Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 6
Klarisse spune:
Maya te inteleg..si eu am asa o mama, buna de pus pe rana, cand eram in facultate in fiecare weekend facea prajiturele si chemam fetele la rasfat. Imi pare rau ca nu mai am asa mult timp sa petrec cu ea insa sper sa recuperez cand vine bebe ca sta aproape de mine..

Klarisse
graviduta 22+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
alynta27 spune:
La noi David a scuipat toate suzetele in schimb Matei e indragostit de ele! El nu iubeste suzetele de silicon ci pe cele de latex! Nu-i plac cele tesite ci cele rotunde! Asa ca pregatitiva de "incercari"!![]()
Alina-Mirela
26+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
nastasie spune:
summer, eu am plecat de la 44.tare as vrea sa-mi ramana ceva kg in plus, desi daca e ca la primul slabe sanse.le-am dat jos la nastere.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
bebecris26 spune:
mie mi-a zis dr ca daca merg la mare sa i-mi protejez foarte bine burtica de soare sau, sa nu merg deloc. si pt fetele care totusi vor sa mearga vreau sa va spun (fara sa va sperii) sa evitati pe cat posibil statul in apa pt ca o verisoara a mea a mers anul trecut la 7 luni de sarcina si din cauza ca a stat mult in apa i-a putrezit placenta si din cauza asta nici bebe nu a mai luat in greutate. sa incercati sa va simtiti bine dar cu un picut de grija. ne luam noi la anul revansa
cristina si bebe in burtica
22 sapt
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maya71 Ziua buna de la o albinutza! Ana, nu am venit cu sucul de portocale si capsuni... nu am facut, n/am fost albinutza harnicuta. ucenic(aspirant) burtica ![]() |
Nu-i nimic,il faci maine!

Acum am venit si eu de la dr,totul este ok,analize bune,si o sa ma mai duc la 26 de sapt.Atunci trebuie sa fac din nou anticorpi antiRH.
Cat despre dormitul sotului in aceeasi camera cu mine si cu bb,sunt perfect deacord.Vorba lui Klarisse si el a contribuit la conceperea copilului,asa ca sa contribuie si la cresterea lui.
Stiti vorba aia:ti-a placut sa dai din craci,acu' leagana si taci"!
Ana
21+
Klarisse spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_25
Nu-i nimic,il faci maine! ![]() ![]() Acum am venit si eu de la dr,totul este ok,analize bune,si o sa ma mai duc la 26 de sapt.Atunci trebuie sa fac din nou anticorpi antiRH. Cat despre dormitul sotului in aceeasi camera cu mine si cu bb,sunt perfect deacord.Vorba lui Klarisse si el a contribuit la conceperea copilului,asa ca sa contribuie si la cresterea lui. Stiti vorba aia:ti-a placut sa dai din craci,acu' leagana si taci"! Ana 21+![]() |

Klarisse
graviduta 22+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
summertime spune:
| citat din mesajul lui bebecris26 mie mi-a zis dr ca daca merg la mare sa i-mi protejez foarte bine burtica de soare sau, sa nu merg deloc. si pt fetele care totusi vor sa mearga vreau sa va spun (fara sa va sperii) sa evitati pe cat posibil statul in apa pt ca o verisoara a mea a mers anul trecut la 7 luni de sarcina si din cauza ca a stat mult in apa i-a putrezit placenta si din cauza asta nici bebe nu a mai luat in greutate. sa incercati sa va simtiti bine dar cu un picut de grija. ne luam noi la anul revansa ![]() cristina si bebe in burtica 22 sapt |
Noooo, nu pot sa cred ca i-a putrezit placenat de la statul in apa. I-a zis dr asta??? Mie mi s epare total aiurea, ca doar placenta nu e o carpa pe care daca nu o usuci putrezeste. Poate de la lipsa de oxigen sau ceva dar de la apa...eu nu cred asta in ruptul capului, doar daca vad pe discovery
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 25 saptamani cu
summertime spune:
| citat din mesajul lui nastasie summer, eu am plecat de la 44.tare as vrea sa-mi ramana ceva kg in plus, desi daca e ca la primul slabe sanse.le-am dat jos la nastere. adriana& razvan-mihai 01.11.2004varsta lui razvan |
Aoleu, trebuie sa am grija de kilogramele mele acumulate cu atatea eforturi..

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 25 saptamani cu
alynta27 spune:
Ana ma bucur ca sunteti bine amandoua!
De la statul prea mult in apa poti eventual sa nasti mai repede!![]()
Alina-Mirela
26+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui bebecris26 mie mi-a zis dr ca daca merg la mare sa i-mi protejez foarte bine burtica de soare sau, sa nu merg deloc. si pt fetele care totusi vor sa mearga vreau sa va spun (fara sa va sperii) sa evitati pe cat posibil statul in apa pt ca o verisoara a mea a mers anul trecut la 7 luni de sarcina si din cauza ca a stat mult in apa i-a putrezit placenta si din cauza asta nici bebe nu a mai luat in greutate. sa incercati sa va simtiti bine dar cu un picut de grija. ne luam noi la anul revansa ![]() cristina si bebe in burtica 22 sapt |
Nici mie nu-mi prea vine a crede ca-ti putrezeste placenta de la apa.Cine stie din ce cauza i s-a intamplat asta,si dr. negasind alt motiv,sa-i spuna asta.Placenta imbatraneste si se descompune dupa 40 de sapt,dar au fost cazuri cand s-a intamplat si mai repede dar in nici un caz de la apa!Parerea mea!

Ana
21+