Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (70)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

pai eu stau la mare.cum sa nu merg deloc.fara baie in mare?pai asta e tot farmecul

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Apropo de forma suzetelor, astea plate cica ar imita mai bine forma guritei copilului, dar precum zicea si Alynta difera de la copil la copil, trebuie incercat si vezi ce accepta copilul.
Dar forma suzetei ar trebui sa coincida cu cea de la biberonul de la sticla ca altfel il zapacesti!
BB va fi SEFUL oricum si ce dicteaza el va fi lege!

Dana 26+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Puiutza cam asa e! Cand se pune pe plans toti stam drepti! Eu sper sa am norocul sa scap de colicii aia urati! La David a fost jale! Ce ne-a mai bocit! La Matei a fost tare usor! El si acum e mult mai linistit ca fratesau!

Alina-Mirela 26+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Ana ai fost prea tare cu zicala aia..dar e foarte adevarata

Klarisse graviduta 22+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Si, alynta, ai observata daca exista vreo legatura intre activitatea din burtica si cum e de agitat copilul dupa nastere? Mai exact, David a fost mai activ in burtica decit Matei, sau nu ai sesizat diferente?

----------------------------------------------

cu burticuta aproximativ bleu de 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Eu nu ma pricep la suzete.Fetele care mai au bb-ici mai mari stiu mai bine,dar am auzit si eu ca suzetele de silicon ar fi mai bune.Dar pana la urma cum zice Puiutza bb-eii sunt sefii,ei o sa accepte sau nu suzeta.

Ana21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

la razvan inainte de a se naste am luat si eu o suzeta, fara sa stiu ce si cum.bey, fratilor, numai din aia vroiam, dar aceeasi marca si acelasi numar.si nu era tesita ca alea sunt pe peste tot, era normala si o marca mai putin cunoscuta.am cautat o data 2 zile si dupa 2 zile am gasit , am luat 2 sa am si ne-a facut puroi in gat si nu a mai vrut.am ramas cu ele in casa, dar am scapat repede.ii venea sa vomite cand i le mai dadeam.
de colici nu am prea avut.am scapat usurel de perioada aia.si noi am dormit cu tati.acum nu stiu daca ne permite spatiul ca razvan tot zice ca doarme cu mine si cum eu dorm cu bebe, unde sa-l mai pun si pe ta-su.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Ana ai fost prea tare cu zicala aia..dar e foarte adevarata

Klarisse graviduta 22+

Pai asa e! copilul are DOI parinti nu unul,si amandoi trebuie sa fie la fel de grijulii cu bb,nu unul doarme si celalalt leagana pana amorteste tot.

Ana21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

La noi apropo de faza cu dormitul, partea de sus a casei e a noastra si copilul ar trebui sa stea jos. Nu merge asa la inceput ca e greu sa tot cobor scari zi si noapte. O sa ne mutam jos, dar in alta camera nu in aceeasi cu el. Am gasit pe ebay un sistem de supraveghere video cu infrarosu ca sa il si vedem pe cuculet si asa o sa facem. Suntem aproape dar nu in aceeasi camera..

Klarisse graviduta 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Eu recunosc ca am avut un BB linistit si nu prea am leganat la el noaptea! Am avut si nopti agitate, dar il luam in pat langa mine si se mai linistea! Dar nu tin minte sa fi batut casa in lung si-n lat cu el in brate! Ii puneam muzica de leagan care i-am pus-o si cand era in burtica, il masam pe burtica si pe spate..si noi am avut episoade de colici dar au trecut destul de repede.

Se zice ca BB 2 e opus ca fire lui BB1, eu sper sa nu fie asa, ca la mine Bobi a fost tare linistit si ok!

Dana 26+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput