Nu pot dormi din cauza cainilor
![](images/user_woman.png)
Sunt nedormita de 3 nopti, deja nu ma mai pot concentra la servici, astept sa vina week-endul si sa...nu stiu....dorm ziua poate. Cat timp am dormit cu geamurile inchise, a fost ok....de cand a dat caldura si tin geamul deschis noaptea, e nenorocire. Stau intr-o zona de case, si mai toata lumea are caini. Eu...doar unul (si 2 pisici), dar vecinii mei au cate 2-3-6...unii chiar si vreo 12, ca vad ca si-au facut un tarc mare si tin acolo...nu stiu...multi caini (toti rasa comuna, sa nu credeti ca au vreo canisa). Unii ii tin....pe strada, ei bine da, chiar cu cusca pusa in drum (pe strazile noastre nu se poate circula decat cu masina, atfel te rup in 2). Cainii de pe strada ii enerveaza pe aia din tarcuri, si incepe o latrare de zici ca vine sfarsitul lumii. Ba se mai si ataca intre ei, azi dimineata a fost o batalie crunta, cred ca s-au omorat intre ei niste dulai. Evident ca in toata latreala asta, latra si al meu, ca n-o fi mai prost. Dar oare cat om mai duce-o asa? Exista vreun nr maxim de caini pe care il poate avea cineva? Ca fir-ar, n-am avut nici un moment intentia de a ma muta langa un adapost canin. Una peste alta, eu cum dorm vara asta?
Raspunsuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura25/Laura25.jpg)
Laura25 spune:
eu zic sa iti iei dopuri serioase de urechi sau instaleaza aer conditionat si inchide geamul bine.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Letitia1/Letitia1.jpg)
Letitia1 spune:
Pune-ti aer conditionat, ca e mai ieftin decit sa te muti.
Degeaba se pune restrictie la numarul de ciini, de exemplu sa zicem ca ai voie numai un ciine, ala poate sa latre de nu-i adevarat si tot nu poti dormi.
Deborah77 spune:
Geamul cu pricina da spre padure. De-aia ne-am mutat acolo, ca sa ne bucuram de aer curat...de unde sa stiu ca exista nebuni care isi fac stana de caini? Ma intreb cu ce i-or hrani..daca i-or hrani, ca eu una stiu ca pt al meu ma costa 1.5 mil pe luna un sac de mancare. Dar sa am vreo 10????
La dopuri de urechi m-am gandit...dar copilul, daca ma striga, sau ceva , il mai aud?
Deborah77 spune:
Problema reala sunt cainii de pe strada...astia ii provoaca pe cei inchisi. UN caine tinut in curte, ingrijit si bine hranit, n-are de ce sa latre toata noaptea ca nebunul...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Eseea/Eseea.jpg)
Eseea spune:
cand am citit primul tau post am zis ca SIGUR suntem vecine. :(
apoi am citit ca stai pe langa padure........deci nu suntem vecine, noi stam chiar in Bucuresti.
situatie identica si la noi, am facut reclamatii peste tot si degeaba, la noi sunt f aproape si se aud si cu geamul inchis. eu m-am mutat cu dormitul intr-o camera pe alta latura a cladirii, tot se aud dar nu chiar in halul ala.
chiar nu am ce sfat sa-ti dau, sunt exact in aceeasi situatie.
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
alinushca spune:
ufff, noi avem in bloc niste canishi din aia isterici rau (am cunoscut si canisi draguti si normali dar nu la noi in bloc) care latra toata noaptea si apoi toata ziua in secvente de cate trei "ham ham ham" pauza... "ham ham ham" . trebuie sa fii intradevar bolnav la cap sa locuiesti cu asa ceva... si din pacate nu avem ce sa facem. cam asta este nivelul de civilizatie si de buna crestere in tara minunata momentan. sa nu ma zic de problema numarul unu in cartierul meu legata de caini. sunt f f multi proprietari de caini si toti trag musai in parculetele de copii ca sa isi faca nevoile. cainii vagabonzi sunt niste domni si fac numai in gradini unde nu intra nimeni. nu, astia cu stapan numai pe cate un leagan sau langa un topogan se simt bine. si nu am vazut in viata mea macar un proprietar sa isi stranga rahatzeii. unul singur. poate doar pentru copiii nostri sa putem face mai mult in prinvinta educatiei.
Mami de (28.10.2008) si
bb2 16+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/CorinaDani/CorinaDani.jpg)
CorinaDani spune:
pentru cei care isi tin cainii in cusca pe strada si pentru cei care cresc acei caini in tarc, poti face sesizare la primarie, directia de sanatate publica si serviciul de protectie a animalelor. asa ceva este absolut anormal.
ca sa poti dormi totusi, si eu iti recomand dopurile pentru urechi, aceeasi problema o am si eu - caini care latra noaptea, sosea cu trafic intens.
stai linistita, vei auzi cand te striga copilul, chiar daca dormiti in camere diferite.
monteaza-ti si aer conditionat, daca nu ai, oricum se anunta o vara extrem de calduroasa, caniculara chiar...
daca te consoleaza cat de cat, te poti bucura de faptul ca nici stapanii acelor caini nu stau mai bine la capitolul "somn"...
exista vreo sansa sa va adunati cu totii, cei care locuiti pe aceasta strada, sa discutati civilizat ce-i de facut cu cainii, astfel incat sa fie toata lumea multumita ?
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
pelton cu asta se ocupa...casti
http://www.youfixcars.com/images/ear-protection.jpg
nu e sexy sa te vada cineva cu castile noaptea dar dormi bine. acum ce este mai important?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Eseea/Eseea.jpg)
Eseea spune:
uite, eu tare as fi curioasa ( sper sa nu mor devreme ) de ce Pisigri a considerat ca acest subiect merita o steluta. Ti se pare ca nu e o problema serioasa? Ti se pare normal ca sa locuiesti intr-o comunitate ( nu singur pe camp) si sa ai 6-12 caini si nu stiu cate pisici? care deranjeaza ingrozitor vecinii si din cauza carora alte familii ( inclusiv copii mici), oameni care a doua zi si urmatoarele tb sa mearga la serviciu, nu se pot odihni?
Ba mie mi se pare f necivilizat !! sa faci asta si chiar daca esti mare iubitor de animale cred ca mai importanti ar trebui sa fie vecinii, copiii vecinilor. Daca ar fi sanctionati acesti proprietari de animale galagioase si carora le mai dau drumul si pe strada ( cum este in sectorul 1- cateva milioane amenda) atunci sigur le-ar pieri brusc cheful de bataie de joc la adresa celorlalti. Ca sa nu mai zic (,) ce conditii improprii exista pt acest caini, in majoritatea cazurilor li se arunca o oala de apa si un colt de paine sau niste laturi. Sa fim seriosi, ca sa intretii 3-5-10 caini iti tb bani, nu gluma.
EDIT : am o intrebare pt fetele "de afarä", in caz ca stiti, evident. In curtile de la ORAAAASSSSSSSS!!! exista caini pe la voi? si cam cati? ce se intampla daca noapte de noapte ii apuca latratul de cateva ori pe noapte si ii tine minute intregi, chiar cate jumatate de ora o tura de latrat? ce se intampla daca cineva depune reclamatie pt tulburarea linistii publice?
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...