandesc unde o sa ajungem in ritmul asta??? Nu trebuie decat sa merg zilnic la Biserica si sa ma rog sa ies sanatoasa si intreaga din spital ca daca ma iau dupa competenta medicilor cine stie unde ajung.
Pupici si sanatate muuuuuulta

35+
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei
http://happyrooms.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

A mai fost careva plecata la 38 de saptamani si 1 zi pe distante mai mari? Ii vorba de o nunta la care am fost invitati si e la 200 de km distanta si atat o sa am eu atunci. Sotul vrea f mult sa mergem si nu as vrea sa-l dezamagesc dar in acelasi timp ma gandesc si la mine si copil ca la 38 de saptamani se poate declansa nasterea oricand si daca ma prinde pe drumuri...

34+ cu
AMR 4-5 maxim 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

gata o sa trisez cu saptamanile...o sa schimb la semnatura o sa trec 30s si incep AMR-UL!

Nu mai am rabdare!

Am comandat si salteaua de la mondocarp AEROBABY luni o primesc pretul e ok ca e la pretul fabricii 90ron!

Anca +29s IRINA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA

Anca da-mi te rog si mie linkul de unde ai comandat salteluta ca vreau si eu sa comand. Nu prea gasesc dim pe care le caut si poate au pe siteul asta

35+
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei
http://happyrooms.blogspot.com/

mondocarp.ro

Anca +30s IRINA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stewie spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

Fetelor care aveti o taieturea de cezariana si acum sunteti iar insarcinate, cum arata taietura voastra sau cum a reactionat de la intinderea musculaturii. La mine nu arata bine acum, in ultima saptamana (bine am si burta mare) mi s-a intarit si ingrosat si are o culoare mai inchisa; la mine a trecut 1 an si 5 luni de la operatie.

Si a mea s-a ingrosat si e mai rosie in mijloc, pe parti e aproape alba si a inceput sa ma jeneze putin.

BTW felicitari pentru masuratori, sigur o sa ai o fetitza grasana, si Thea a avut 2500 g la 32 de sapt si s-a nascut cu 4 kg, asha ca bine ca faci cezariana

+29s +Thea Sofia (8 dec 2008)
http://community.webshots.com/user/stewie80

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Neata si de la noi, mama ce vorbarete sunteti, mie imi este greu sa scriu, ma mananca degetele de mor, fetelor sper sa nu treceti nici una prin ce trec eu acum, nu a crezut ca ar putea sa existe asa ceva.
Auzisem eu de mancarimi in timpul sarcinii dar nu asa ceva, imi vine sa plang nu altceva.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 28+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 8 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Incearca Oatmeal Bath ( se gaseste la orice farmacie). Noi am folosit-o la mancarimile de la varicela, calmeaza foarte bine si nu e daunatoare cu nimic ( ca doar e ovaz). Poate te ajuta. Si dupa poti sa incerci crema Aveeno cu menthol, aia racoreste. Pe mine m-au ajutat si aveam niste mancarimi de ma urcam pe pereti.

Mergi la inceput

Fetelor, hai sa va zic ceva haios...
Vor sa-mi faca petrecere de ramas bun la serv si am de ales dintre urmatoarele activitati:
Catzarari prin copaci ( tree hopping), carturi, sau bowling

Ce ziceti, care e mai buna?
Cred ca astia vor sa nasc acum, poate ma intorc mai repede la munca
Asta apropo de respectul pentru femei insarcinate....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Mya, 38 de saptamani... E mult... Depinde cum e drumul pana acolo, cat de comod poti sta in masina. Nu stiu cum te vei distra tu la nunta, cu burtoiu dupa tine, cu picioare probabil umflate... In orice caz, daca te hotarasti sa mergi, ia musai bagajul de spital cu tine, si fii pregatita de orice. Se poate sa n-ai nici un stres, sa nu nasti pana la 41 de saptamani, sa te simti foarte bine... Insa tre sa iei in calcul si varianta ca la 38 de saptamani se poate declansa nasterea. Vezi ce zice si medicul tau, in functie de cat iti e colul, cum se prezinta bebe la eco (daca e mai mic sau mare), etc. Eu voi face saptamanal un drum de 85 de km la doctor (sau la cat timp e cazul), dar nu ma ingrijorez, ca drumul e perfect, si oricum la destinatie tre sa nasc...

Cristina 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

sughita copilul asta al meu ceva de groaza

tot citind cursul de alaptare, mi s-a facut o frica...ce ma fac eu cu un copil asa mic, de unde stiu cum sa il spal, daca am doua maini stangi si ii fac ceva, daca il scap, ce sa fac daca vine mama si incepe cu sfaturi de acum 30 de ani care atunci or sa ma streseze si pierd laptele?

fetele care sunteti deja mamici asa frici aveati si voi la primul copil? vine totul natural? de unde stim ce sa ii facem copilului nostru sa ii fie bine?

Bulina 35+ cu poznas

AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

AMR 6 zile pana in Liga I, 13 zile pana in Liga Campionilor si maxim 34 pana la finala

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui stewie

Fetelor, hai sa va zic ceva haios...
Vor sa-mi faca petrecere de ramas bun la serv si am de ales dintre urmatoarele activitati:
Catzarari prin copaci ( tree hopping), carturi, sau bowling

Ce ziceti, care e mai buna?
Cred ca astia vor sa nasc acum, poate ma intorc mai repede la munca
Asta apropo de respectul pentru femei insarcinate....

Multumesc de raspuns.
Pentru petrecere eu as alege a 2-a varianta, e si fun. Bowlingul categoric nu cred ca e safe.

35+ cu

Mergi la inceput