Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 8
ana_25 spune:
Klarisse mi se pare foarte bine ca bb sa aiba camera lui,ca unii copii se invata cu parintii si greu se mai dezvata.Cred ca atunci cand o sa planga bb o sa-l trimiti si pe sotul nu?![]()
![]()
Ana
21+
Klarisse spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 Klarisse mi se pare foarte bine ca bb sa aiba camera lui,ca unii copii se invata cu parintii si greu se mai dezvata.Cred ca atunci cand o sa planga bb o sa-l trimiti si pe sotul nu? Ana 21+![]() |
Normal ca o sa se mai duca si el..daca nu e de fomica poate si el sa legene, are brate puternice
M-as fi bagat in aceeasi camera cu cuculet dar mi-e ca ne invatam asa..si e nasol. Am o colega la birou, fetitza are 2 ani si tot in pat cu ei doarme ca nu se mai pot dezobisnui..

..si le-a afectat si relatia intr-o oarecare masura..Klarisse
graviduta 22+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
ionela.n spune:
Ana, nu stiam vb aia, dar e prea tare ca sa nu fie tinuta minte 

--------------------------------------------------
Sunt o
cu
de 21+
Minunea noastra
puiutza spune:
| citat din mesajul lui Klarisse La noi apropo de faza cu dormitul, partea de sus a casei e a noastra si copilul ar trebui sa stea jos. Nu merge asa la inceput ca e greu sa tot cobor scari zi si noapte. O sa ne mutam jos, dar in alta camera nu in aceeasi cu el. Am gasit pe ebay un sistem de supraveghere video cu infrarosu ca sa il si vedem pe cuculet si asa o sa facem. Suntem aproape dar nu in aceeasi camera.. Klarisse graviduta 22+ ![]() http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png Klarisse iti doresc sa poti face asta de la bun inceput! Si eu am avut babyfon, si cum am ajuns acasa l-am pus in priza si super hotarata am zis ca Bebe sta singur in camera. Nu am rezistat nici macar o noapte....cu babyfon-ul ala se auzea intr-un un zgomot de fundal, parca apa din tevi curgand continuu in linistea noptii...oricum nu am reusit deloc sa dorm....si ma tot trezeam si faceam ture in camera la BB sa vad daca e ok si respira...... Mie una nu mi-a iesit desi zic ca am nervii tari! In final m-am mutat in camera cu BB, i-am dat si aparatorile jos de la pat in partea dinspre mine astfel incat de la mine din patut sa il vad direct pe BB peste noapte si asa....a fost mult mai bine. Precum spuneam pt. primele sapt. La max. 2 luni l-am lasat singur in camera fara babyfon si era super ok. Crede-ma ca il auzeam mai bine fara babyfon! |
Dana
26+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
Klarisse spune:
Puiutza eu am zis aici..ca acum ma simt foarte curajoasa si hotarata dar momentul decisiv va fi cel cand il am pe bebe acasa si vedem exact cum stau treburile. Insa pana atunci ma mentin ferma![]()
.
Klarisse
graviduta 22+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
alynta27 spune:
Sa va povestesc o faza tare de tot!![]()
Vin cu cel mic de la maternitate! Intampinare emotionanta, o baie generala, dezinfectie in bagaj si vine seara! Adorm dusa! La o bucata de noapte sotul il ia pe cel mic in brate ca vroia papa! Imi scoate sanul, baiatul suge in liniste! La un moment dat ma trezesc buimaca cu copilul langa mine! Nu stiam NIMIC! Am ras a doua zi! Dar efectiv cazusem lemn de oboseala!
Fistiq ambii baieti au fost miscareti, dar stilurile au diferit! David dadea mai mereu, in schimb Matei avea miscari scurte si puternice! Dar la mine a diferit mult felul meu de a fi in sarcini! La cel mare iubeam culorile puternice: verde sidef, rosu-visiniu, galben! Mergeam kilometri pe jos, plecam toata ziua in plimbari! La Matei eram mai statica si mai linistita! Iubeam mai mult linistea! Imi placeau florile! Mi s-a pus pata pe verde,portocaliu- culori calde, odihnitoare! La fata am bocit mult(inca nu stiam de sarcina), sunt inebunita dupa flori(eram si inainte), am redevenit cocheta
(deh mi-am schimbat loock-ul), am redescoperit placerea de a-mi lua de imbracat!
Alina-Mirela
26+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
simoo spune:
Buna ziua tuturor burticilor din acest topic. V-am gasit dintr-o intamplare si ma bucur; sunt si eu o burtica de 19 sapt la care am ajuns cu greu pt ca am o sarcina cu risc.Nu am apucat sa citesc de la inceputul topicului si nu va cunosc insa sper ca o sa o fac; din pacate in cateva ore tre sa plec la spital sa ma internez pt a putea sa-mi iau medical in continuare (sunt in CM din sapt 5 cand am avut primele contractii si de atunci prin spitale si numai in pat). Cand am sa ma intorc o sa vb mai mult. Eu am DPN 27.10.2010 dar medicul meu m-a asigurat ca voi naste mult mai devreme. Eu am ajuns sa ma rog sa ajung la 30-32 sapt macardeci cam prin sept. mai sunt burtici cu probleme in topicul asta? Daca nu ma bucur pt voi! Va urez zi buna si linistita! Simona 19+
si mami de Maria- Antonia ( 09.09.2005)
ana_25 spune:
Nici eu nu as dormi cu bb in camera dar deocamdata nu am ce sa fac.Avem doua cam intr-una eu si sotul in cealalta bunica-sa!Asa ca o sa doarma cu noi pana...Si,da,dormitul in acelasi pat sau in aceeasi camera cu bb,afecteaza intr-o oarecare masura relatia.
Dar o sa vina si timpul cand o sa-i facem si camera ei!
Ana
21+
maya71 spune:
Ana, tare m/am distrat cu zicala 'ta' (zic a ta ca la tine am 'auzit/o prima data)... e de retinut. Am bagat/o la sertaras.
Chestia cu dormitul doar a unui parinte... inclin sa fiu de acord totusi... decat doi parinti 'zombi' mai bine unul si celalalt sa se odihneasca si apoi sa se faca schimbul(sa ai cu cine face acest schimb ca altfel ce faci, chemi vecina (glumesc) sau stai cu soacra?)Daca ar fi sa am o soacra cum e mama ptr cumnata mea... DA,DA,DA... se inteleg de nu se poate (stau impreuna) si nepoata/mea numai cu ochii dupa mama.
puiutza spune:
| citat din mesajul lui Klarisse Puiutza eu am zis aici..ca acum ma simt foarte curajoasa si hotarata dar momentul decisiv va fi cel cand il am pe bebe acasa si vedem exact cum stau treburile. Insa pana atunci ma mentin ferma Klarisse graviduta 22+ ![]() http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
Ana 25 si Klarisse va tin pumnii si va doresc din tot sufletul sa fie EXACT asa cum va doriti voi! Cand va aud parca ma aud pe mine inainte de a veni Bobi! Si in final...v-am cam spus unde am ajuns....!
Oricum e bine sa incercati sa linistiti bb fara sa il luati in brate si sa il leganati! ca atunci devine dependent de apropierea parintelui.
Dar ne auzim dupa ce vine BB si sunt foarte curioasa cum va fi la voi!
Dana
26+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)