Nu pot dormi din cauza cainilor

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Serios, dar foarte serios o intrebare pentru iubitorii si aparatorii de caini comunitari: am si eu o haita la doua strazi de mine care face "raiduri" si la mine pe strada pentru ca am o vecina care le da de mancare. Intrebarea este: cunoasteti vreo fundatie cu care as putea lua legatura sa-i ia de la mine de pe strada si sa-i trateze OK ? Sa-i duca la vreun adapost ? Chiar si contra-cost ?
Sper ca da, ca atunci ati face un mare bine pentru 9 caini carora o multime de vecini le-au pus deja gand rau. Cainii au un marcaj in ureche, s-ar putea sa fie sterilizati deja, dar provoaca cainii de prin curti si latra ingrozitor si fug dupa oricine trece printre ei.
Mie mi-e frica de ei rau de tot si as vrea sa gasesc o solutie.

Xio, acum sincer cred ca ti s-ar fi potrivit extraordinar de bine meseria de medic veterinar.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Copilul este OM. Cainele nu este om.

Daca intr-un apartament in flacari, Doamne fereste! sunt blocati un copil si un caine, pe cine va scoate pompierul mai intai pe geam?

Nu ti-a dat prin cap ca Xio putea sa se faca si pompier ....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui XIO
Sa iti xplic?
Prin sterilizare. Stii , in tarile civilizate adaposturile sterilizeaza cateii , numai la noi nea' basescu v-a facut fericiti (pe bucuresteni) in primul lui mandat cand v-a spus ca a scapat capitala de caini. In ineptia lui credea ca daca omoara jumate si ii lasa pe ceilalti rezolva ceva , iar in frenezia si nervii multora a fost destul atunci.
daca s-ar face si la noi campanii CIVILIZATE de sterilizare , de ADOPTIE, daca am avea niste legi am reusi sa rezolvam problema.
dar cum la noi e ca la nimeni , nu ma mir.
Si ca o micuta adaugire: eu ma refeream la toate asociatiile de salvare a animalelor , nu la mine si la ceilalti romani car iubesc animalele si le mai ajuta cand pot.

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Xio, in tarile civilizate cainii sunt adunati de pe strada, dusi in adaposturi, sterilizati si tinuti acolo un numar limitat de zile, diferit de la tara la tara sau de la oras la oras in functie de bugetele alocate. Daca nu sunt adoptati in acest interval de timp sunt omorati. Punct.
In tarile necivilizate ca Romania cainii sunt luati de pe strada, sterilizati si aruncati inapoi pe strada.
Te rog sa imi explici care este amanuntul care diferentiaza civilizatia de necivilizatie in domeniul cainilor comunitari. Nu ma refer la politia animalelor si la cabinetele veterinare ca alea se adreseaza in general animalelor cu stapan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali

Chiar ca nu!
Dar medic fiind (bafta xio! ca-ncepe sesiunea), va putea sa intre-ntr-un echipaj smurd. Sa vezi atunci dilema: pe cine sa scoata mai intai dintre portierele contorsionate: cainele care latra de durere sau copilul care tipa si el de frica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deborah77 spune:

Iar au latrat...ii apuca dimineata cel mai tare, pe la 5 asa, cand e somnul mai dulce. Nu-i problema sa inchid geamul acum, pt 2-3 ore pana ne trezim, dar peste 2 saptamani cand o veni canicula? Ca se intampla vara sa am si peste 30 grade in dormitor, cu geam deschis cu tot. Nu-mi spuneti de aer conditionat, nu cred ca poate cineva sa doarma cu el deschis, mai ales daca are si copil mic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Sa iti xplic?
Prin sterilizare. Stii , in tarile civilizate adaposturile sterilizeaza cateii , numai la noi nea' basescu v-a facut fericiti (pe bucuresteni) in primul lui mandat cand v-a spus ca a scapat capitala de caini. In ineptia lui credea ca daca omoara jumate si ii lasa pe ceilalti rezolva ceva , iar in frenezia si nervii multora a fost destul atunci.

Of, simpla sterilizare nu rezolva problema. Pe mine nu ma intereseaza daca animalul care imi musca unul din copii este sterilizat sau nu. Muscatura unui caine este aceeasi. Raman la ideea potrivit careia un caine fara stapan nu are ce cauta pe strazi.

Citat:

Si ca o micuta adaugire: eu ma refeream la toate asociatiile de salvare a animalelor , nu la mine si la ceilalti romani car iubesc animalele si le mai ajuta cand pot.

De curiozitate, cati caini ai adoptat pana acum daca tot esti atat de inflacarata iubitoare?

Citat:

Laura, laura Nu cred ca trebuie sa ai caine ca sa te deranjeze latratul unui , sa ai copil ca sa te deranjeze plansul unuia sau sa ai Harley ca sa poti spune ca te deranjeaza motoarele turate la maximum.

Extrapoland, nu trebuie sa am pe cineva in familie cu ideile tale ca sa ma deranjeze ce spui. Dupa ce ca pui pe acelasi plan un copil cu un caine, si daca cineva sustine ca maidanezii nu au ce cauta pe strazi repede concluzionezi ca nu iubeste animalele, mai ai si inconstienta de a face asta pe un forum despre copii. Cauta mai bine un forum despre caini si alte animale, gaseste acolo o gasca deranjata de "zgomotul" produs de copii si peroreaza acolo pana nu mai poti. Dar aici postarile tale jignitoare nu-si au rostul si nici locul.
Vei intelege diferenta dintre a avea sau nu copil atunci cand vei avea. Si chiar daca la un moment dat vei mai fi poate deranjata de plansul unui copil, vei intelege de ce o face.

Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui Lali

Chiar ca nu!
Dar medic fiind (bafta xio! ca-ncepe sesiunea), va putea sa intre-ntr-un echipaj smurd. Sa vezi atunci dilema: pe cine sa scoata mai intai dintre portierele contorsionate: cainele care latra de durere sau copilul care tipa si el de frica?

Nu stiu zau, vine cu aparatul de masurat decibeli si decide ....

Mergi la inceput

Nu-i trebe aparatul ala, ca deja pe scala "baby crying" e la 97 decibeli. Si cainele nu are cum sa fie mai zgomotos, nu? Plus ca ea si ajuta cainii cand poate.

Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Am gasit
"A sound of a dog barking, depending on your location, could be as loud as 100 decibels. "

Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Un pic mai mult decat copilul. Grea alegere !

Mergi la inceput