Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (122)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Am facut un formular pentru Laurika pentru a vota numele baietelului (pe contul comun) aici
Succes!

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">31+ cu

AMR 8+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

sotul e pe 27 iulie, iar eu pe 29 iulie!
Anca +30s IRINA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA
si sotul meu e nascut pe 27 iulie

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">31+ cu

AMR 8+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Bumblebee, nu s-or vedea ele kilogramele dar le simt. Am si mainile mai groase, si pe pulpe am pus. Doar am vreo 72-74 de kilograme si la inaltimea mea e multicel.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 30+ Iulia Alexandra

Ce noroc ai avut cu excursia trecuta

M-am uitat la pozele cu piciorul in gips si la sarcina precedenta parca erai mult mai plinuta. Asa e?

AMR 8+

Mergi la inceput

nela cred ca ne tb si intervalele de referinta

Noi azi la serviciu am avut invitati vreo 20 de copilasi de la un centru de copii.. le-am impartit cadouri, baloane, dulciuri, tort. Tare simpatici sunt!

Acum ma pregatesc, maine am intalnirea de 10 ani si plec la BT!

Week-end placut tuturor!

PS: cu burtica e bine, nu am mai avut contractii

AMR 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

Imi pare rau, vad ca destul de multe ati avut de-a face cu lume prost crescuta... macar de erau copii, dar adulti in toata firea sa se comporte asa, ce asteptari si pretentii mai putem avea de la cei mici care de cele mai multe ori imita ceea ce vad la adulti facand. Cred ca nu ne ramane decat sa avem grija fiecare cum ne educam copilul si sa ne straduim sa-i invatam sa se comporte cat mai frumos...

34+ cu
AMR 4-5 maxim 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Salutari delfinariu

Vin sa raportez si sa ne laudam pentru ca am fost la eco, totul este foarte bine: bebelina pozitionata corect - gata de lansare, placenta si lichid ok, toate masuratorile bune conform varstei, per total e cu aproape o saptamana mai mare, deci ecografic avem 36 s. Greutate 2.800 . Bine, +/_ 350 gr.....
Era tare botoasa, m-a amuzat f tare. Doctorul ne-a zis ca e totul bine, nu mai e nevoie de o alta eco si mi-a urat nastere usoara. Marti mergem la doctorul meu si atunci vedem cum e si colul si sper sa stabilim si data nasterii, pentru ca va fi cezariana.

Apropo, ca ati avut discutia legata de tipul nasterii, sunt de acord ca cea naturala e preferabila, insa bineinteles doar cu conditia sa nasti natural intr-un mediu civilizat, cu cadre profesioniste si amabile. Dar ce vroiam sa va zic, eu am o operatia exact ca de cezariana, si nu a fost deloc asa de speriat si m-am recuperat foarte bine, intr-o saptamana ma miscam f bine. Intr-adevar in primele 2 zile e greu cu ridicatul din pat. Si inca ceva, mai depinde si de pielicica noastra cum reactioneaza si cum se vindeca cicatricea aia.

Legat de preturi prin spitale, e clar provincia nu se compara cu Bucurestiul, din pacate..... Aici nasterea la privat, cel putin cu cezariana e triplu fata de ce preturi am vazut ca ziceati voi.
La fel si la stat, depinde de oras, asa cum depinde si de doctor, de gradul lui.

Fetelor care aveti o taieturea de cezariana si acum sunteti iar insarcinate, cum arata taietura voastra sau cum a reactionat de la intinderea musculaturii. La mine nu arata bine acum, in ultima saptamana (bine am si burta mare) mi s-a intarit si ingrosat si are o culoare mai inchisa; la mine a trecut 1 an si 5 luni de la operatie.

Si va rog nu mai vorbiti de , ca si asa sunt hormonizata la maxim. Insa la noi nici nu poate fi vorba, acum avem interdicitie, dar si fara am facut destul de rar, pentru ca sotului ii era teama ca daca ii face ceva lui fica-sa. Aproape ca trebuia sa il tin cu forta Apoi cand ne-a zis doctorul ca s-a scurtat colul era f mandru de el ca ma refuzase mai inainte, ca "vezi ca am stiut eu, ca poate faceam si mai rau....."

35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Fetelor am revenit de la examene unde a fost ok.Gata am scapat anul asta. Ma intorc sa citesc si revin.

28 + cu o de

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Neata si de la noi, mama ce vorbarete sunteti, mie imi este greu sa scriu, ma mananca degetele de mor, fetelor sper sa nu treceti nici una prin ce trec eu acum, nu a crezut ca ar putea sa existe asa ceva.
Auzisem eu de mancarimi in timpul sarcinii dar nu asa ceva, imi vine sa plang nu altceva.

Va multumesc pentru aprecieri, inca nu am terminat camera, sotu vrea sa le scrie numele cu litere din lemn deasupra patuturilor.

Vorbeati de respectul pentru gravide......aici e ok, oamenii se poarta super cand te vad cu ditamai burtoiul. Profit de parcarea din fata magazinelor unde este semnul pentru gravidute, de scaunele rulante din magazine la spital iarasi au alte parcari si scurtaturi pentru femeile gravide de ce nu , e posibil sa fie prima si ultima mea sarcina vreau rasfat.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 28+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 8 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana. spune:

Naste cineva la Polizu?
Sau e vreuna din voi monitorizata de dr Oprescu Dana?

32+ cu
DPN 18 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Am facut un formular pentru Laurika pentru a vota numele baietelului (pe contul comun) aici
Succes!

AMR 8+

Votat Radu Cristian

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 28+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 8 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput